جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء ۴ نمونه انشا درمورد صدای لالایی مادر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط ASHOB با نام ۴ نمونه انشا درمورد صدای لالایی مادر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 638 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع ۴ نمونه انشا درمورد صدای لالایی مادر
نویسنده موضوع ASHOB
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHOB
موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,068
6,797
مدال‌ها
6
حالا نوبت «گل چایی» است و بعد نوبت «گل پنبه»… ذهنم از تاریکی به سمت گلستان شدن می‌رود. مادر می‌خواند:«لالا لالا گلم باشی، انیس و مونسم باشی…»

حالا من یک باغ هستم. حرکاتم آهسته شده و با صدای زیبای مادر پلک‌هایم روی هم می‌آید. صدای لالایی مادر دوباره گوش‌هایم را پر می‌کند. آرام آرام خواب مرا می‌رباید.می‌خوابم و تا صبح خواب گل می‌بینم.

کودکانی که مادرشان برایشان لالایی می‌خوانند بسیار خوشبخت هستند.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,068
6,797
مدال‌ها
6
چگونه می شود که کسی صدای لالایی مادر را دوست نداشته باشد؟ لالایی، یک صدای دلنشین از اعماق روح و قلب مادر است. لالایی بهترین آهنگی است که یک مادر می‌تواند برای کودکانش بخواند. به بیان دیگر، لالایی بهترین روش ابراز عشق مادر به فرزندانش است.

برای بچه ها، لالایی، اولین موسیقی زندگیست. زمانی که یک کودک، هنوز آنقدر بزرگ نشده که بتواند بسیاری از مفاهیم ساده را تشخیص دهد، لالایی مادر او را با ادبیات و موسیقی آشنا می‌کند. بچه ها وقتی بزرگ می‌شوند، همیشه لالایی های مادر را به عنوان خاطراتی شیرین به یاد می‌آورند؛ خاطراتی که با موسیقی و شعر گره خورده است.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,068
6,797
مدال‌ها
6
زمانی که کودک صدای لالایی مادر را می‌شود، احساس می‌کند تنها کسی است که در دنیای مادرش حضور دارد و برای او مهم است. بچه ها با صدای لالایی مادر احساس امنیت، عشق و آرامش می‌کنند. می‌توانیم بگوییم که خوابیدن با صدای لالایی، بهترین خواب دنیاست.

البته صدای لالایی مادر فقط برای بچه ها مفید نیست؛ بلکه برای خود مادر نیز مفید است. گفتن لالایی باعث می‌شود مادران نیز یک آرامش فوق العاده احساس کنند. البته این حرف را تحقیقات نیز اثبات کرده اند.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,068
6,797
مدال‌ها
6
پس لالایی یک آهنگ و موسیقی مفید دو طرفه است. فکرش بکنید! چه چیزی بهتر از این؟ در این دنیای پر از اضطراب، یک لالایی هم کودک را به آرامش می‌رساند، هم حال مادر را خوب می‌کند.

البته فقط مادران نیستند؛ خوب است که گاهی پدران هم برای کودکانشان لالایی بخوانند و با این کار به او نشان دهند که چقدر کودکشان را دوست دارند و به او عشق می‌ورزند.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,068
6,797
مدال‌ها
6

انشا درمورد حس و حال شنیدن صدای لالایی مادر​

شنیدن صدای لالایی مادر یک حس بی نظیر است. شب‌ها وقتی صدای لالایی مادرم را می‌شنوم احساس می‌کنم خوشبخت ترین آدم دنیا هستم. حس و حال فوق العاده ای است وقتی که می‌دانی حتی زمان خوابیدن نیز حواس مادرت به تو هست. مادرم همیشه برایم لالایی می‌خواند؛ فرقی نمی‌کند کجا باشیم. چه خانه باشیم، چه مسافرت باشیم، چه مهمانی باشیم! هر کجا باشم و قرار باشد خواب شب را در آنجا سپری کنم، لالایی مادر همراه من است. هر شب منتظر رسیدن وقت خواب و تجربه دوباره این حس بی نظیر هستم. مادرم لالایی های متفاوتی می‌خواند. یکی از لالایی های مورد علاقه ام این لالایی است:

لالا، لالا گل شب بوی مادر
گل زیبا، گل خوشبوی مادر

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,068
6,797
مدال‌ها
6
لالا، لالا گل صحرایی من
تو هستی همدم تنهایی من

لالا صورتت همرنگ گلهاست
دو چشم تو به رنگ آب دریاست

لالا میآید الان مرغک خواب
تو را او میبرد تا شهر مهتاب

لالا،لالا برو امشب دوباره
بشو مهمان مهتاب و ستاره

لالا، لالا گل من، صبح فردا
بیا پهلوی من از آسمانها

به صدای لالایی مادرم عادت کرده ام. یک شب که حوصله خواندن لالایی نداشت، برایم از روی گوشی، آهنگ لالایی را پخش کرد؛ اما من صدای پخش شده را دوست ندارم. دوست دارم هر شب با صدای لالایی مادرم به خواب عمیق بروم. حتی اگر ک.س دیگری برایم لالایی را بخواند، باز هم برایم لالایی مادر نمی‌شود.

بالا پایین