جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خانه‌داری ۵ روش خانگی برای تشخیص عسل طبیعی و اصل از تقلبی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته خانه‌داری توسط -پریزاد- با نام ۵ روش خانگی برای تشخیص عسل طبیعی و اصل از تقلبی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 597 بازدید, 20 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته خانه‌داری
نام موضوع ۵ روش خانگی برای تشخیص عسل طبیعی و اصل از تقلبی
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
عسل کاملا مصنوعی برخلاف سایر عسل‌های نامرغوب تقریبا هیچ خاصیت درمانی ندارد. در بسیاری از موارد استفاده از آن، نتیجه عکس دارد.

در تولید این عسل تنها از موادی دارای خاصیت‌های فیزیکی مشابه با عسل طبیعی استفاده می‌شود.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
گاه انواع شیرین‌کننده‌های مصنوعی و حتی مضر در کنار شیره‌ توت، خرما و رنگ‌های مصنوعی به کار گرفته می‌شوند تا محصول نهایی شکل و شمایلی شبیه عسل طبیعی داشته باشد. تشخیص عسل مصنوعی از طبیعی نسبتا ساده بوده و باکمی دقت می‌توانید این دو را از یکدیگر تفکیک نمایید
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
تشخیص عسل طبیعی از روی رنگ
یکی از ساده‌ترین راه‌های تشخیص عسل ارگانیک و طبیعی و محل تولید آن توجه به رنگ این محصول محسوب می‌شود. از طرف دیگر با کمک این شیوه امکان تشخیص نوع تغذیه زنبور نیز تا حدی امکان‌پذیر است.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
نهایتا با دانستن محل تولید و نوع تغذیه زنبور، می‌توانید بهترین نوع عسل برای بیماری‌ها یا عسل مرغوب برای ماسک صورت و حتی عسل مناسب برای تنظیم طبع و مزاج خود را پیدا کنید.

عسلی که در مناطق جنگلی و پردرخت مازندران، گیلان، اردبیل و حیران تولید می‌شود معمولا رنگی سیاه و تیره دارد.
عسل باغی مخصوصا در ناحیه آذربایجان غربی رنگ سرخ مایل به زرد دارد.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
عسل الموت، طالقان، گلپایگان و خمین مخصوصا در زمانی که تغذیه اصلی زنبورها از گون باشد، رنگ سبز مایل به یشمی خواهد داشت.
عسل منطقه قمصر و نیاسر به رنگ سرخ بوده و عطر نسبتا زیادی دارد.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
تشخیص عسل طبیعی از روی میزان چسبندگی
یکی از ساده‌ترین روش‌های تشخیص عسل واقعی از مصنوعی توجه به میزان چسبندگی و یک‌دست بودن آن است.

از یک ظرف پارچ مانند، عسل را از فاصله یک متری به درون ظرف دیگری که روی زمین قرار داده‌اید بریزید. در صورتی که عسل به شکل یک جریان باریک مانند نخ از ظرف بالایی به سمت ظرف پایینی جریان داشت، عسل مرغوبی به شمار می‌آید. در نقطه مقابل در صورتی که به صورت تکه‌تکه از ظرف بالایی به ظرف دومی افتاد، عسل موردنظر کیفیت چندانی ندارد.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
درون یک لیوان آب سرد بریزید. سپس یک قاشق عسل را از بالا بدون اینکه آن را هم بزنید، درون لیوان بریزید. در صورتی که عسل شما مرغوب باشد، نه‌تنها شیرینی خود را به‌سادگی به ظرف آب نمی‌دهد، بلکه رنگ آب نیز تغییر نمی‌کند. در نقطه مقابل عسل مصنوعی به سرعت مزه آب را شیرین کرده و حتی در برخی موارد رنگ آن را نیز تغییر می‌دهد.

قدری عسل را بین دو انگشت اشاره و شصت خود قرار داده و آن دو را به‌آرامی از یکدیگر دور کنید. در صورتی که چسبندگی عسل در حد مناسبی باشد، عسل شما مرغوب است.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
توجه داشته باشید که تمامی موارد ذکر شده دلیل کافی برای اثبات اصل بودن عسل نیست.

میزان ماندگاری
عسل طبیعی خالص در طول زمان معمولا ویژگی‌های فیزیکی خود را حفظ می‌کند. به نحوی که به سهولت می‌توان آن را از عسل‌های مصنوعی تشخیص داد.

عسل طبیعی تحت هیچ شرایطی کپک نمی‌زند. میزان مقاومت عسل در برابر فساد به حدی است که دانشمندان توانسته‌اند ظرفی عسل از زمان مصر باستان کشف کنند که هنوز قابل‌مصرف است.
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
تمام ویژگی‌های یک ظرف عسل باید یکنواخت باشد. به عبارت دیگر عسل زیر و روی ظرف نباید با یکدیگر هیچ تفاوتی داشته باشند.

با گذشت زمان میزان شیرینی، طعم، بو و خواص عسل طبیعی تغییر نمی‌کند. با این حال در شرایطی که عسل را در گرما یا سرمای زیاد قرار دهید، بعضا تغییر رنگ می‌دهد.

سخنان دکتر روازاده درباره اینکه عسل نباید داغ شود:
 
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6
 
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,274
مدال‌ها
12
میزان رطوبت
عسل مرغوب معمولا رطوبت زیادی ندارد. برای تشخیص میزان رطوبت جذبی عسل می‌توان ظرف آن را به خوبی تکان داد. در صورتی که میزان حباب‌های تشکیل‌شده درون ظرف زیاد نباشند، احتمالا عسل مرغوبی خریداری نموده‌اید.
 
بالا پایین