جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 78,740 بازدید, 2,191 پاسخ و 56 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHROKH

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
ارشد بازنشسته
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,788
40,155
مدال‌ها
25
نام اثر: شکارچی جایزه بگیر
نویسنده: نیم وجبی
ژانر: جنایی , پلیسی , معمایی
خلاصه: بعد از گذشت بیست و سه سال هنوز متوجه نشدم که چرا اون میخواست دقیقا شبیه به من باشه!
زندگی من و اطرافیان من به خصوص شغل من رو داشته باشه به هر قیمتی که شده حتی کشتن من.
ولی اون دقیقا چهره من رو داشت و خود من بود, ما دوقلو بودیم.
@SHAHDOKHT (:

A.Eslami

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
4
6
مدال‌ها
2
به نام خالق عشق
نام نويسنده: اسما اسلامي
عنوان اثر:معجزه اي عشق من
ژانر: اجتماعي،عاشقانه

خلاصه:دختري از زيبايي مرواريد كه معني عشق را نمي داند!.
بندبند وجودش گره مي خورد به بندبند وجود پسري زيبا!
ايا او عاشق شده است؟!
عاشق شدن به همين سادگيست؟
ايا معجزه عشق اتفاق مي افتد بين اين دو جوان؟!

fateme_

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
1
5
مدال‌ها
2
نام اثر:قایم موشک
نویسنده:fateme_
ژانر:تخیلی_عاشقانه_ماجراجویی
خلاصه:آن طرف دنیای بازی‌ها چه می‌گذر؟دختری اسیر چنگال‌های شیطان.آیا راهی برای برگرداندن هست؟چه کسی می‌داند چه بر سر معشوق نفرین شده در اعماق تاریکی آمده.

ممد صنوبر

سطح
0

[همیار عمومی]
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست عمومی
مدیر آزمایشی
کاربر ویژه انجمن
شاعر انجمن
Sep
5,799
27,075
مدال‌ها
2
نام اثر : وادی سبنا

نام نویسنده : ممد صنوبر

ژانر : ترسناک و فانتزی

سبک : ادبی ( عراقی )

زبان : پارسی دری

خلاصه :

و حال گویم تو را بر این قاعلة که اثنان اخی بر امر والی پیش برند تا ابلیش بر زمین کوبند لیک هیچ برآمد و هر تالی بر زخم خویش بخوردند و بر خاموشی پیش بردند که الظلام بر روزگارشان بیفتاد و هیچ نیافتند ولیک یکی را بر دادار خوش آمد و نیک سیرت بگرفت و انتهایش برآمد عشیقةای بر الإنقاذ وی که بسیار خیر باشد.
و اینکه هرچه را حُسن باید بر ایزد خوش بود و هر ک.س بئس بیندازد بر ایام خویش، هلاک یابد که اهرمن، صدیق وی باشد و حبیب او نار الجحيم... .

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
ارشد بازنشسته
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,788
40,155
مدال‌ها
25
به نام خالق عشق
نام نويسنده: اسما اسلامي
عنوان اثر:معجزه اي عشق من
ژانر: اجتماعي،عاشقانه

خلاصه:دختري از زيبايي مرواريد كه معني عشق را نمي داند!.
بندبند وجودش گره مي خورد به بندبند وجود پسري زيبا!
ايا او عاشق شده است؟!
عاشق شدن به همين سادگيست؟
ايا معجزه عشق اتفاق مي افتد بين اين دو جوان؟!
@~Fateme.h~

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
ارشد بازنشسته
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,788
40,155
مدال‌ها
25
نام اثر:قایم موشک
نویسنده:fateme_
ژانر:تخیلی_عاشقانه_ماجراجویی
خلاصه:آن طرف دنیای بازی‌ها چه می‌گذر؟دختری اسیر چنگال‌های شیطان.آیا راهی برای برگرداندن هست؟چه کسی می‌داند چه بر سر معشوق نفرین شده در اعماق تاریکی آمده.
@Raha Bagheri

شاهدخت

سطح
10

دستیار معاونت
پرسنل مدیریت
دستیار معاونت
ارشد بازنشسته
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,788
40,155
مدال‌ها
25
نام اثر : وادی سبنا

نام نویسنده : ممد صنوبر

ژانر : ترسناک و فانتزی

سبک : ادبی ( عراقی )

زبان : پارسی دری

خلاصه :

و حال گویم تو را بر این قاعلة که اثنان اخی بر امر والی پیش برند تا ابلیش بر زمین کوبند لیک هیچ برآمد و هر تالی بر زخم خویش بخوردند و بر خاموشی پیش بردند که الظلام بر روزگارشان بیفتاد و هیچ نیافتند ولیک یکی را بر دادار خوش آمد و نیک سیرت بگرفت و انتهایش برآمد عشیقةای بر الإنقاذ وی که بسیار خیر باشد.
و اینکه هرچه را حُسن باید بر ایزد خوش بود و هر ک.س بئس بیندازد بر ایام خویش، هلاک یابد که اهرمن، صدیق وی باشد و حبیب او نار الجحيم... .
@Rasha_S

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
1
6
مدال‌ها
2
نام اثر : آلَند
نویسنده : شکیلا دیوبند
ژانر : عاشقانه
خلاصه :رمان در مورد عشق میان دختری از خانواده ای ثروتمند و پسری از قشر متوسط جامعه است که با مخالفت های شدید پدر دختر مواجه میشه.این بین اتفاق هایی می افته که سرنوشت این دو نفر رو تغییر میده.

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
10
122
مدال‌ها
2
سلام و درود

بسم الله الرحمن الرحیم
نام رمان: آمیگدال
ژانر: تراژدی، عاشقانه، اجتماعی
خلاصه:
و تو از اولش هم سهم من نبودی. ما حتی اگر هزار بار دیگر هم متولد می‌شدیم، من باز هم باید درد دیدن تو را با دیگری می‌چشیدم. و تو تکه‌ای از قلب من بودی که اهدا شده بود. من اگر تو را اسیر می‌کردم، اگر حافظه‌ات را پاک می‌کردم، اگر آمیگدالت را برمی‌داشتم، باز هم نیم نگاهی به من نمی‌انداختی. داستان زندگی من، از عشقی ممنوعه شروع شد. عشقی که اصلا بین من و تو نباید اتفاق می‌افتاد؛ من از یک رده‌ی پایین و تو از رده‌ای دست نیافتنی و من برای رسیدن به تو از خودم هم گذشتم. تو را اسیر کردم جوری که هیچ‌وقت نفهمی اسیر شده‌ای زیرا من تحمل دیدن پادشاه را با ملکه‌اش نداشتم. من برای تو تمامی پل‌های پشت سرم را خراب کردم؛ من در این راه دست دوستی دراز کردم به سمت آدم‌هایی که برای رسیدن من به تو، باید جانم، زندگی‌ام، گذشته‌ام و روحم را به آنها می‌فروختم؛ چون کاری که با تو کردم، قانونی که هیچ، انسانی هم نبود! من مانند خدایی بودم که روزی عاشق بنده‌ی کافرش شد.

آمیگدال: قسمتی از مغز است که بدون آن، هیچ اجساسی را درک نمی‌کنیم. حتی عشق!

فرناز

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
2
0
مدال‌ها
2
نام اثر :دختری در پناه ماه
نام نویسنده:ترانه
ژانر:عاشقانه،غمگین
خلاصه:این رمان داستان دختری را روایت می‌کند که با مادرش تنها زندگی میکرد ولی در دانشگاه عاشق پسری میشود و آنها همدیگر را دوست داشتند تا اینکه .....
عقد میکنند و اخلاق پسر به کل عوض میشود و برای هر چیزی دختر را کتک می‌زند و به او خ*یانت میکند .....

بالا پایین