جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 57,628 بازدید, 2,034 پاسخ و 54 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط fatemeh.oooo
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,765
32,207
مدال‌ها
10
نام اثر: میعاد انتقام
نویسنده: آتیه
ژانر: تریلر، جنایی
خلاصه: او می‌کشد و لذت می‌برد از خون! خون‌هایی که گرچه بی‌گناه اما کمی آغشته به حس گناه، ریخته می‌شود... .
درود؛
ناظر شما: @DELVAN.

Elay

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
1
1
مدال‌ها
2
نام اثر:غربت
نویسنده:ماه ایل
ژانر:غمگین_روزمره_عاشقانه
خلاصه
احساس می‌کنم مدتی است که با چیزی بیش از توانم درگیر بوده‌ام.با چیزی که سنم قد نمیدهد عقلم قد نمیدهد...فقط شانه هایم خم میشود زیرهجوم دردها و تنهایی ها....

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,765
32,207
مدال‌ها
10
نام اثر:غربت
نویسنده:ماه ایل
ژانر:غمگین_روزمره_عاشقانه
خلاصه
احساس می‌کنم مدتی است که با چیزی بیش از توانم درگیر بوده‌ام.با چیزی که سنم قد نمیدهد عقلم قد نمیدهد...فقط شانه هایم خم میشود زیرهجوم دردها و تنهایی ها....
درود؛
ناظر شما: @Mahi.otred
بنده رو هم در گپ اد کنید🌿

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,291
مدال‌ها
7
نام اثر: سه دختر از اجداد شیطان
نویسنده: زری
ژانر: تخیلی، ترسناک
خلاصه‌: سه دختر از اجدادِ شیطان، وجودی از آتش‌ که هر لحظه در آن‌ها شعله ور می‌شود؛ دخترانی که شیطان؛ وجودی از آن‌هاست

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,291
مدال‌ها
7
نام اثر: حکمِ گناه
ژانر: پلیسی، جنایی، تراژدی
خلاصه: ای قاضی، آن‌قدر ورق‌هایِ زندگی‌ام را به هم نریز؛ حکم همان گناه است که می‌بینی! اما سئوالم بی‌جواب نماند. حکمِ دیوانی‌ای مثلِ من چیست؟ حکمِ دیوانی‌ای مثلِ من، تا ابد زندانیِ آغوشِ یار است و بس. هر چند گناه است اما اگر حکمِ آخر آغوشِ یار باشد من طناب‌دار را به جان می‌خرم و حکم را می‌پذیرم.

blackstar

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
1
15
مدال‌ها
2
نام اثر : مسافرخانه
نویسنده :black star
ژانر : عاشقانه . جنایی
خلاصه: مسافرخانه ای در نزدیک شهر وجود دارد که مسافرانش دیوانه هستند. صدای جیغ و فریاد شنیده می شود ولی کسی برای کمک از راه نمی رسد . ملیندا به اصرار عمه اش به شهر برگشته تا دنبال خواهرش (ملانی ) بگردد. ابتدا فکر می کند ملانی از خانه فرار کرده ولی کم کم متوجه می شود ماجرا خطرناک و پیچیده تر است . او در این مسیر با مردی دیوانه آشنا می شود که سلاخی بی رحم است و ...

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,765
32,207
مدال‌ها
10
نام اثر: سه دختر از اجداد شیطان
ژانر: تخیلی، ترسناک
خلاصه‌: سه دختر از اجدادِ شیطان، وجودی از آتش‌ که هر لحظه در آن‌ها شعله ور می‌شود؛ دخترانی که شیطان؛ وجودی از آن‌هاست
ناظر: @Mahi.otred
نام اثر: حکمِ گناه
ژانر: پلیسی، جنایی، تراژدی
خلاصه: ای قاضی، آن‌قدر ورق‌هایِ زندگی‌ام را به هم نریز؛ حکم همان گناه است که می‌بینی! اما سئوالم بی‌جواب نماند. حکمِ دیوانی‌ای مثلِ من چیست؟ حکمِ دیوانی‌ای مثلِ من، تا ابد زندانیِ آغوشِ یار است و بس. هر چند گناه است اما اگر حکمِ آخر آغوشِ یار باشد من طناب‌دار را به جان می‌خرم و حکم را می‌پذیرم.
ناظر: @DELVAN.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,765
32,207
مدال‌ها
10
نام اثر : مسافرخانه
نویسنده :black star
ژانر : عاشقانه . جنایی
خلاصه: مسافرخانه ای در نزدیک شهر وجود دارد که مسافرانش دیوانه هستند. صدای جیغ و فریاد شنیده می شود ولی کسی برای کمک از راه نمی رسد . ملیندا به اصرار عمه اش به شهر برگشته تا دنبال خواهرش (ملانی ) بگردد. ابتدا فکر می کند ملانی از خانه فرار کرده ولی کم کم متوجه می شود ماجرا خطرناک و پیچیده تر است . او در این مسیر با مردی دیوانه آشنا می شود که سلاخی بی رحم است و ...
درود؛
ناظرتون خودم هستم!

ragazza della notte

سطح
2

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Jan
2,703
6,449
مدال‌ها
3
نام : بال های بنفش : طلسم شکسته شده

نویسنده: aryana elhaei

ژانر: عاشقانه ، تخیلی ، معمایی

خلاصه ای از رمان:
در زمان های دور دختری به نام میتاشا در سرزمینی به نام سِرگالاسوس زندگی میکرد. ما قراره تو دنیای خاطرات این دختر سفر کنیم و در این بین ممکن است که با مشکلاتی روبه رو شویم. با ما همراه باشید تا دنیای دیگری رو با هم کشف کنیم.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,765
32,207
مدال‌ها
10
نام : بال های بنفش : طلسم شکسته شده

نویسنده: aryana elhaei

ژانر: عاشقانه ، تخیلی ، معمایی

خلاصه ای از رمان:
در زمان های دور دختری به نام میتاشا در سرزمینی به نام سِرگالاسوس زندگی میکرد. ما قراره تو دنیای خاطرات این دختر سفر کنیم و در این بین ممکن است که با مشکلاتی روبه رو شویم. با ما همراه باشید تا دنیای دیگری رو با هم کشف کنیم.
درود؛
ناظر شما: @DELVAN.

بالا پایین