جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 57,619 بازدید, 2,034 پاسخ و 54 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط fatemeh.oooo

شاهدخت

سطح
10

.مدیر ارشد بخش کتاب.
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تدوینگر انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,741
37,980
مدال‌ها
25
نام اثر: گوتیک دیزنی ۱ لنگه کفش شوم
ژانر: ترسناک تاریخی فانتزی
نویسنده رویاپردازتاریک
خلاصه
الا سن زیادی نداشت که پدرش رو از دست داد و از اون به بعد همراه نامادری مهربانش و خواهران ناتنی‌اش بزرگ شد تا آنکه در سن نوزده سالگی پرنس چارمینگ ترتیب مهمانی داد تا در آنجا عروس آینده خودش را پیدا کند الا نیز تلاش می‌کند تا در این مهمانی شبانه شرکت کند اما نمی‌داند که پرنس چارمینگ به دنبال همسر نیست بلکه دنبال یک ...
این داستان اقتباس از داستان سیندرلا هست و یه جورایی فیکشن محسوب میشه
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓
ناظر تایید: @SPEED
°چنان چه پس از هفت روز ناظر تایید با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید°
@شاهدخت

somayeh

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
1
1
مدال‌ها
2
نام اثر: تاریخ به وقت لیلی
نویسنده: سمیه اعلایی
ژانر: معمایی، تاریخی، جنایی
خلاصه:
من لیلی‌ام، لیلی که حتی اسمش تاریخ رو فریاد می‌زنه، دختری که با تمام دردسرهای این شغل هنوز مثل کوه ایستاده و با تمام مخالفت‌ها هنوز رو به جلو حرکت می‌کنه.
پشیمونم؟!
اصلا، خیلی خوشحالم از انتخابم، صدبار دیگه هم که به عقب برگردم بازم انتخابم همین شغله، چون من خودم و می‌شناسم.
با وجود تمام دردسرهاش، سرزنش‌هاش، زخم‌ها انتخاب من همینه، حتی اگه صدبار دیگه بگید اشتباه کردی.

شاهدخت

سطح
10

.مدیر ارشد بخش کتاب.
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
تدوینگر انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Jun
12,741
37,980
مدال‌ها
25
نام اثر: تاریخ به وقت لیلی
نویسنده: سمیه اعلایی
ژانر: معمایی، تاریخی، جنایی
خلاصه:
من لیلی‌ام، لیلی که حتی اسمش تاریخ رو فریاد می‌زنه، دختری که با تمام دردسرهای این شغل هنوز مثل کوه ایستاده و با تمام مخالفت‌ها هنوز رو به جلو حرکت می‌کنه.
پشیمونم؟!
اصلا، خیلی خوشحالم از انتخابم، صدبار دیگه هم که به عقب برگردم بازم انتخابم همین شغله، چون من خودم و می‌شناسم.
با وجود تمام دردسرهاش، سرزنش‌هاش، زخم‌ها انتخاب من همینه، حتی اگه صدبار دیگه بگید اشتباه کردی.
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓
ناظر تایید: @_nazanin_
°چنان چه پس از هفت روز ناظر تایید با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید°
@شاهدخت

Arezoo.h

سطح
0

ویراستار آزمایشی
ویراستار آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
167
1,527
مدال‌ها
2
نام اثر: ارغوان
نویسنده: آرزو هاشمی
ژانر: عاشقانه، تراژیک، تاریخی
خلاصه‌: ای کاش خاک بودم... یا آب... یا باد... یا حتی ذره‌ای پوچ، بی‌ارزش و سرگردان در خلاء... ؛ اما انسان نبودم! این‌گونه رهاتر و شادتر می‌بودم. شاید گمان شود که کجای سرگردان بودن خوب است؟! اما هست! برای من که هرگز نتوانستم آزادی را چه در جسم و چه در ذهن تجربه کنم، این سرگردانی، این پوچی عالی‌ترین نعمتی است که خداوند بزرگ می‌تواند این بنده‌ی در بندش کند!

fatemeh.oooo

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
1
0
مدال‌ها
2
نام اثر:فاصله ها
نویسنده: فاطمه ارسلانی
ژانر: عاشقانه؛مذهبی؛اجتماعی
خلاصه:داستان درباره دختری به نام آزیتا است که از خانواده‌ای مرفه، بی‌حجاب و آزادمنش می‌آید. او 22 ساله، مغرور و شیطون است و پس از یک شکست عشقی، به دنبال معنا و تغییر در زندگی‌اش می‌گردد. خواهر آزیتا تصمیم می‌گیرد با فردی مذهبی ازدواج کند که این تصمیم با مخالفت شدید خانواده‌شان مواجه می‌شود.

در جریان این ازدواج، آزیتا با برادر داماد که پسری مذهبی و متعهد است، آشنا می‌شود. این آشنایی، سرآغاز کشمکش‌ها و درگیری‌های زیادی بین آزیتا و او می‌شود، چرا که تفاوت‌های عقیدتی و سبک زندگی آن‌ها به شدت با هم در تضاد است. با این حال، به تدریج و در میان این اختلافات، آزیتا تحت تأثیر رفتارهای صبورانه و باورهای عمیق او قرار می‌گیرد و نوعی دگرگونی در شخصیت و باورهایش شکل می‌گیرد.

این داستان، روایتی است از تقابل میان اعتقادات و عشق، و مسیری که آزیتا برای پیدا کردن حقیقت و هویت واقعی خود طی می‌کند. همچنین، به چالش‌های بین خانواده‌های سنتی و مدرن و پذیرش تفاوت‌ها می‌پردازد.

بالا پایین