- Jun
- 12,788
- 40,145
- مدالها
- 25
سلام درخواست ناظر دارم
برای تایید و تعیین ناظر باید عنوان، ژانر، نویسنده و خلاصه اثرتون رو ذکر کنید.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام درخواست ناظر دارم
نام اثر: 1512
نویسنده: شیلان مفرد.
ژانر: عاشقانه ،تراژدی.
خلاصه:
ماجرا از وقتی شروع میشه که، رامین توی یکی از مسابقههای رالی به میران ایزدیار میبازه.
و این شروع یک رقابت سخت با میرانیِ که هیچ چیزی جلو دارش نیست.
در بین این رقابتها آیدا خواهر رامین عاشق میران میشه....
عشق آیدا، خشم رامین، و انتقام میران از طریق آیدا این داستان رو میسازه.
سلام درخواست ناظر دارم
نام اثر :کاملیا هنوز شکوفه نزده
نویسنده:نیان
ژانر:تخیلی،طنز
خلاصه:تایمر گوشی زنگ میخوره و پس از مدتی قطع میشه،یه ذره تکون میخوره شروع میکنه به غر زدن : اه دوباره باید برم مدرسه ، دوباره یه روز خسته کننده ومزخرف ، من هیجان میخوام ، صدای تایمر دوباره بلند میشه ، همینکه دستش رو گوشی میذاره ........
درخواست ناظر دارم
رمان: تمام راه را دوید
نویسنده: فوژان وارسته
ژانر: تاریخی، عاشقانه، تراژدی
خلاصه:
سرآمد زندگیها توسط حوادث طبیعی و غیر طبیعی روزگار؛ مانند یک تصادف مرگبار که دختر بچهای را وارد دنیایی جدید میکند. آنیلا که بعد از مرگ والدینش برای ادامهی زندگی به نزد پدربزرگ ناآشنای خود میرود. نُه سال دوم زندگیش را هم پُر التهاب می گذراند و بعد از آن درست زمانی که برای شغل آیندهاش نقشهای میکشید تا التهابش را درمان کند، یک جنگِ غیرطبیعی او را از آن دنیای جدید به دنیاهای متعدد میکشاند و هر صحنه از آن دنیاها، خاطرات ذهن به دور از آمالهایش میشوند و یاد مرگها را برایش زنده میکند...
.
نام اثر: خواب بی پایان
نویسنده: ساجده احمدی
ژانر: تخیلی ،ماجراجویی،عاشقانه،تاریخی
خلاصه: در این رمان دختری به نام یونا است که یتواند آینده را پیش بینی کرده و در زمان سفر کند بدون اینکه خودش اطلاعی داشته باشد.
وقتی که به سن ۱۸ سالگی میرسد و به دانشگاه میرود با شخصی به نام جونگ هون آشنا شده در ادامه متوجه میشود که جونگ هون از یک دنیای دیگر و به خواست استادش به این دنیا آمده تا شخص خاصی که استاد انتخاب کرده را به دنیای خودش برای نجات دادن آنجاببرد.
استاد جونگ هون به او قدرت دیدن گذشته مردم را داده تا آن را به این دنیا بفرستد و آن شخصی که باید را پیدا کند.
استادش به داخل خواب کسی میرود و یک زندگی شبیه سازی شده را در خواب آن درست میکند جوری که انگار آن خواب واقعی است.
و بعد از گذراندن کلی سختی کم کم جونگ هون و یونا به هم علاقمند شده و با هم دنیا را از سختی بزرگ نجات میدهند.
وقت بخیر، درخواست ناظر دارم.
آخرین رفیق، سقوط
نویسنده: سپیده نصیری
ژانر: عاشقانه، معمایی، جنایی
خلاصه: داشتم زندگیم رو میکردم و درگیر کارای عروسیم بودم که نمیدونم یهو افشاگر اون راز بیست سال پیش، از کجا پیداش شد و تصمیم گرفت با یه نامه زندگیم رو زیر و رو کنه و بدبختئ که توی ساعت شنی زندگیم، خیلیوقتِ پیش تهنشین شدهبود برعکس کرد و شنهای نحس، دوباره برگشتن رو شنهای رویی.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک