با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!درخواست تایید رمانم رو دارم.
روز بخیر. درخواست ناظر تایید
عنوان: نبض سایهی خاکستر (جلد دوم منطقهی آشوب)برای تایید و تعیین ناظر باید عنوان، ژانر، نویسنده و خلاصه اثرتون رو ذکر کنید.
عنوان: رنگ یک توهم استبرای تایید و تعیین ناظر باید عنوان، ژانر، نویسنده و خلاصه اثرتون رو ذکر کنید.
عنوان: نبض سایهی خاکستر (جلد دوم منطقهی آشوب)
ژانر: فانتزی، تریلر، درام، عاشقانه
نویسنده: @Rasha_S
خلاصه: هیچ حقیقتی در نگاه اول زنده نمیماند.
میان خاکسترِ آنچه سوخته، چیزی هنوز زنده است.
نامها پاک شدهاند، صداها خاموشاند، و تنها نشانهها باقی ماندهاند؛ نشانههایی که کسی نباید دنبالش برود.
اما وقتی مرز بین دشمن و نجاتدهنده محو شود، چه کسی هنوز گناهکار است؟
سکوت، وفاداری، و عشقی که از دل تاریکی سر برمیآورد... !
شاید این فقط آغاز باشد.
عنوان: رنگ یک توهم است
نام نویسنده: نگین حلاف
ژانر: علمی-تخیلی، معمایی، روانشناختی
خلاصهی رمان:
ناسا هجده هزار دلار به شخصی میدهد که به مدت هفتاد روز به روی یک تخت بخوابد و از حالت خوابیدهاش خارج نشود. الینا یکی از هزاران دواطلب پروژه است و در شرایط درستی از زندگی به سر نمیبرد. بعد از چندین روز، پردهی اسرار پروژه کمکم کنار میرود. اما الینا چهطور میتواند با آنها روبهرو شود؟ او که حتی نباید از تختش جدا شود!
سلام، درخواست ناظر دارم.
رمان: مهرتاب
اسم نوسنده: فاطمه اسماعیلی
ژانر: عاشقانه، تراژدی
خلاصه: خلاصه ننوشتم هنوز
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک