جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 90,805 بازدید, 2,226 پاسخ و 59 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط dfgdhhd@33

MAHER

سطح
5

ارشد کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
منتقد ادبیات
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,268
3,553
مدال‌ها
10
نام اثر:رانده شده از بهشت
نویسنده:
پریسا.م
ژانر:#عاشقانه #مذهبی
خلاصه‌:من، پسر مقید حاج فتاح محل که یک ایل آدم سرش قسم می‌خوردن، حال شده شرط میز شرطبندی‌ها؟ توهم است، اما نه تا وقتی که پای ایلماه وسط نباشه، پای اون چشم‌های جنگلی نباشه من، آریو داوودی که تا به حال نگاهش به چشم نامحرم نیوفتاده بود اسیر جنگل موهایی شدم که برام حروم بود.
ویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓
ناظر تایید: @mobina 13
°چنان چه پس از هفت روز ناظر تایید با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید°
@Sanai_paiiz
@ماهــر

MAHER

سطح
5

ارشد کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
منتقد ادبیات
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,268
3,553
مدال‌ها
10
نام اثر: ورق‌های خاموش
نویسنده: حمید‌رضا نبی‌پور
ژانر: معمایی، روان‌شناسانه، ماورایی، ترسناک
خلاصه: هوروس، نویسنده مشهور و منزوی، درست شب انتشار آخرین کتابش، به‌طرزی مشکوک می‌میرد. اما این پایان قصه نیست. چند روز بعد، دفتری اسرارآمیز از او پیدا می‌شود؛ دفتری که داستان‌هایش، فراتر از کلمات، در واقعیت جان می‌گیرند.
ویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓
ناظر تایید: @.AikA.
°چنان چه پس از هفت روز ناظر تایید با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید°
@Sanai_paiiz
@ماهــر

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
4,120
24,770
مدال‌ها
6
رمان: کالویِت
نویسنده: هستی جباری
ژانر: تراژدی، عاشقانه
خلاصه:
من به کسی تکیه کرده بودم که خرابه‌ای بیش نبود؛ مأمن آرامش، معشوقه‌ی زیبایم، کسی که به من حس پرواز و رهایی را می‌داد؛ تنها یک تصور پوچ و تو خالی بود!
شادترین لحظات زندگی من به منفورترین لحظات مبدل شده بود و من در این ویرانه‌‌ی احساسات بودم.
به این باور رسیده ام که تنها و خسته‌‌تر از همیشه هستم و... زندگی من به خاطر یک شیطان فرشته‌نما به جهنمی دلگیر تبدیل شده بود.
به روزهای بارانی با آسمانی تار..‌‌. و بابت روزهایی که برایم ساختی از تو یک خواهش دارم:
- تو مرا دفن کن...

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
May
12
64
مدال‌ها
2

مشاهده فایل‌پیوست 125943
درود؛
کاربران و نویسندگان گرامی؛ با توجه به طولانی شدن روند تأییده قبلی، اشکالات و... مدیریت این بخش تصمیم گرفته زین پس به شیوه‌ای دیگر آثار شما را تأیید کند!
برای تأیید ابتدا در این تاپیک فرم زیر را ارسال کنید:
نام اثر:
نویسنده:
ژانر:
خلاصه‌:

سپس مدیریت ارشد بخش برای شما ناظری تأیین می‌کند، ناظر خصوصی با شما و ارشد بخش زده و دو پارت اولیه، همراه با مقدمه و پیرنگی کوتاه از اثر را برای ناظر ارسال می‌کنید.
سپس بعد از تأیید ناظر، تاپیک رمان شما ایجاد شده و می‌توانید شروع به پارت‌گذاری کنید!
رمان شما حداکثر تا پنج روز مورد برسی قرار میگیرد و در صورتی که تائید نبود مشکلات اعلام می‌شود، پس از رفع مشکلات، در گپ به ناظر خود اعلام کنید.
کسانی که رنگ نویسندگی را دارا هستند نیازی به درخواست تأید اثرشان نیست و می‌توانند از همان ابتدا بدون ارسال موارد بالا تاپیک اثر را ایجاد کنند!

•مدیر ارشد بخش•
نام رمان: شهر در مه

✍🏻 نویسنده: هاوژین فتحی

📍 ژانر: معمایی | جنایی | روان‌شناختی

خلاصه:

در شهری که مه همیشگی همه چیز را در خود پنهان کرده، رادوین، مردی سرد و بی‌رحم، مامور رسیدگی به پرونده قتل‌های سریالی می‌شود. اما هر راز جدید، او را به لبه تاریکی‌ای می‌کشاند که ممکن است خودش را نیز نابود کند.

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
1
11
مدال‌ها
2

مشاهده فایل‌پیوست 125943
درود؛
کاربران و نویسندگان گرامی؛ با توجه به طولانی شدن روند تأییده قبلی، اشکالات و... مدیریت این بخش تصمیم گرفته زین پس به شیوه‌ای دیگر آثار شما را تأیید کند!
برای تأیید ابتدا در این تاپیک فرم زیر را ارسال کنید:
نام اثر:
نویسنده:
ژانر:
خلاصه‌:

سپس مدیریت ارشد بخش برای شما ناظری تأیین می‌کند، ناظر خصوصی با شما و ارشد بخش زده و دو پارت اولیه، همراه با مقدمه و پیرنگی کوتاه از اثر را برای ناظر ارسال می‌کنید.
سپس بعد از تأیید ناظر، تاپیک رمان شما ایجاد شده و می‌توانید شروع به پارت‌گذاری کنید!
رمان شما حداکثر تا پنج روز مورد برسی قرار میگیرد و در صورتی که تائید نبود مشکلات اعلام می‌شود، پس از رفع مشکلات، در گپ به ناظر خود اعلام کنید.
کسانی که رنگ نویسندگی را دارا هستند نیازی به درخواست تأید اثرشان نیست و می‌توانند از همان ابتدا بدون ارسال موارد بالا تاپیک اثر را ایجاد کنند!

•مدیر ارشد بخش•
نام اثر: اتفاقی،مسیحایی در دلم
نویسنده: فاطمه وحدانی
ژانر: عاشقانه، درام
خلاصه:
همیشه پدر و مادرم و به خاطر انتخاب اشتباهی که انجام دادن برای ازدواجشون مقصر میدونستم!
دیدار اشتباهی، خواستگاری، ازدواج، عشق و نفرت اشتباهی ای که به خاطر انتخاب همدیگه به عنوان عاشق و معشوق در طول زندگی اشون انجام دادند و من و آبجی و داداشام پاسوزشون شدیم.
به همین خاطر از ازدواج فراری بودم و هستم!
همیشه در خلوت گاهم به حضرت مریم فکر میکنم، مریم مقدسی که بچه ای خدا به اون داد در رحم بدون همسر
و من همچین اتفاقی رو آرزوی خودم میکردم که با انتخاب اشتباه و ازدواج کردنم با یک شخصی، بچه هایی که ماحصل ازدواج میشد، من و سرزنش نکنن
و در نتیجه..‌

آخرین ویرایش:

HOORA

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
1
1
مدال‌ها
2
نام اثر:دختر آفتابی،سرنوشت بارانی
نویسنده:حورا
ژانر:عاشقانه،اجتماعی،مافیایی،معمایی
خلاصه:دختری که غرق در زندگی دشوارش است ، با کسی اشنا میشه که بخاطر
زخمی که خورده از همه دخترا متنفره و به سانیا انگ بودن میزنه .
و سانیا اونجاست که با حقیقت های تلخ
تر از زندگی فعلیش اشنا میشه
با دزدیده شدن توسط باند قاچاق دختر،
سرنوشت با او بازی هایی می‌کند که برای
او زندگی را زهر می‌کند ...

MAHER

سطح
5

ارشد کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
منتقد ادبیات
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,268
3,553
مدال‌ها
10
رمان: کالویِت
نویسنده: هستی جباری
ژانر: تراژدی، عاشقانه
خلاصه:
من به کسی تکیه کرده بودم که خرابه‌ای بیش نبود؛ مأمن آرامش، معشوقه‌ی زیبایم، کسی که به من حس پرواز و رهایی را می‌داد؛ تنها یک تصور پوچ و تو خالی بود!
شادترین لحظات زندگی من به منفورترین لحظات مبدل شده بود و من در این ویرانه‌‌ی احساسات بودم.
به این باور رسیده ام که تنها و خسته‌‌تر از همیشه هستم و... زندگی من به خاطر یک شیطان فرشته‌نما به جهنمی دلگیر تبدیل شده بود.
به روزهای بارانی با آسمانی تار..‌‌. و بابت روزهایی که برایم ساختی از تو یک خواهش دارم:
- تو مرا دفن کن...
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓
ناظر تایید: @.AikA.
@Sanai_paiiz
@MAHER

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: DELVAN.

MAHER

سطح
5

ارشد کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
منتقد ادبیات
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,268
3,553
مدال‌ها
10
نام رمان: شهر در مه

✍🏻 نویسنده: هاوژین فتحی

📍 ژانر: معمایی | جنایی | روان‌شناختی

خلاصه:

در شهری که مه همیشگی همه چیز را در خود پنهان کرده، رادوین، مردی سرد و بی‌رحم، مامور رسیدگی به پرونده قتل‌های سریالی می‌شود. اما هر راز جدید، او را به لبه تاریکی‌ای می‌کشاند که ممکن است خودش را نیز نابود کند.
ناظر تایید: @Nella
@Sanai_paiiz
@MAHER

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nella

MAHER

سطح
5

ارشد کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
منتقد ادبیات
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,268
3,553
مدال‌ها
10
نام اثر: اتفاقی،مسیحایی در درونم
نویسنده: فاطمه وحدانی
ژانر: عاشقانه، درام
خلاصه:
همیشه پدر و مادرم و به خاطر انتخاب اشتباهی که انجام دادن برای ازدواجشون مقصر میدونستم!
دیدار اشتباهی، خواستگاری، ازدواج، عشق و نفرت اشتباهی ای که به خاطر انتخاب همدیگه به عنوان عاشق و معشوق در طول زندگی اشون انجام دادند و من و آبجی و داداشام پاسوزشون شدیم.
به همین خاطر از ازدواج فراری بودم و هستم!
همیشه در خلوت گاهم به حضرت مریم فکر میکنم، مریم مقدسی که بچه ای خدا به اون داد در رحم بدون همسر
و من همچین اتفاقی رو آرزوی خودم میکردم که با انتخاب اشتباه و ازدواج کردنم با یکی بچه هایی که ماحصل ازدواج میشد من و سرزنش نکنن
و در نتیجه..‌
ناظر تایید: @جک_اسپارو(:
@Sanai_paiiz
@MAHER

MAHER

سطح
5

ارشد کتاب
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
منتقد ادبیات
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
Oct
1,268
3,553
مدال‌ها
10
نام اثر:دختر آفتابی،سرنوشت بارانی
نویسنده:حورا
ژانر:عاشقانه،اجتماعی،مافیایی،معمایی
خلاصه:دختری که غرق در زندگی دشوارش است ، با کسی اشنا میشه که بخاطر
زخمی که خورده از همه دخترا متنفره و به سانیا انگ بودن میزنه .
و سانیا اونجاست که با حقیقت های تلخ
تر از زندگی فعلیش اشنا میشه
با دزدیده شدن توسط باند قاچاق دختر،
سرنوشت با او بازی هایی می‌کند که برای
او زندگی را زهر می‌کند ...
ناظر تایید: @MAHROKH
@Sanai_paiiz
@MAHER

بالا پایین