جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 145,235 بازدید, 2,484 پاسخ و 61 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط parisa_mosavi

Umbrella Bliss

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
306
1,381
مدال‌ها
2
سلام روزتون بخیر
درخواست تایید برای تایپ رمان رو دارم خیلی ممنون

نام اثر: فریاد به خاک سپرده‌ی سایه‌ها
نویسنده: س.ف.طباطبایی
ژانر:ترسناک، اجتماعی

خلاصه:او را بی‌نام و بی‌گذشته پیدا کردند، اما درست از همان شب، سایه‌ها شروع کردند به دنبالش آمدن. مرگ پشت مرگ، صدای قدم‌هایی که هیچ‌ک.س جز او نمی‌شنید. هر چه‌ به حقیقت نزدیک‌تر می‌شد بیشتر می‌فهمید که چیزی به دنبالش است، چیزی که از گذشته نمی‌آید بلکه از درون خودش بیدار شده...

آخرین ویرایش:

MAHVIN*

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
573
6,310
مدال‌ها
2
آخرین ویرایش:

shekasteghalam

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
1
0
مدال‌ها
2
نام اثر: چهار کلمه تا پایان
نویسنده: شکسته قلم
ژانر : عاشقانه ، فان ، اجتماعی ، جنایی
خلاصه : جایی که حقیقت همیشه دیر می‌رسد

من فکر می‌کردم این روستا فقط یک پناهگاهه…
تا شبی که در دل تاریکی، مردی با چشمان سرد مقابلم ظاهر شد
و همه‌چیز از کنترل خارج شد.

از آن شب، هر قدمی که برداشتم
یکی از رازهایی که سال‌ها از من پنهان کرده بودند
از دل خاک بالا می‌اومد.

ولی هنوز نمی‌دونم کدومش خطرناک‌تره:
خودش…
این روستا…
یا حقیقتی که همیشه دیر می‌رسه.

parisa_mosavi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
102
536
مدال‌ها
2
نام اثر: سایه‌ی خون
ژانر اثر: عاشقانه، درام، جنایی
نویسنده: پریسا موسوی
خلاصه‌ای از رمان:
دختری به اسم سِلوا زندگیش با همسرش مهران کاملا عاشقانه و عالی می‌گذره اما از وقتی که پای بیماریش اون هم سرطان به زندگی سلوا باز شده هم سلوا و هم همسرش مهران آشفته و داغون شدن اما تا وقتی که دکتر‌ها جواب ناامید کننده و قطعی به سلوا نداده بودن حالشون بدتر از اینی که بود، نبود. و ثانیه به ثانیه غم و غصه تو وجود جفتشون هم جوونه و ریشه می‌زنه!
و سلوا بخاطر اینکه خودش رو اروم بکنه و مشغول بشه شروع می‌کنه به نوشتن کتابش اما...

parisa_mosavi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
102
536
مدال‌ها
2
نام اثر: سایه‌ی خون
ژانر اثر: عاشقانه، درام، جنایی
نویسنده: پریسا موسوی
خلاصه‌ای از رمان:
دختری به اسم سِلوا زندگیش با همسرش مهران کاملا عاشقانه و عالی می‌گذره اما از وقتی که پای بیماریش اون هم سرطان به زندگی سلوا باز شده هم سلوا و هم همسرش مهران آشفته و داغون شدن اما تا وقتی که دکتر‌ها جواب ناامید کننده و قطعی به سلوا نداده بودن حالشون بدتر از اینی که بود، نبود. و ثانیه به ثانیه غم و غصه تو وجود جفتشون هم جوونه و ریشه می‌زنه!
و سلوا بخاطر اینکه خودش رو اروم بکنه و مشغول بشه شروع می‌کنه به نوشتن کتابش اما...

بالا پایین