جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 81,507 بازدید, 2,191 پاسخ و 56 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHROKH

Walkuter

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
10
29
مدال‌ها
2
عنوان : The Baron (بارون)
به قلم : حسین.ا (Walkuter)
ژانر : درام ، عاشقانه ، فانتزی

خلاصه ی داستان :

«چارلز آرالد» ، حاکم جوان و هفده ساله ی ایالت «مونت رد» ، در حالی که تماما در خوشگذرانی و سهل انگاری خویشتن غرق است ، به سودای زندگی رعایایی و برون قلعه ی خاندان پدری اش گرفتار میشود و وی را بر خلاف مخالفت محبوب ترین مشاورش به فرار شبانگاهی از دژ میکشاند ، در حالی که خیالش را هم نمیکند که این روز بیرون از مروز امن زندگانی اش ، چه اشخاصی را وارد زندگی اش خواهد کرد ...

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
عنوان : The Baron (بارون)
به قلم : حسین.ا (Walkuter)
ژانر : درام ، عاشقانه ، فانتزی

خلاصه ی داستان :

«چارلز آرالد» ، حاکم جوان و هفده ساله ی ایالت «مونت رد» ، در حالی که تماما در خوشگذرانی و سهل انگاری خویشتن غرق است ، به سودای زندگی رعایایی و برون قلعه ی خاندان پدری اش گرفتار میشود و وی را بر خلاف مخالفت محبوب ترین مشاورش به فرار شبانگاهی از دژ میکشاند ، در حالی که خیالش را هم نمیکند که این روز بیرون از مروز امن زندگانی اش ، چه اشخاصی را وارد زندگی اش خواهد کرد ...
@YAS.

Samaneh369

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
7
9
مدال‌ها
2
نام اثر: تیم متروکه
نویسنده: سمانه
ژانر: پلیسی جنایی
خلاصه: راهم رو درست انتخاب کردم؟ زیادی تاریک نیست! از هر طرفی که نگاه میکنم بوی خون قربانی‌هام بلند میشه.من مورگانم بزرگ ترین مافیای خاور میانه ولی ایا راهم رو درست انتخاب کردم؟ بین اون همه سیاهی یه نور امید میبینم ولی میترسم برای قدم گذاشتن توی مسیری که خودمم نمیدونم انتهاش چی میشه.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر: تیم متروکه
نویسنده: سمانه
ژانر: پلیسی جنایی
خلاصه: راهم رو درست انتخاب کردم؟ زیادی تاریک نیست! از هر طرفی که نگاه میکنم بوی خون قربانی‌هام بلند میشه.من مورگانم بزرگ ترین مافیای خاور میانه ولی ایا راهم رو درست انتخاب کردم؟ بین اون همه سیاهی یه نور امید میبینم ولی میترسم برای قدم گذاشتن توی مسیری که خودمم نمیدونم انتهاش چی میشه.
@F.S.Ka

بهاره بانو

سطح
1

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Apr
989
7,937
مدال‌ها
3
بسمه تعالی
داستان کوتاه
نام اثر: خروس قرمز
نام نویسنده: حانی(هونی)
ژانر: درام
خلاصه: تو یه بهار قشنگ، وقتی که پرستو از مهاجرت اش به جای گرمسیر برمی‌گرده، زیر درخت پسته که غنچه هایش وقت غروب شکوفه می‌شن، درخت انار و غنچه های قرمز اش، یک اتفاق فراموش نشدنی در یاد و خاطره تمام اهالی سنندج ثبت می‌شود...

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
بسمه تعالی
داستان کوتاه
نام اثر: خروس قرمز
نام نویسنده: حانی(هونی)
ژانر: درام
خلاصه: تو یه بهار قشنگ، وقتی که پرستو از مهاجرت اش به جای گرمسیر برمی‌گرده، زیر درخت پسته که غنچه هایش وقت غروب شکوفه می‌شن، درخت انار و غنچه های قرمز اش، یک اتفاق فراموش نشدنی در یاد و خاطره تمام اهالی سنندج ثبت می‌شود...
@F.S.Ka

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,757
46,452
مدال‌ها
7
سلام و وقت بخیر
نام داستان کوتاه: تمسک به تمنا
نویسنده: تارا مطلق
ژانر: درام، عاشقانه
خلاصه: به آب دیده می‌گذرد این روزهای به مانند چله تابستانی و شب‌‌هایی به درازای یلدا. شاید هم نمی‌گذرد. زمان جان می‌کند برای هر ثانیه‌ای که جلو می‌رود؛ همین‌قدر سخت و همین اندازه طاقت فرسا. دلی از سنگ می‌خواهد دیدن این روزهای پریشان احوال منِ دلتنگ و انگار آن‌ها دلی ندارند و به تماشای سوختن و خاکستر شدن‌ام نشسته‌اند.

خیال 85

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
8
17
مدال‌ها
2
مشاهده فایل‌پیوست 125943
درود؛
کاربران و نویسندگان گرامی؛ با توجه به طولانی شدن روند تأییده قبلی، اشکالات و... مدیریت این بخش تصمیم گرفته زین پس به شیوه‌ای دیگر آثار شما را تأیید کند!
برای تأیید ابتدا در این تاپیک فرم زیر را ارسال کنید:
نام اثر: رویای رسیدن
نویسنده: خیال85
ژانر: عاشقانه طنز هیجان انگیز درام
خلاصه‌: فردای روز کنکور حتی بابا هم نتونست جلومو بگیره. علارقم مخالفت ها با تلاش عمو مهدی شوهر عمه ی عزیزم من و رستا عازم ایلام شدیم. اینکه چرا ایلامو انتخاب کردم بر میگرده به ی ویس و یه خاطره
الان که دارم مینویسم هنوز هم هیجان و ذوق اون روزمو حس می کنم اولین سفر مجردی, اولین دیدار و تقریبا اولین شکستی که هنوزم دارم اثراتشو میبینم تو زندگیم.
با صدای گریه ی رها قلم و گذاشتم روی میز و بلند شدم.....

سپس مدیریت ارشد بخش برای شما ناظری تأیین می‌کند، ناظر خصوصی با شما و ارشد بخش زده و دو پارت اولیه، همراه با مقدمه و پیرنگی کوتاه از اثر را برای ناظر ارسال می‌کنید.
سپس بعد از تأیید ناظر، تاپیک رمان شما ایجاد شده و می‌توانید شروع به پارت‌گذاری کنید!
رمان شما حداکثر تا پنج روز مورد برسی قرار میگیرد و در صورتی که تائید نبود مشکلات اعلام می‌شود، پس از رفع مشکلات، در گپ به ناظر خود اعلام کنید.
کسانی که رنگ نویسندگی را دارا هستند نیازی به درخواست تأید اثرشان نیست و می‌توانند از همان ابتدا بدون ارسال موارد بالا تاپیک اثر را ایجاد کنند!

•مدیر ارشد بخش•

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
3
2
مدال‌ها
2
نام اثر:بغض کاغذی
نویسنده:ریحانه
ژانر:زندگینامه،خانوادگی
خلاصه‌:داستان زندگی دختری را روایت می کند که خواستگاری برایش می ایدبا هزار ارزو این خواستگاری را قبول می کند اما نمی داند در اینده، آن تصوری که از زندگی اش بعد ازدواج داشت به چه چیزی وحشتناکی تبدیل خواهد شد.

بالا پایین