با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!نام اثر: قاتل نامعلوم
نویسنده: سانیاخواست
ژانر: جنایی_معمایی
خلاصه: این اکیپ شش نفره، که در جنگل در حال فرار از دست ارواح، بودند.
از آن جنگل وحشتناک نجات پیدا کردهاند اما، اینبار هم در حال فرارند.
اما، نه فرار از دست ارواح، بلکه فرار از دست...
@F.S.Kaسلام.
نام اثر:شش بوکسر
نویسنده:elahe.gh
ژانر:عاشقانه_طنز_تریلر
خلاصه:شش بوکسر،روی رینگ میروند تا ثابت کنند یک زن ناقص نیست بلکه یک زن میتواند حتی قوی تر از یک مرد باشد،روی رینگ میروند تا قدرت یک زن را به همه نشان بدهند،شش بوکسری که عشق ممنوعی هستن ولی ایا دست سرنوشت انها را به کجا میبرد؟
ناظرتون خودم هستم.نام اثر: خاکبارانخورده
نویسنده:First Lady
ژانر:عاشقانه،تراژدی
خلاصه: با قلبی آکنده از درد،در هیاهوی زمین و زمان و هنگامی که بین انسانها عشق معنا نداشت،خود را به تو سپردم.خندههایم را با تو کردم و نزد تو اشک ریختم و اکنون،همان انسانها عشق مارا از بین بردند.
"اما یادت باشه،تو هنوز شیرینترین رویای شبهای تلخ منی!-"
نام اثر:رمان به کدامیک گناه
مشاهده فایلپیوست 125943
درود؛
کاربران و نویسندگان گرامی؛ با توجه به طولانی شدن روند تأییده قبلی، اشکالات و... مدیریت این بخش تصمیم گرفته زین پس به شیوهای دیگر آثار شما را تأیید کند!
برای تأیید ابتدا در این تاپیک فرم زیر را ارسال کنید:
نام اثر:
نویسنده:
ژانر:
خلاصه:
سپس مدیریت ارشد بخش برای شما ناظری تأیین میکند، ناظر خصوصی با شما و ارشد بخش زده و دو پارت اولیه، همراه با مقدمه و پیرنگی کوتاه از اثر را برای ناظر ارسال میکنید.
سپس بعد از تأیید ناظر، تاپیک رمان شما ایجاد شده و میتوانید شروع به پارتگذاری کنید!
رمان شما حداکثر تا پنج روز مورد برسی قرار میگیرد و در صورتی که تائید نبود مشکلات اعلام میشود، پس از رفع مشکلات، در گپ به ناظر خود اعلام کنید.
کسانی که رنگ نویسندگی را دارا هستند نیازی به درخواست تأید اثرشان نیست و میتوانند از همان ابتدا بدون ارسال موارد بالا تاپیک اثر را ایجاد کنند!
•مدیر ارشد بخش•
@F.S.Kaنام اثر:رمان به کدامیک گناه
نان نویسنده:zarbano
ژانر:عاشقانه ـ تراژدی ـ پلیسی
خلاصه: دختری که عشقشو از دست میده مجبور به ازدواج اجباری با برادر عشقش میشه و برادر ناتنیش مزاحمت هایی براشون ایجادمیکنه و دختر میمیره همسرش برای گرفتن انتقام اون دست به قتل هایی میزنه که بعدا متوجه میشه رودست خورده
نام اثر: مِهر
نویسنده: meli.Abedy
ژانر: تراژدی، عاشقانه
خلاصه: آری من میجنگم برای تو، تویی که ناخواسته قشنگترین بهانه زندگی من شدی! خودت هیچوقت باور نکردی اما من از صمیم قلب دوستت دارم رفیق نیمهراه من پایه عهدهایم هستم اندکی صبر کن شاید پایان این داستان سراب نبود!
اگه میشه ایشون باشن @F.S.Ka
سلام... .
رمان: گاه پایان خوش است
ژانر: اجتماعی، تراژدی
نویسنده: زیبا(تی ناز)
خلاصه: داستانِ گاهِ پایان خوش است، از درونِ دفترِ خاطراتِ دختری، زندگیِ حقیقیاش را بازگو میکند که عمری زندگیاش را درونِ باتلاقِ سیاهبختی میدید.
این داستان زندگیِ حقیقیِ من تا به الان است، زندگی که مرورِ خاطراتِ گذشتهام را بازگو میکند که با هر بار خواندنش،گاه لبخند و گاه اشک را به پهنای صورتم هدیه میدهد. من هم همانندِ شما به پایانِ این داستان امیدِ خوشی نداشتم اما گاهِ زندگی برعکس تصوراتمان، خوابهای خوشی دارد.
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک