جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 81,951 بازدید, 2,191 پاسخ و 56 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHROKH

First Lady

سطح
0

گوینده آزمایشی
گوینده آزمایشی
کاربر رمان‌بوک
Jun
76
890
مدال‌ها
2
نام اثر: خاک‌باران‌خورده
نویسنده:First Lady
ژانر:عاشقانه،تراژدی
خلاصه: با قلبی آکنده از درد،در هیاهوی زمین و زمان و هنگامی که بین انسان‌ها عشق معنا نداشت،خود را به تو سپردم.خنده‌هایم را با تو کردم و نزد تو اشک ریختم و اکنون،همان انسان‌ها عشق مارا از بین بردند.
"اما یادت باشه،تو هنوز شیرین‌ترین رویای‌ شب‌های تلخ منی!-"

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر: قاتل نامعلوم
نویسنده: سانیاخواست
ژانر: جنایی_معمایی
خلاصه‌: این اکیپ شش نفره، که در جنگل در حال فرار از دست ارواح، بودند.
از آن جنگل وحشتناک نجات پیدا کرده‌اند اما، این‌بار هم در حال فرارند.
اما، نه فرار از دست ارواح، بلکه فرار از دست...
سلام.
نام اثر:شش بوکسر
نویسنده:elahe.gh
ژانر:عاشقانه_طنز_تریلر
خلاصه:شش بوکسر،روی‌ رینگ می‌روند تا ثابت کنند یک زن ناقص نیست بلکه یک زن می‌تواند حتی قوی تر از یک مرد باشد،روی رینگ می‌روند تا قدرت یک زن را به همه نشان بدهند،شش بوکسری که عشق ممنوعی هستن ولی ایا دست سرنوشت انها را به کجا می‌برد؟
@F.S.Ka

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر: خاک‌باران‌خورده
نویسنده:First Lady
ژانر:عاشقانه،تراژدی
خلاصه: با قلبی آکنده از درد،در هیاهوی زمین و زمان و هنگامی که بین انسان‌ها عشق معنا نداشت،خود را به تو سپردم.خنده‌هایم را با تو کردم و نزد تو اشک ریختم و اکنون،همان انسان‌ها عشق مارا از بین بردند.
"اما یادت باشه،تو هنوز شیرین‌ترین رویای‌ شب‌های تلخ منی!-"
ناظرتون خودم هستم.

zarbano

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
1
13
مدال‌ها
2

مشاهده فایل‌پیوست 125943
درود؛
کاربران و نویسندگان گرامی؛ با توجه به طولانی شدن روند تأییده قبلی، اشکالات و... مدیریت این بخش تصمیم گرفته زین پس به شیوه‌ای دیگر آثار شما را تأیید کند!
برای تأیید ابتدا در این تاپیک فرم زیر را ارسال کنید:
نام اثر:
نویسنده:
ژانر:
خلاصه‌:

سپس مدیریت ارشد بخش برای شما ناظری تأیین می‌کند، ناظر خصوصی با شما و ارشد بخش زده و دو پارت اولیه، همراه با مقدمه و پیرنگی کوتاه از اثر را برای ناظر ارسال می‌کنید.
سپس بعد از تأیید ناظر، تاپیک رمان شما ایجاد شده و می‌توانید شروع به پارت‌گذاری کنید!
رمان شما حداکثر تا پنج روز مورد برسی قرار میگیرد و در صورتی که تائید نبود مشکلات اعلام می‌شود، پس از رفع مشکلات، در گپ به ناظر خود اعلام کنید.
کسانی که رنگ نویسندگی را دارا هستند نیازی به درخواست تأید اثرشان نیست و می‌توانند از همان ابتدا بدون ارسال موارد بالا تاپیک اثر را ایجاد کنند!

•مدیر ارشد بخش•
نام اثر:رمان به کدامیک گناه
نان نویسنده:zarbano
ژانر:عاشقانه ـ تراژدی ـ پلیسی
خلاصه: دختری که عشقشو از دست میده مجبور به ازدواج اجباری با برادر عشقش میشه و برادر ناتنیش مزاحمت هایی براشون ایجادمیکنه و دختر میمیره همسرش برای گرفتن انتقام اون دست به قتل هایی میزنه که بعدا متوجه میشه رودست خورده

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر:رمان به کدامیک گناه
نان نویسنده:zarbano
ژانر:عاشقانه ـ تراژدی ـ پلیسی
خلاصه: دختری که عشقشو از دست میده مجبور به ازدواج اجباری با برادر عشقش میشه و برادر ناتنیش مزاحمت هایی براشون ایجادمیکنه و دختر میمیره همسرش برای گرفتن انتقام اون دست به قتل هایی میزنه که بعدا متوجه میشه رودست خورده
@F.S.Ka

(:Shaparak

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,944
مدال‌ها
4
نام اثر: مِهر
نویسنده: meli.Abedy
ژانر: تراژدی، عاشقانه
خلاصه: آری من می‌جنگم برای تو، تویی که ناخواسته قشنگ‌ترین بهانه زندگی من شدی! خودت هیچ‌وقت باور نکردی اما من از صمیم قلب دوستت دارم رفیق نیمه‌راه من پایه عهد‌هایم هستم اندکی صبر کن شاید پایان این داستان سراب نبود!
اگه میشه ایشون باشن @F.S.Ka

لیلیت

سطح
2

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ممتاز
May
506
6,936
مدال‌ها
3
سلام... .
رمان: گاه پایان خوش است
ژانر: اجتماعی، تراژدی
نویسنده: زیبا(تی ناز)
خلاصه: داستانِ گاهِ پایان خوش است، از درونِ دفترِ خاطراتِ دختری، زندگیِ حقیقی‌اش را بازگو می‌کند که عمری زندگی‌اش را درونِ باتلاقِ سیاه‌بختی می‌دید.
این داستان زندگیِ حقیقیِ من تا به الان است، زندگی که مرورِ خاطراتِ گذشته‌ام را بازگو می‌کند که با هر بار خواندنش،گاه لبخند و گاه اشک را به پهنای صورتم هدیه می‌دهد. من هم همانندِ شما به پایانِ این داستان امیدِ خوشی نداشتم اما گاهِ زندگی برعکس تصورات‌مان، خواب‌های خوشی دارد.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر: مِهر
نویسنده: meli.Abedy
ژانر: تراژدی، عاشقانه
خلاصه: آری من می‌جنگم برای تو، تویی که ناخواسته قشنگ‌ترین بهانه زندگی من شدی! خودت هیچ‌وقت باور نکردی اما من از صمیم قلب دوستت دارم رفیق نیمه‌راه من پایه عهد‌هایم هستم اندکی صبر کن شاید پایان این داستان سراب نبود!
اگه میشه ایشون باشن @F.S.Ka
سلام... .
رمان: گاه پایان خوش است
ژانر: اجتماعی، تراژدی
نویسنده: زیبا(تی ناز)
خلاصه: داستانِ گاهِ پایان خوش است، از درونِ دفترِ خاطراتِ دختری، زندگیِ حقیقی‌اش را بازگو می‌کند که عمری زندگی‌اش را درونِ باتلاقِ سیاه‌بختی می‌دید.
این داستان زندگیِ حقیقیِ من تا به الان است، زندگی که مرورِ خاطراتِ گذشته‌ام را بازگو می‌کند که با هر بار خواندنش،گاه لبخند و گاه اشک را به پهنای صورتم هدیه می‌دهد. من هم همانندِ شما به پایانِ این داستان امیدِ خوشی نداشتم اما گاهِ زندگی برعکس تصورات‌مان، خواب‌های خوشی دارد.

@F.S.Ka

Hiiiich

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
1
13
مدال‌ها
2
بازی "هویت"
پناه
معمایی عاشقانه جنایی
کسی پشت پرده بازی را شروع میکند تا تقاص هویت پنهان خود را از گذشته و اهالی آن بگیرد.
انسوی قصه پسری در جدال بین تمام ناملایمات برای ارام شدنش تن به جنون داده خود را وسط بازی می بیند.
و دختر قصه برای حفظ مادرانه هایی که سهم خودش نیست بازی را شروع می کند..
نتیجه ی این بازی مهر اتمام به خیلی از زندگی و نقش ها میزند...

بالا پایین