جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 82,676 بازدید, 2,191 پاسخ و 56 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHROKH
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
682
15,091
مدال‌ها
2
نام رمان: در حصار ابلیس...
نام نویسنده: ساناز هموطن
ژانر: فانتزی عاشقانه ترسناک

خلاصه داستان: اهریمنان ماورایی در کالبد خشک قدرت و غرور از انرژی های برتر خود، با هم بر سر قدرت میجنگند. رقابت میکنند، و با دسیسه و توطئه سعی بر سلطنت در ماورا، و تسخیر بیشتر قدرت دارند.
دختری از نسل انسان به پشتوانه قدرت های طبیعت به عنوان کُشنده تاریکی، به بازی نابرابری مقابل اهریمن تاریکی کشیده میشود تا او جهانی را نبلعد...
اما جادوی عشق میتواند برگ های بازی را تغییر دهد: اشک ابلیس را بر زمین جاری کند... تاریکی را به قدم زدن بر آن وا دارد.‌.. و دخترک بر تن ماه رقص کند...

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام رمان: در حصار ابلیس...
نام نویسنده: ساناز هموطن
ژانر: فانتزی عاشقانه ترسناک

خلاصه داستان: اهریمنان ماورایی در کالبد خشک قدرت و غرور از انرژی های برتر خود، با هم بر سر قدرت میجنگند. رقابت میکنند، و با دسیسه و توطئه سعی بر سلطنت در ماورا، و تسخیر بیشتر قدرت دارند.
دختری از نسل انسان به پشتوانه قدرت های طبیعت به عنوان کُشنده تاریکی، به بازی نابرابری مقابل اهریمن تاریکی کشیده میشود تا او جهانی را نبلعد...
اما جادوی عشق میتواند برگ های بازی را تغییر دهد: اشک ابلیس را بر زمین جاری کند... تاریکی را به قدم زدن بر آن وا دارد.‌.. و دخترک بر تن ماه رقص کند...
@مهیاس

رهاااا

سطح
1

مهمان
May
164
1,235
مدال‌ها
3
نام اثر : پناهم باش
نویسنده : رها باقری
ژانر : عاشقانه ، اجتماعی

به بسم الله می خوانم خدارا، زمشتی خاک آدم ساخت مارا

خلاصه: نامش را پناه گذاشتن تا پناهی باشد برای غم ها و سختی هایشان..پناهی برای درد ها و رنج های خانواده ی صفایی.
خانواده ای از دیار محبت و همدلی..از جنس عشق و صفا، اما آیا پایان سرنوشت تمام خانواده ها به خوشی ختم می شود ؟ شاید هم باید برای تقدیری سخت آماده شد، تقدیری که خداوند برای همه ی ما به گونه ای رقم می زند و قلم در دست می چرخاند و گاهی سرگیجه و گاهی لبخند نصیبمان می کند.
پناه صفایی که به علت فوت مادرش در امتحانات نهایی و دیپلمش موفق نبوده برای کلاس های جبرانی شهریور ماه ثبت نام می کند و این آغاز راه هجده ساله ی اوست...

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر : پناهم باش
نویسنده : رها باقری
ژانر : عاشقانه ، اجتماعی

به بسم الله می خوانم خدارا، زمشتی خاک آدم ساخت مارا

خلاصه: نامش را پناه گذاشتن تا پناهی باشد برای غم ها و سختی هایشان..پناهی برای درد ها و رنج های خانواده ی صفایی.
خانواده ای از دیار محبت و همدلی..از جنس عشق و صفا، اما آیا پایان سرنوشت تمام خانواده ها به خوشی ختم می شود ؟ شاید هم باید برای تقدیری سخت آماده شد، تقدیری که خداوند برای همه ی ما به گونه ای رقم می زند و قلم در دست می چرخاند و گاهی سرگیجه و گاهی لبخند نصیبمان می کند.
پناه صفایی که به علت فوت مادرش در امتحانات نهایی و دیپلمش موفق نبوده برای کلاس های جبرانی شهریور ماه ثبت نام می کند و این آغاز راه هجده ساله ی اوست...
@F.S.Ka

habit-sad

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jun
4
13
مدال‌ها
2
نام اثر:ژرفای درد
نویسنده:آلما
ژانر:عاشقانه، اجتماعی ،تراژدی
خلاصه‌:روایتگر پسری در حصار پوچ و افسردگی که با تمام مانع ها و مشکلات به وجود امده برای انچه که باید باشد سرسختانه اهدافش را به عمل می اورد.در این بین افرادی برای مشارکتی گروهی سر راهش قرار میگیرند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر:ژرفای درد
نویسنده:آلما
ژانر:عاشقانه، اجتماعی ،تراژدی
خلاصه‌:روایتگر پسری در حصار پوچ و افسردگی که با تمام مانع ها و مشکلات به وجود امده برای انچه که باید باشد سرسختانه اهدافش را به عمل می اورد.در این بین افرادی برای مشارکتی گروهی سر راهش قرار میگیرند.
@F.S.Ka

mohii-

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
34
48
مدال‌ها
2
نام اثر:معشوقه ای من"
نویسنده:فاطمه
ژانر:تخیلی؛عاشقانه
خلاصه: نمیدانم کجارا بگردم کجا پیدایت کنم ؟ مگر قول نداده بودی به همین زودی یاربی وفا نباشی ؟ آخه به من بگو قول آدمام قوله که من روشون حساب باز کردم ؟ از آخرین باری که دیدمت خیلی وقته میگذره و میره ولی ...

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام اثر:معشوقه ای من"
نویسنده:فاطمه
ژانر:تخیلی؛عاشقانه
خلاصه: نمیدانم کجارا بگردم کجا پیدایت کنم ؟ مگر قول نداده بودی به همین زودی یاربی وفا نباشی ؟ آخه به من بگو قول آدمام قوله که من روشون حساب باز کردم ؟ از آخرین باری که دیدمت خیلی وقته میگذره و میره ولی ...
@آیدای بی شآملو

sahartgi

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jul
2
25
مدال‌ها
2
نام رمان : بی‌انضباط
نام‌نویسنده: سحر تقی‌زاده
ژانر: عاشقانه؛اجتماعی؛مافیایی
خلاصه:
هر چقدر که بین ازدحام قلبم و مغزم گم بشم؛ بین تاریکی این روز ها بین تموم نشدن ها..
بین تموم نرسیدن ها و نشدن ها من نمی‌خوام دوست داشتنم مثل آدما باشه..
دوست داشتن من عین ادم ها نیست!
دوست داشتن من جنسش از خاک..
همون خاکی که وقتی بارون بهش بزنه استشمام اون هر ادمی رو مسـ*ـت و حیران می‌کنه‌.
توی قانون دوست داشتن من دروغ نیست
خیانتی وجود نداره؛ دوباره ساختن با ادم دیگه‌ای وجود نداره..
اخه تا کجا تعویض تا کجا با این نشد یکی بهتر
ب نظر من وقتی یکی رو می‌خوای تا تهش بمونی قشنگتره..
اینکه بدی شو دیدی ول نکنی بری بهتره؛
اینکه بمونی باهم درستش کنید بهتره ..
ن اینکه کمی بی حوصلگی شو ؛ بد اخلاقیشو بد رفتاریشو غمش رو دیدی بکش کنار و میدون رو دور بزنی ..
اینکه بری تو دلش و با ناراحتیش ناراحت بشی اینکه قهر شدین یا بحثتون شد ول نکنی بری کمی‌ک اروم شدین حرف بزنین بهتره.

موضوع نویسنده

DELVIN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Jun
13,758
32,211
مدال‌ها
10
نام رمان : بی‌انضباط
نام‌نویسنده: سحر تقی‌زاده
ژانر: عاشقانه؛اجتماعی؛مافیایی
خلاصه:
هر چقدر که بین ازدحام قلبم و مغزم گم بشم؛ بین تاریکی این روز ها بین تموم نشدن ها..
بین تموم نرسیدن ها و نشدن ها من نمی‌خوام دوست داشتنم مثل آدما باشه..
دوست داشتن من عین ادم ها نیست!
دوست داشتن من جنسش از خاک..
همون خاکی که وقتی بارون بهش بزنه استشمام اون هر ادمی رو گیج و حیران می‌کنه‌.
توی قانون دوست داشتن من دروغ نیست
خیانتی وجود نداره؛ دوباره ساختن با ادم دیگه‌ای وجود نداره..
اخه تا کجا تعویض تا کجا با این نشد یکی بهتر
ب نظر من وقتی یکی رو می‌خوای تا تهش بمونی قشنگتره..
اینکه بدی شو دیدی ول نکنی بری بهتره؛
اینکه بمونی باهم درستش کنید بهتره ..
ن اینکه کمی بی حوصلگی شو ؛ بد اخلاقیشو بد رفتاریشو غمش رو دیدی بکش کنار و میدون رو دور بزنی ..
اینکه بری تو دلش و با ناراحتیش ناراحت بشی اینکه قهر شدین یا بحثتون شد ول نکنی بری کمی‌ک اروم شدین حرف بزنین بهتره.
@شاهدخت

بالا پایین