جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 147,224 بازدید, 2,499 پاسخ و 61 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط پرسفونه

Trodi

سطح
4

کاربر رمان‌بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
6,168
11,714
مدال‌ها
3
نام اثر: دنیای مارها
نویسنده: Ayli_E
ژانر: تخیلی ، عاشقانه ، طنز
خلاصه: در دنیای زیرزمینی شگفت‌انگیز پادشاهی **مارشیا**، مارهای جادویی وجود دارند که هرکدام قدرت‌های خاص خود را دارند. **لاریس**، مار کوچکی با روحی کنجکاو و شجاع، در آستانه ۱۸ سالگی است و به دلیل قدرت تبدیل شکلش می‌تواند به شکل انسانی درآید. او از دنیای زیرزمینی فرار می‌کند تا دنیای انسان‌ها را کشف کند، اما با ناآگاهی از خطرات این دنیا، گم می‌شود .

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,451
19,534
مدال‌ها
17
نام اثر: دنیای مارها
نویسنده: Ayli_E
ژانر: تخیلی ، عاشقانه ، طنز
خلاصه: در دنیای زیرزمینی شگفت‌انگیز پادشاهی **مارشیا**، مارهای جادویی وجود دارند که هرکدام قدرت‌های خاص خود را دارند. **لاریس**، مار کوچکی با روحی کنجکاو و شجاع، در آستانه ۱۸ سالگی است و به دلیل قدرت تبدیل شکلش می‌تواند به شکل انسانی درآید. او از دنیای زیرزمینی فرار می‌کند تا دنیای انسان‌ها را کشف کند، اما با ناآگاهی از خطرات این دنیا، گم می‌شود .
نویسنده عزیز با درخواست شما موافقت شد.✓
ناظر تایید: @عاطفه حاتمی
°چنان چه پس از هفت روز ناظر تایید با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید°
@Yalda.Sh
@DELARAM

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,451
19,534
مدال‌ها
17
  • گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: AZHHAR

H o r a

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
14
199
مدال‌ها
2
نام رمان: کابی
ژانر: تراژدی، معمایی، عاشقانه
درخواست ناظر دارم.

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,451
19,534
مدال‌ها
17
نام رمان: کابی
ژانر: تراژدی، معمایی، عاشقانه
درخواست ناظر دارم.
ناظر تایید: @MAHRO.
°چنان چه پس از هفت روز ناظر تایید با شما خصوصی تشکیل نداد به کادر مدیریت اطلاع دهید°
@Yalda.Sh
@DELARAM

AydaTahmasdi66

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Jan
37
586
مدال‌ها
2
نام اثر - بنفش خاکستری
نویسنده : آیدا طهماسبی
ژانر: اجتماعی- عاشقانه- طنز

خلاصه: کتاب‌های بنفش، افکار خاکستری، زندگی‌های بنفش خاکستری، آدم‌های بنفش، رابطه‌های خاکستری، قلب‌های بنفش‌خاکستری. قصه‌ی بنفش‌و خاکستری منم، باران، باران‌تنها،با یک قلب بنفش و دنیایی پر از رابطه‌های خاکستری، پر از آدم‌هایی که دوستشان دارم، اما به من آسیب میزنند و آدمی که دوستش ندارم، اما از من محافظت میکند. من به این احساساتی که گریبانم را گرفته میگویم ، بنفش‌خاکستری

درخواست ناظر.

آخرین ویرایش:

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May
3,239
12,890
مدال‌ها
17
درخواست ناظر.

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,451
19,534
مدال‌ها
17
نام اثر - بنفش خاکستری
نویسنده : آیدا طهماسبی
ژانر: اجتماعی- عاشقانه- طنز

خلاصه: کتاب‌های بنفش، افکار خاکستری، زندگی‌های بنفش خاکستری، آدم‌های بنفش، رابطه‌های خاکستری، قلب‌های بنفش‌خاکستری. قصه‌ی بنفش‌و خاکستری منم، باران، باران‌تنها،با یک قلب بنفش و دنیایی پر از رابطه‌های خاکستری، پر از آدم‌هایی که دوستشان دارم، اما به من آسیب میزنند و آدمی که دوستش ندارم، اما از من محافظت میکند. من به این احساساتی که گریبانم را گرفته میگویم ، بنفش‌خاکستری

درخواست ناظر.
ناظر تایید: @Negin jamali
@Yalda.Sh
@DELARAM

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,451
19,534
مدال‌ها
17