با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!درود
عنوان:غبار آینهها
ژانر: علمیتخیلی، عاشقانه، روانشناختی، تراژدی
نویسنده:حمیدرضا نبیپور
nvداستان کوتاه.
عنوان:کالبد سرد.
ژانر:#جنایی_معمایی.
خلاصه:
بوی خون، مشامش را پُر میکند. چشمهایش دودو میزند و این باعث میشود که همهجا را تار ببیند.
صدای نالهای نزدیک به گوشش میآید؛ با حواس پرتی نگاهی به جسد زیر پایش میاندازد و سرش را به شانه چپش تکیه میدهد و تنها یک صدا در گوشش زنگ میزند: «جنازه رو نابود کن.»
نام رمان : كام دل
نويسنده : عسل يارالهى
ژانر :عاشقانه، تاريخى
خلاصه رمان : وفا نقاش جوانيست كه دنيايش در ميان رنگها ساخته شده، با پیشنهادی ناكَهانى قدم به كاخى میگذارد كه بوى راز هاى كهنه و خاموش شده مى دهد. هر قدم پرده اى تازه از گذشته را كنار ميزند.
رمان تنهایی سپیدار
نویسنده: یگانه رضائی
ژانر: عاشقانه، معمایی، اجتماعی
خلاصه : در خزانی من و تو، سپیدارهای بلند، آن چه روز است؟ کجا؟ در چه جایی من در کنارت توانم آسود؟ تو که از بی مهری ایام، سودای جدایی داری!
تو بگو زیبایی عشق به وصال است یا که هجر؟ شاید به انتظاری نامعلوم! شاید که بیایی شاید نه!
عنوان :جنون خون
نویسنده:نازنین . ی
ژانر :عاشقانه . معماییخلاصه :این داستان در مورد دختری به نام لیارا است که بنا به وصیت پدرش به روستای پدری خود می رود او فکر می کند پدرش صلاحی در این کار دیده است و او قرار است آنجا زندگی خوبی داشته باشد اما با ورود خون اشامی خشن و مغرور به داستان زندگی او کاملا دگرگون می شود و .....
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک