جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

درخواست •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تالار رمان توسط DELVIN با نام •° تعیین ناظر و تأیید اثر°• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 114,981 بازدید, 2,374 پاسخ و 61 بار واکنش داشته است
نام دسته تالار رمان
نام موضوع •° تعیین ناظر و تأیید اثر°•
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط i_faezeeh
کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
868
3,457
مدال‌ها
5
عنوان: آویدا
ژانر: اجتماعی، عاشقانه
نویسنده: مینا طویلی زاده
خلاصه: دختری با روحی آکنده از شور و شوریدگی، در شهری گرفتار قضاوت‌ها و محدودیت‌های بی‌رحمانه؛ هر قدمِ او در مسیر زندگی، او را در برابر آزمون‌های پیچیده‌ی عشق، وفاداری و حقیقت‌های تلخ و مبهم قرار می‌دهد.
ماجرا، سفری است در هزارتوی احساسات و تصمیم‌ها؛ جایی که امید و اضطراب، شور و شک، همزمان در هم می‌آمیزند و پرده از رازهایی برمی‌دارند که حتی قلب‌ها را به تردید وا می‌دارند. در این مسیر، درمی‌یابد که زندگی و عشق همیشه آن‌گونه نیست که دیده می‌شوند، و هر انتخاب، ردی در روح و سرنوشت او بر جای می‌گذارد.

آخرین ویرایش:

STARLET

سطح
4

⁦⁦୧⁠(⁠ارشد بخش ادبیات)⁠୨⁩
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
طراح آزمایشی
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,703
16,758
مدال‌ها
10
نام داستان کوتاه: سولیارا
ژانر: عاشقانه
نویسنده: عسل
دسته‌گلی برای تبریکی بی‌صدا فرستاده شد و بی‌آنکه قصدی باشد، نگاه‌ها را به لرزه انداخت. عطری در هوا پیچید که نه می‌شد پنهانش کرد و نه انکارش. میان شایعه و سکوت، دلی دوباره صدای خودش را شنید. فاصله کوتاه‌تر شد، واژه‌ها جرات یافتند و رازها رنگ گل گرفتند. هیچ‌چیز پایان نبود، چراکه در میان گلبرگ‌ها، عشق دوباره شکفت. و آنچه تنها تبریک می‌نمود، سرآغاز «سولیارا» شد.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: FROSTBITE

moha6.dese

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
2
4
مدال‌ها
2
نام اثر: میان قانون و عشق
نویسنده: محدثه ساریخانی
ژانر: درام، هیجانی، عاشقانه
خلاصه‌: میان قانون و عشق زندگی دختری و روایت می‌کنه که وکیل هست، همه چیز با مردن موکلش که مردی سر شناس بود در زندگی اش عوض میشود.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: FROSTBITE

i_faezeeh

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
1
2
مدال‌ها
2
عنوان: آیین جسد
ژانر: ترسناک، معمایی
نویسنده: فائزه عیسی‌وند
خلاصه: یادمه کوچیک که بودم بزرگ‌تر‌ها همیشه راجب چیزی به اسم هفت آسمون خدا صحبت می‌کردن؛ جایی که اعمال، کارها، و حساب‌رسی‌ها اون‌جا شکل می‌گیره، ولی هیچ‌وقت راجع‌به آسمون هشتم چیزی نگفتن؛ شاید چون دروازه شیطان بود!
حالا من این هفت آسمون رو رد کردم و کاملا بدون اطلاع راهی به دروازه شیطان پیدا کردم!
راهی که مشخص نبود آیا در پشتی برای فرار داره یا نه... .

بالا پایین