- Jun
- 3,465
- 13,140
- مدالها
- 3
آره...چه حس بدیه اعصاب خورد کن ناراحت کننده.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!آره...چه حس بدیه اعصاب خورد کن ناراحت کننده.
به حرفها نمیشه اعتماد کرد و تنها آدم مورد اعتماد زندگیت خودتیایکاش هیشکی قول موندن نده...
اصلا همون اولش بگه یروز میرم بهتر از اینه که یدفه بره و تو ادامه. بدی و تنها بشی:)
دقیقا ولی بعضیا ثابت میکنن همیشگین و تو باور میکنی و بعد میرن و زخمی عمیق باقی میزارن..به حرفها نمیشه اعتماد کرد و تنها آدم مورد اعتماد زندگیت خودتی
خودت دوست داشته باش، هیچ آدمی کامل نیست پس خودت رو به خاطر چیزی که الان هستی تحسین کنخیلی وقته که احساس بیفایده بودن دارم حس اینکه به هیچ دردی نمیخورم .
هیچ ک.س با هیچ کلمهای تأکید میکنم نه کلمه نه گریه و ... این عشق ثابت نمیکنه این زمان که ثابت میکنه اون آدم با لیاقته یا نهدقیقا ولی بعضیا ثابت میکنن همیشگین و تو باور میکنی و بعد میرن و زخمی عمیق باقی میزارن..
پس هیچوقت روی قول و قرار کسی حساب باز نکن در آخر فقط خودت میمونیهیچ ک.س با هیچ کلمهای تأکید میکنم نه کلمه نه گریه و ... این عشق ثابت نمیکنه این زمان که ثابت میکنه اون آدم با لیاقته یا نه
هنوز خرم و احمق باید چندصد تا آدم توی زندگیم ازدس بدم تا تهش بفهممپس هیچوقت روی قول و قرار کسی حساب باز نکن در آخر فقط خودت میمونی
اینو به خودت نگو عزیزم تو فقط یکم ساده و احساساتی هستی اما این موضوع به مرور زمان درست میشه وقتی سنت بالاتر برههنوز خرم و احمق باید چندصد تا آدم توی زندگیم ازدس بدم تا تهش بفهمم
تو دنیا هم آدمای خوب هست هم بد ولی نباید این موضوع رو از روی احساسات بفهمی باید اجازه بدی خود اون شخص نشون بده که جز کدوم دسته قرار دارهو اینکه سعی کن وابسته نباشی، که از همین وابستگی کلی ضربه میبینی
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک