جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه •حرفای نگفته‌•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط .AikA. با نام •حرفای نگفته‌• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 5,047 بازدید, 213 پاسخ و 13 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع •حرفای نگفته‌•
نویسنده موضوع .AikA.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط .AikA.

شَکَت؛

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
May
3,020
29,283
مدال‌ها
2
هیچ وقت اینو به کسی نگفته بودم ولی من از " از دست دادن آدمای مهم زندگیم " می‌ترسم.
و شاید برای همون دلت نمیخواد با کسی ارتباط صمیمانه برقرار کنی نه ؟
همه آدما یه روزی میرن و این قسمت غم انگیزه زندگی ما ست ما نمیتونیم عادت کنیم یا فراموش کنیم مجبوریم کنار بیاییم ...

شَکَت؛

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
May
3,020
29,283
مدال‌ها
2
من حالم خوبه ولی خسته‌ام :)
همه چیز خوبه و آروم و خیلی عالی ولی هیچ کدومش این خستگی رو از من دور نمیکنه من حتی تو بهترین لحظات زندگیم و از شدت خوشحالی حتی اشک شوق می‌ریختم بازم اون حس خستگی توی وجودم بوده و هست...
من الان تمام کسانی که دوسشون دارم رو دارم و هرروزم خوب میگذره ولی این حس ازم دور نمیشه و من کلا نادیدش گرفتم ولی بعضی وقتا واقعا اینجوری میشم و تا یک هفته عصبی و پرخاشگر و اخمو ام و حالم بده :)
ولی در هر صورت بیخیال بازم نادیده میگیرم و میخندم و میگم خدایا شکرت.. این خسته‌بودن چندماهیه داره روز به روز کمتر میشه و تقریبا حالم بهتر میشه :)
خسته نباشی

شَکَت؛

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
May
3,020
29,283
مدال‌ها
2
نه
no
아니요
لا
нет
Hayır

چیزی که دو حرفه اما نگفتنش خیلی حرفه
میتونه با همین کوچیکیش ی زندگی رو نابود کنه
میتونه ی آینده رو تباه کنه
میتونه... .

نه ای که من جرعت گفتنش رو نداشتم و الان دارم تاوانشو پس میدم اونم با زندگی و آیندم!
سر جوخه عزیز دوست قدیمی
گاهی ما آدما مجبور به تصمیماتی تو زندگیمون میشیم ک نه سرشیم نه تهش و مجبوریم به خاطر عزیزانمون قبول کنیم شرایطی ک اصلا در شعن ما نیست
گاهی مجبوریم برای خوشحالی عزیزانمون لبخندشون هدفا آرزو هامون کنار بزاریم
و این خیلی غم انگیزه
به نظرم تو آدم پر دل و جرعتی بودی ک تونستی از خودت هدفات و ارزوهات بگذری و شایسته تقدیری کار هر کسی نیست :)

موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
4

- مدیر تالار زبان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
3,459
13,031
مدال‌ها
3
برای هرکسی تجربه بشه برای من نمیشه.. از بس خرم و همه رو مثل هم نمیبینم و هردفعه همین میشه...
کسایی که از این نموندن‌ها عبرت می‌گیرن و فاصله‌ی اجتماعیشون رو حفظ می‌کنن واقعاً آدم‌های خوشبت و آسوده‌ خاطری هستن.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: saye
موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
4

- مدیر تالار زبان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
3,459
13,031
مدال‌ها
3
آدم اینجوری هم هس شاید الان دور برته و تو آنقدر داری به آدمای سمی زندگیت فک میکنی و آنقدر درگیر آدمایی گذشته زندگیت ک اونو نمیبینی
دقیقا این حرفت قبول دارم...
من انقدر به فکر یه آدم بد بودم و همش یکی رو باهاش مقایسه کردم که بعداز مدتی به خودم اومدم و دیدم اونم دارم از دست میدم..
منم همینطور منم :)
من وقتی یچیزی میشه و میخوام باج بگیرم ازش میگم که اسممو تا چند دقیقه صدا کنه:)
و امیدوارم این خاطره نشه خاطره تلخ زندگیم و متنفر شدن از اسمم:)

چون این خاصیت ما آدماست ما آدما همیشه دنبال کسی میریم ک آدم موندن نیست یا شایدم آدم زندگی ما نیست بعد اون ک به مشکل بر خوردیم با اون آدم سمت آدمایی جذب میشیم ک شبیه به اون هستن و این واقعا ناراحت کننده است ولی خب میتونه در آینده تجربه خوبی بشه البته ما بازم این کارو بار ها تکرار خواهیم کرد ..
ولی بعضی وقتا یه خوبشو پیدا میکنی:)

ســاحــره

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
منتقد کتاب آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
253
1,709
مدال‌ها
2
برای هرکسی تجربه بشه برای من نمیشه.. از بس خرم و همه رو مثل هم نمیبینم و هردفعه همین میشه...
این هم یه زمانی داره. با عمیق‌تر شدن زخم‌ها و خسته شدن از این اومدن و نموندن‌ها بدون اینکه سعی کنی، خودت از همه کنار می‌کشی و از صمیمی شدن با افرادی که فکر می‌کنی از شخصیت تو و روحیت دورن، اجتناب می‌کنی.

سایه مولوی

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
709
11,963
مدال‌ها
2
تا حالا شده دلتون بخواد که کر بشید و خیلی از صداها رو نشنوید مثلا صدای دعوا و داد زدن آدم‌ها رو؟

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .AikA.
موضوع نویسنده

.AikA.

سطح
4

- مدیر تالار زبان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
3,459