جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه •حرفای نگفته‌•

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط کیـانـا.T با نام •حرفای نگفته‌• ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 5,085 بازدید, 213 پاسخ و 13 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع •حرفای نگفته‌•
نویسنده موضوع کیـانـا.T
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط کیـانـا.T

T.J

سطح
1

مدیر آزمایشی تالار طراحی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
گرافیست انجمن
فعال انجمن
Sep
121
1,052
مدال‌ها
3
تنم را تردید ذره ذره آب می‌کند.

NIKATOR

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
281
830
مدال‌ها
2
من حالم خوبه ولی خسته‌ام :)
همه چیز خوبه و آروم و خیلی عالی ولی هیچ کدومش این خستگی رو از من دور نمیکنه من حتی تو بهترین لحظات زندگیم و از شدت خوشحالی حتی اشک شوق می‌ریختم بازم اون حس خستگی توی وجودم بوده و هست...
من الان تمام کسانی که دوسشون دارم رو دارم و هرروزم خوب میگذره ولی این حس ازم دور نمیشه و من کلا نادیدش گرفتم ولی بعضی وقتا واقعا اینجوری میشم و تا یک هفته عصبی و پرخاشگر و اخمو ام و حالم بده :)
ولی در هر صورت بیخیال بازم نادیده میگیرم و میخندم و میگم خدایا شکرت.. این خسته‌بودن چندماهیه داره روز به روز کمتر میشه و تقریبا حالم بهتر میشه :)
چقد حالم خوب شد که خوبین❤️❤️❤️❤️😘😘😘
بعد از تغییر کردنم، خوشحالی بقیه خوشحالم میکنه...
بعد عوضی بودن عوض شدن هم پدیده‌ی عجیبیه!

ساحـره

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار ادبیات
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
منتقد کتاب آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
253
1,715
مدال‌ها
2
مگه نباید باهم تا آخر راه و می‌رفتیم؟ پس چرا اون رفت و من موندم با ترس از ارتباط صمیمانه؟

موضوع نویسنده

کیـانـا.T

سطح
4

- مدیر تالار زبان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
3,466
13,107
مدال‌ها
3
چقد حالم خوب شد که خوبین❤️❤️❤️❤️😘😘😘
بعد از تغییر کردنم، خوشحالی بقیه خوشحالم میکنه...
بعد عوضی بودن عوض شدن هم پدیده‌ی عجیبیه!
فدات عزیزی و من خوشحال شدم با دیدن این پیامتون:) 🧡
🙃
عوض شدن بهتر از عوضی شدنه:)
عوض شدن دو گزینه داره یا اینکه شاد و سرزنده بشی یا اینکه یه آدم افسرده بشی و... ولی گزینه اول خیلی بهتره:)

موضوع نویسنده

کیـانـا.T

سطح
4

- مدیر تالار زبان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
3,466
13,107
مدال‌ها
3
مگه نباید باهم تا آخر راه و می‌رفتیم؟ پس چرا اون رفت و من موندم با ترس از ارتباط صمیمانه؟
ایکاش هیشکی قول موندن نده...
اصلا همون اولش بگه یروز میرم بهتر از اینه که یدفه بره و تو ادامه. بدی و تنها بشی:)

ساحـره

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
منتقد کتاب آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
253
1,715
مدال‌ها
2
ایکاش هیشکی قول موندن نده...
اصلا همون اولش بگه یروز میرم بهتر از اینه که یدفه بره و تو ادامه. بدی و تنها بشی:)
کاش بعد از گفتن (این دیگه فرق داره) نره.
انگار آدما به این جمله حساسیت دارن ‌و با حس کردنش، متفاوت‌تر و عمیق‌تر تنهات میذارن و بهت ثابت می‌کنن تنهایی انتها نداره.

موضوع نویسنده

کیـانـا.T

سطح
4

- مدیر تالار زبان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
3,466
13,107
مدال‌ها
3
کاش بعد از گفتن (این دیگه فرق داره) نره.
انگار آدما به این جمله حساسیت دارن ‌و با حس کردنش، متفاوت‌تر و عمیق‌تر تنهات میذارن و بهت ثابت می‌کنن تنهایی انتها نداره.
هعیب دقیقا همینه...
تا فکر میکنی خیلی خوبه و همیشگیه یدفه میبینی بد میشه و بعد هم با بهونه‌ای میره:)

سرجوخه؛

سطح
4

گرافیست انجمن
گرافیست انجمن
کاربر ممتاز
Jan
1,796
12,337
مدال‌ها
5
نه
no
아니요
لا
нет
Hayır

چیزی که دو حرفه اما نگفتنش خیلی حرفه
میتونه با همین کوچیکیش ی زندگی رو نابود کنه
میتونه ی آینده رو تباه کنه
میتونه... .

نه ای که من جرعت گفتنش رو نداشتم و الان دارم تاوانشو پس میدم اونم با زندگی و آیندم!

ساحـره

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
منتقد کتاب آزمایشی
ناظر تایید
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
253
1,715
مدال‌ها
2
هعیب دقیقا همینه...
تا فکر میکنی خیلی خوبه و همیشگیه یدفه میبینی بد میشه و بعد هم با بهونه‌ای میره:)
کسایی که از این نموندن‌ها عبرت می‌گیرن و فاصله‌ی اجتماعیشون رو حفظ می‌کنن واقعاً آدم‌های خوشبت و آسوده‌ خاطری هستن.

شَکَت؛

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
May
3,020
29,283
مدال‌ها
2
کاش بیایی بغلم کنی :)