جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

فایل شده ● بحری از سودا اثر الهه‌.جی.اچ ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب توسط Ela با نام ● بحری از سودا اثر الهه‌.جی.اچ ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 793 بازدید, 21 پاسخ و 14 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب
نام موضوع ● بحری از سودا اثر الهه‌.جی.اچ ●
نویسنده موضوع Ela
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ela
موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

گوینده انجمن
گوینده انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,032
14,031
مدال‌ها
9
ای غریبِ آشنا!
بگو برایم که آیا برایت کافی نبودم؟ چه کردم که تو این‌گونه به فکر این کار ناپسند و ناشایست افتادی؟ بگو دیگر! بگو مگر از خودم نگذشتم؟ از شخصیتم؟ از غرور دخترانه‌ام؟

موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

گوینده انجمن
گوینده انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,032
14,031
مدال‌ها
9
از تمام این‌ها حتی از جانم هم گذشتم! زیبایِ من، زیبایِ افسانه‌ای من! چشمان کهکشانی‌ات، چال لپ‌هایت، لبخند حیات‌بخشت...، لمس دستان گرمت، آغوش امنت! تمام این‌ها یادم است!

موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

گوینده انجمن
گوینده انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,032
14,031
مدال‌ها
9
بیا و بگو برایم که تمام این‌ها کابوسی بیش نبودند! بیا و بگو باز برایِ منی! باز برای هم می‌جنگیم!
باورت نمی‌شود که شب‌ها وحشت‌زده از خواب...، مرا ببخش کابوس!

موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

گوینده انجمن
گوینده انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,032
14,031
مدال‌ها
9
آری از کابوس‌هایی که می‌بینم می‌پرم، صورتم با اشک‌هایم نوازش می‌شوند تو را می‌بینم در خواب که دست‌هایش را محکم گرفته‌ای! آخر بی‌وفا این رسمش بود؟

موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

گوینده انجمن
گوینده انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,032
14,031
مدال‌ها
9
می‌گویند طرفدار عدالت هستند، چه عدالتی که تو را این‌گونه از من گرفتند!؟ آیا این عدالت است که نمی‌گذارند دو عاشق بهم برسند؟ آیا در فرهنگ لغات آن‌ها عدالت تحمیل دردها رنج‌ها بر عاشقانِ پاک و جنگ‌جو است؟

موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

گوینده انجمن
گوینده انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,032
14,031
مدال‌ها
9
زیبایِ افسانه‌ای...، یک چیز را خوب یاد گرفته‌ام، از زمان انتظار همه چیز را داشته باش! زمان اتفاقاتی برایت رقم می‌زند که در خیالت هم نمی‌گنجد! می‌گویند روزگار بی‌رحم است اما من می‌گویم این زمان است که با بی‌رحمی عقربه‌های تیز و زهردارش را بر روی گلویت می‌گذارد و می‌بُرد...!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

گوینده انجمن
گوینده انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,032
14,031
مدال‌ها
9
ذره‌ذره، آرام‌آرام و تدریجی... . زهرش از گلویت می‌گذرد و به تمام وجودت رخنه می‌کند پخش می‌شود و روحت را می‌کشد، زمان عزیزترین آدم‌های زندگی‌ات را از تو می‌گیرد!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

گوینده انجمن
گوینده انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,032
14,031
مدال‌ها
9
حواست باشد که به موقع جلوی زمان بایستی و نگذاری عقربه‌هایش را با بی‌رحمی وارد گلویت کند! چون او مادرت نیست که تهدیدهای توخالی و پوچ کند آن زمان است!

موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

گوینده انجمن
گوینده انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,032
14,031
مدال‌ها
9
معشوقه‌ی سر به هوایم؛ لازم است ذکر کنم که مرا جا گذاشته‌ای؟ فریاد می‌زنم ولی انگار به گوشت نمی‌رسد! آخر کانجا که تویی باد فریاد نتواند. آری مرا در گذشته‌های دور، میان خاطرات گذشته، در خیالت، در کوچه پس کوچه‌های قلبت جا گذاشته‌ای.

موضوع نویسنده

Ela

سطح
5

گوینده انجمن
گوینده انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
3,032
14,031
مدال‌ها
9
مرا جا مگذار! مرا میان شیار‌های مغزت؛ میان رگ‌های قلبت جا مگذار! آن‌جا خانه‌ی من نیست! من آن‌جا نمی‌توانم دوست داشتنم را فریاد بزنم، من آن‌جا نمی‌توانم از خود دفاع کنم؛ من آن‌جا... .

بالا پایین