جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته تکمیل شده ● به پای زن بودنم نگذار اثر تارا مطلق ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کامل شده کاربران توسط Tara Motlagh با نام ● به پای زن بودنم نگذار اثر تارا مطلق ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,632 بازدید, 32 پاسخ و 33 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کامل شده کاربران
نام موضوع ● به پای زن بودنم نگذار اثر تارا مطلق ●
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Tara Motlagh
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,759
46,520
مدال‌ها
7
Negar_1690485373889.png نام دل‌نوشته: به پای زن بودن‌ام نگذار
نویسنده: تارا مطلق
ژانر: اجتماعی
ناظر: @vian
ویراستار: @DOonYa
مقدمه: من زنم؛ برای گریه‌های بی‌بهانه‌ام، برای دل‌تنگی‌های هر لحظه‌ام، برای خنده‌های بلند و پر شوق‌ام، برای رنگی که به زندگی‌ام می‌بخشم، برای مادرانه‌های عاشقانه‌ام و برای همه آن‌چه هستم و نیستم، خودم را دوست دارم. مرا همان‌طور که هستم باور کن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Ayumi

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Apr
1,623
1,171
مدال‌ها
2
1684623319219-png.148325

عرض ادب و احترام خدمت دلنویس عزیز و ضمن تشکر بابت انتخاب "رمان بوک" برای انتشار آثار ارزشمندتان.
حتما پیش از آغاز نوشتن، تاپیک زیر را مطالعه کنید تا دچار مشکل نشوید:
[قوانین تایپ دلنوشته کاربران]
پس از بیست پست، در تاپیک زیر درخواست نقد شورا دهید:
[تاپیک جامع درخواست نقد دلنوشته]
بعد از ایجاد تاپیک نقدر شورا برای دلنوشته‌تان، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست نقد بدهید:
[درخواست تگ دلنوشته]
پس از گذاشتن بیست پست از دلنوشته، می‌توانید در تاپیک زیر برای آن درخواست جلد دهید:
[درخواست جلد]
و انشاءالله پس از به پایان رسیدن دلنوشته‌تان، در تاپیک زیر اعلام کنید:
[تاپیک اعلام پایان دلنوشته ]
دلنویسان عزیز، هرگونه سوالی دارید؛ می‌توانید در اینجا مطرح کنید:
[سوالات و مشکلات دلنویسان]
با آرزوی موفقیت برای شما،
♡تیم مدیریت تالار ادبیات♡

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,759
46,520
مدال‌ها
7
موهایم بلند باشد انگار که یلدای بی‌انتهای زمستان، یا کوتاه چنان شب‌های تموز، به قدر بی‌نهایت دوست‌شان دارم. ببافم‌شان به سان کمندی بلند یا بلندای‌شان را با گیره‌ای مهار کنم یا رهای‌شان کنم تا به دست نسیم به رقص درآیند؛ و یا تنها دستی میان تارهای کوتاه‌اش بکشم و بی‌زینت رهای‌شان کنم، باز هم زن هستم. بلندی و کوتاهی موهایم را به پای زن بودنم نگذار، این انتخاب من است.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,759
46,520
مدال‌ها
7
گاهی چنان ابر بهار پر آذرخش می‌بارم و گاهی آرام و بی‌صدا. بی‌بهانه یا با بهانه فرقی ندارد، این نیاز قلب‌ و روحم است که گاهی لبریز می‌شوند از ذرات غباری که روحم را سنگ‌باران کرده‌اند. بگذار آن‌قدر که باید ببارم؛ آسمان دلم که آبی و آفتابی شد می‌شوم همان دخترک طناز و خوش‌رویی که می‌تواند به هر بهانه‌ای بخندد و بخنداند. گریه‌هایم را به پای زن بودنم نگذار، این طبیعتم است.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,759
46,520
مدال‌ها
7
گاهی بی‌حوصله و خسته از روزمره‌های ناتمام، گوشه‌ای می‌نشینم و بی‌کاری پیشه می‌کنم. آخر گاهی روزمره‌ها، دنیای مرا کدر می‌کنند. انگار آفتابی نتابد، آسمان دلم پرغبار می‌شود و خستگی میان تار و پود جانم رخنه می‌کند. یک خنده کودکانه از سر شوق، یک آغوش گرم و یا یک بوسه دل‌گرم کننده وسط ابروهای گره خورده‌ام می‌شود کلید رهایی‌ام از این کنج دل‌آزار. به پای زن بودنم نگذار گاهی روزمره‌ها امانم را می‌برند.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,759
46,520
مدال‌ها
7
گاهی به بلندی رعد می‌خندم؛ آن‌چنان بلند که قلبم لحظه‌ای از زدن بایستد. می‌خندم تا دنیای غم‌هایم را فراموش کنم، تا شاید در کارزار غصه‌ها پیروز شوم. این خنده‌ها همان گریه‌های بی‌صدای کنج خلوت‌ام است. همان بغض‌های بالا نیامده که چنگ می‌اندازند به سی*ن*ه‌ بی‌نفسم. تو به پای زن بودنم نگذار، این خنده‌ها حکم احیای قلبم را دارند تا همان شوم که بودم.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,759
46,520
مدال‌ها
7
به قول قدیمی‌ها، گاهی می‌شوم کنیز حاج باقر و تا می‌توانم شکایت می‌کنم و بهانه می‌گیرم. آن‌قدر که کسی را گوش شنوا نباشد. این بهانه گیری‌ها نشان از حرف‌هایی دارند که در دلم مسکوت مانده‌اند. حرف‌هایی که راه گفتن‌شان را نمی‌دانم یا شاید گوشی برای شنیدن ندارم. آن‌وقت است که از رنگ موهایم تا آواز بی‌موقع خروس بی‌محل همسایه، می‌شود بهانه‌ام. تو به پای زن بودنم نگذار، کمی مرا بشنو.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,759
46,520
مدال‌ها
7
گاهی می‌ترسم؛ از رفتن عزیزانم، از عاشق یا فارغ شدن، از نگاه بی‌پروای مرد همسایه، از بیمار شدن کودکم و از آینده‌ای که نمی‌دانم کدام صفحه دفترش را برایم می‌گشاید. شاید از آن موجود سیاه کوچکی که گاهی سر و کله‌اش پیدا می‌شود هم بترسم اما تو به پای زن بودنم نگذار. دنیای من همین ترس‌ها هستند. من با همه این ترس‌ها شجاعت را زندگی می‌کنم.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,759
46,520
مدال‌ها
7
مادرانه‌هایم که سر بر می‌آورند، برای آن مورچه که بارها از دیوار پایین می‌افتد و باز بی‌لحظه‌ای تردید کارش را تکرار می‌کند هم دل می‌سوزانم. روحیه مادرانه‌ام نه جنگ را می‌طلبد، نه گرسنگی کودکی را، نه زخم دل مادری که فرزند از دست داده و نه شرمندگی پدری که دستانش خالی‌ست. به پای زن بودنم نگذار، آخر بی‌مادرانه‌هایم مَنی می‌شوم سترون.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,759
46,520
مدال‌ها
7
گاهی حرف‌زدن برایم از شق‌القمر سخت‌تر می‌شود. حرف‌هایم کلمه و کلمه‌هایم جمله نمی‌شوند تا به گوش نیوشایی بیاویزم و این قلب بی‌قرار را خالی کنم. آن‌وقت است که ای‌کاشی در دلم جوانه می‌زند؛ که ای کاش کسی باشد که حرف‌هایم را از تلاطم چشمانم یا از تپش‌های بی‌قرار دلم بخواند. به پای زن بودنم نگذار؛ من احساساتم را در چشمانم سرازیر می‌کنم.

آخرین ویرایش:
بالا پایین