جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته تکمیل شده ● به پای زن بودنم نگذار اثر تارا مطلق ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کامل شده کاربران توسط Tara Motlagh با نام ● به پای زن بودنم نگذار اثر تارا مطلق ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,414 بازدید, 32 پاسخ و 33 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کامل شده کاربران
نام موضوع ● به پای زن بودنم نگذار اثر تارا مطلق ●
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Tara Motlagh
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
گاهی دلم تنهایی طلب می‌کند. دلم می‌خواهد از خانه بیرون بزنم، خود را به نوشیدن قهوه‌ای یا کاسه‌ای بستنی رنگارنگ دعوت کنم، چند ساعتی را میان مغازه‌های پرزرق و برق بگذارنم و شاید کمی هم خرید کنم. خیابان‌های شلوغ را قدم زنان طی کنم و در آخر به کتاب‌فروشی سر خیابان سر بزنم و میان دنیای زیبای کتاب‌هایش بچرخم. به پای زن بودنم نگذار، گاهی زمانی برای خودم بودن می‌خواهم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
هدیه گرفتن را دوست دارم، هدیه دادن را هم. یادآور گوشی‌ام را که نگاه کنی پر از مناسبت‌های با دلیل و بی‌دلیل است. برای همه‌شان هدیه می‌خرم و هدیه طلب می‌کنم. حتی اگر شاخه گلی کوچک باشد یا دعوت به قدم زدن زیر درختان پر شاخ و برگ وسط بلوار. یا ساختن یک آدم‌برفی وسط دی‌ماه‌ و یا چرخ زدن زیر باران بهاری. به پای زن بودنم نگذار، توجه کردن و توجه طلب کردن ذات من است.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
شب‌ها از رویا‌هایم کمندی می‌ریسم تا گلوله‌ کاموایی شود و از عشق رنگی بر آن می‌زنم تا به رنگ احساسم درآید. بعد تارها را به هم می‌بافم‌ و در رویاهایم سرانجام‌شان می‌دهم. روز که می‌شود به دنبال آرزوهایم به هر سو سرک می‌کشم تا شاید کنار و گوشه‌ای بیابم‌شان. به پای زن بودنم نگذار، من رویا‌ها و آرزوهایم را نفس می‌کشم.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
همراهی از جنس عشق می‌خواهم، که چشمانش مهر ببخشد و آغوشش سرمای بی‌مهری‌ها را بزداید. آن‌که برای عاشقانه‌هایم شوق در دلش بنشیند و نگاهش ستاره شب‌های تارم باشد. گاهی دوست باشد و رفاقت خرج کند و گاهی کوهی به استقامت البرز شود تا مرا از میان امواج بی‌رحم دنیا نجات بخشد. به پای زن بودنم نگذار من همراه و هم‌دم می‌خواهم، پس بال پروازم باش نه سایه سر.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
دستان‌ام ظریف‌اند، تن‌ام ظریف، احساسات‌ام هم ظریف؛ به همان راحتی که می‌گریم، می‌خندم و به همان سادگی که خشم وجودم را فرا می‌گیرد، خوش‌حالی و آرامش دوره‌ام می‌کند. ظرافت با زنانگی عجین است اما تو به پای زن بودن‌ام نگذار، آن‌جا که باید شیری می‌شوم غران و پنجه در پنجه فولادین سختی‌ها می‌اندازم.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
هر ماه دردی به سراغ‌ام می‌آید که مرا بدخلق و کم طاقت می‌کند. ضعف و درد تمام تنم را در می‌نوردد و جان‌ام را به لب‌ام می‌رساند. گاهی تندخو می‌شوم و به هر بهانه‌ای آن ماده شیر غران می‌شوم که منتظر است تا هر چیزی را جلوی چشمان‌اش از هم بدرد و گاه محزون و غمگین کنج خلوتی می‌گزینم. به پای زن بودن‌ام نگذار، این روزهای پر درد نشان از سلامت‌ام است. تو با آغوشی گرم درمان دردم باش.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
من ضعیف نیستم؛ مرا ضعیفه خطاب مکن. توان تحمل دردی را دارم که به اندازه شکستن هم‌زمان بیست استخوان است. توانایی‌ انجام چند کار را هم‌زمان با هم دارم. می‌توانم هر مسئله را در فکرم از چند بعد بنگرم. می‌توانم خلق کنم، کشف کنم، حل کنم، اختراع کنم، شعر بگویم و... . شاید زور بازویم به پای تو نرسد اما تو به پای زن بودنم نگذار؛ نیروی عشقی در قلبم دارم که دنیا را به سان رنگین‌کمانی زیبا می‌کند.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
در قانون و عرف جایی ندارم. همان‌ها که مرا ضعیفه و ناقص‌العقل می‌خوانند، جایگاهی برایم متصور نیستند. در برابر ظلم، قانون تکیه‌گاهم نیست. پیشنهادشان هم سوختن و ساختن است چرا که من زنم. حتی حقی بر کودکی که نُه ماه به جان دل حمل‌ می‌کنم ندارم. شغل بیست و چهار ساعته‌ای به نام خانه‌داری دارم و مادری که گاهی مرا دچار روزمره‌های کسل کننده می‌کند. به پای زن بودنم نگذار، من پیش از هر چیز یک انسانم با همه حقوقش.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
فروید می‌گوید زنان چون مرد نیستند، به مردان حسادت می‌کنند و این را عقده اودیپ نامید. من زنم، خودم را آن‌طور که هستم دوست دارم. خودم و توانایی‌هایم را باور دارم. عقده و حسادتی در کار نیست. من منحصر به فرد آفریده شده‌ام همان‌طور که تو. این افکار پوسیده را از سرتان بیرون بریزید. نام‌اش را هم فمنیسم نگذارید. من برای خودم بودن تلاش می‌کنم. به پای زن بودنم نگذار، مرا آن‌طور که هستم باور کن.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,741
45,669
مدال‌ها
7
گاه به پاس عواطف خالصانه‌ام کوتاه می‌آیم؛ حتی اگر حق با من باشد. اما گاهی آن‌قدر به کوتاه آمدن‌هایم ادامه می‌دهم که تو خود را بر بلندای کوه غرور و خودخواهی می‌نشانی و حق را همیشه از آن خود می‌بینی. آن‌وقت است که کوتاه آمدن می‌شود وظیفه بی‌چون و چرایم؛ اما ذره‌ذره با هر کوتاه آمدنی عمر احساسم کوتاه‌تر می‌‌شود. به پای زن بودنم نگذار، محبت کردن جزئی از لطافت وجودی من است اما تو کمی انصاف خرج کن.

بالا پایین