جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● خاکستر به رنگ ارغوان اثر گیسو پریشان ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط مبینای شهر قصه ها با نام ● خاکستر به رنگ ارغوان اثر گیسو پریشان ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,121 بازدید, 23 پاسخ و 14 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● خاکستر به رنگ ارغوان اثر گیسو پریشان ●
نویسنده موضوع مبینای شهر قصه ها
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ARMINA
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
من کجارا بی‌تو قدم بزنم؟ من هواییت هستم!
تمام این شهر بوی عطر تورا می‌دهد... بگو آتش جانم حالا چه کسی خاکستر شد من یا تو که سرد سرد می شوی؟ درد تو چیست؟ چرا نمی‌فهمی هر کجا که بروم باز هم در آتش جانم هم که باشم برای تو ارغوانی‌ام ولی کیست که بفهمد... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
همیشه می‌گفتم بالاتر از سیاهی هم داریم! بالاتر از ترس، بالاتر از عشق... همیشه می‌گفتم نفرتی هم داریم که اگر در دل کاشته شود آن‌قدر رشد می‌کند که وجود آدم را می‌بلعد؛ ارغوانی جانم چرا از من متنفر شدی؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
هیچ ترانه‌ای حال من را دگرگون نمی‌کند بیا صحبت کن شاید آوای صدای تو بشود زیباترین ترانه ، این سکوت پایان ندارد؟ چی‌کار می‌کنی با من اگر که ارغوانی‌ترین باشم حواست هم نباشد شاید تبدیل به همانی شوم که تو هستی!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
دورنگ نمی‌شود می‌دانم! یا ارغوانم یا خاکستر ولی برای تو من همه رنگ می‌شوم... می‌گویند عشق پر از حوادث است، پس بیا به سمت من ای حادثه‌ی شیرینم تا با تو رنگ‌ها را تجربه کنم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
بیا دو رنگ نباشیم... هفت خط نباشیم!
بیا من و تو فقط ارغوان‌هایی باشیم که خاکستری را دوست دارند، بیا ما یکی باشیم تو خاکستر باش و تمام ارغوانی‌هایم را خنثی کن.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
نمی‌گویم بمانی یا بروی اصلاً بیا فراموش کن تمام من را چرا نگاهم نمی‌کنی و می‌ترسی... نمی‌دانم!
تنها چیزی را که خوب در وجودت حس کردم این بود که تو هم مثل بقیه هستی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
در آغوش تو انگار جهنم و بهشت همگی دروغ محض و خود تو حقیقتی!
تن من سرد ولی انگار که دستای تو برای من همیشه گرمایی از جنس ققنوس است... .

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
همانند یک طلوع، رنگ تو پر معنا است، در هنگام سپیده‌ دم‌ها چه دلنواز من را در خود رنگ می‌کنی و از ارغوان به سیاهی می‌بری به گونه‌ای که هیچ‌گاه دوباره به خود بازنگردم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
شگفتا ک در تو شکفته‌ام بدون یک برگ زرد از اعماق دل تو به بهار رسیده‌ام، چه کردی با من که زیباترین رنگ را به تو ترجیح نمی‌دهم و می‌خواهم تمام من خاکستری شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,475
37,996
مدال‌ها
5
آهای زندگی... من چه کرده‌ام که حالا دچار تشویش دل خود هستم؟ او چه دارد که در هیچ کجای طبیعت یافت نمی‌شود؟ تمام آسمان و زمین هم جمع شوند باز یک رنگ می‌ماند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین