جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● خمود اثر ام کا اچ ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط ام کا اچ p.r با نام ● خمود اثر ام کا اچ ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 646 بازدید, 24 پاسخ و 13 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● خمود اثر ام کا اچ ●
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
نمی دانم چه بگویم گلمپ گلم زیبایی سخنان من با رفتنت به زشتیِ بغض‌آوری تبدیل شده است، گویی زیبایی صورت یک دختر جوان را اسید به باد داده باشد و او نداند که برای زیبایی از دست رفته‌اش گریه کند یا جوانیِ گذرایش! شاید تنها تفاوت من با آن دختر این باشد که دیوهایی عاری از حس انسانیت این بلا را سرش آورده باشند در حالی‌که فرشته‌ای چون تو زیبایی سخنان مرا ربوده است

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
نه دیگر عروسک خیمه‌ شب‌بازی شما آدم‌نماهای بی‌رحم نمی‌شوم! دیگر خسته شده‌ام از این‌که به ساز ناکوک شما برقصم می‌خواهم زندگی‌ام را به یک خانه‌تکانی جانانه مهمان کنم و گرد‌وغبارهای دلتنگی، غم و بغض را از دلم بتکانم شاید در پس این بغض‌های ناتمام آخر امید جوانه زند ولی حیف که شما علاوه قلبم پاهایم را هم به اسارت گرفته‌اید!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
کاش قرصی بود به نام قرص خوشبختی آن وقت من با وجود طعم تلخ و بدمزه‌ی قرص‌ها باز هم حاضر بودم آن را بخرم و کامم را شیرین کنم! اصلاً شاید قرص خوشبختی تمام تلخی هم نداشت و طعم شکلات توت فرنگی را می‌داد به همان خوش‌رنگی و خوش طعمی! باور کن اگر این‌گونه بود من نخستین مشتری خوشبختی بودم ولی الان که نیست باید برای رسیدن به خوشبختی تلاش زیادی کنم تلاشی در حد کوه کندن!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
دیگر آمدنت هم فایده‌ای ندارد دلبر! سهراب مرده را چه به نوش‌داروی رستم؟! برای سهراب وقتی که مرد چه فرقی می‌کند اشک‌هایت بر روی جسم بی‌جانش روان باشد ای رستم! من هم این‌گونه‌ام دیگر برای روح مرده‌‌ی من آمدن بهاری‌ات طراوت دهنده نیست، من دیری‌ست با پاییز دست صلح و دوستی نداده‌ام.

بالا پایین