جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● دانژه اثر دلارام ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط DELARAM با نام ● دانژه اثر دلارام ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,218 بازدید, 20 پاسخ و 20 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● دانژه اثر دلارام ●
نویسنده موضوع DELARAM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELARAM
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,736
مدال‌ها
17
رویای تیام تو با شنیدن صدای موسیقی در وجودم به حرکت درمی‌آید و من با پرسه زدن در امتداد تو در حال جویای جوانه کوچک کودکی‌ام هستم. چیستای نازنینم! هوای شب‌های زمستانی دلم را برای نوشتن غزل‌های زیبا برای تو دعوت می‌کند.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,736
مدال‌ها
17
قرار ما زمان شب‌های کودکی‌ام است آن موقع که من را به آغوش می‌گرفتی و صدای لالایی‌های تو جانیار من بود. چاوه‌ی من به عهد خود وفادار بمان و هر شب برایم از آینده‌ی عشق بگو! چه گرم نوازش نگاه کوتاه تو را دوست دارم...

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,736
مدال‌ها
17
چگونه صدای ضربان قلب من را در رامونا نمی‌شنوی دلبرم؟
من همانند ژالین لحظه‌ی دعاهای همیشگی‌ات را تجسم می‌کنم و بی‌آنکه بدانی رگ‌خوابت را ربوده‌ام. همیشه دلم می‌خواهد قلب مهربان تو را ببوسم جانانم!

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,736
مدال‌ها
17
امشب از حافظ عشق را از لاله زیبایی را و از قاصدک آغوش را دزدیدم که بتوانم در ژرفای اقیانوس چشم‌های تو عشق را پیدا کنم. در هیاهوی زندگی بغض عجیبی دارم که نمی‌دانم با آن چه کنم دانژه جانم!

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,736
مدال‌ها
17
دانژه نازنینم! امشب از فکر تو سرشار شدم خورشید را کنار زدم و فقط به چشم‌هایت زل زدم تا جان بگیرم از رخداد پرستیدن تو... می‌دانی من وسط حادثه‌ی دلتنگی در گوش تو زمزمه می‌کنم تو رستاخیز حیات منی!

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,736
مدال‌ها
17
همان‌طور که آهسته شعر‌هایم را می‌خوانی من هم آهنگی از جنس لطافت می‌نوازم و چه زیباست ترکیب صدای تو و آهنگ لطیف چشم‌هایت... من برای شنیدن صدای تو به موج‌های دریا تن سپردم!

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,736
مدال‌ها
17
جرعه‌‌های عشق مادرانه‌ات را که متعلق به من است در صندوقچه چوبی دلم نگه می‌دارم و به وسعت تبسم زندگی از آن می‌نویسم. با دیدن مادرانه‌های تو واژه‌واژه در وجود من شعر می‌شود و این برای من منبع آرامش است!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,736
مدال‌ها
17
پس بیا و برای همیشه روی قلبت نام مرا بنویس و تپش‌های قلب مرا بشمار برای فردایی که نیستم... و حالا تو هستی که در خلوت خیالم می‌آیی تا ببینی معجزه تنهایی چه درد عمیقی است.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,736
مدال‌ها
17
در دنج‌ترین گوشه قلبم همیشه به تو فکر می‌کنم و از سخن‌های مادرانه‌ی تو آهسته می‌گویم و تو همانی که زمانی که غمگین شَوی می‌میرد، پس بمان با من جانانم!

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,736
مدال‌ها
17
بر بخار پنجره واژه "م" را حک می‌کنم تا همیشه یاد کلمه "مادر" بی‌اُفتم... واژه‌ای به وسعت بهشت به عظمت آسمان و به زیبایی میکائیل! و تکرار این کلمه بر لب‌هایم چه زیباست دانژه جانم!

بالا پایین