جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● روژناک اثر ام کا اچ p.r ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط ام کا اچ p.r با نام ● روژناک اثر ام کا اچ p.r ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,310 بازدید, 32 پاسخ و 14 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● روژناک اثر ام کا اچ p.r ●
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
نگاهم که میخ در می‌شود تا آمدنت را با چشمان گریانم ببینم هیچ اثری از روی زیبای تو نیست، با این حال من آنقدر به در خیره شده‌ام که رنگش از شدت خیره‌ماندنم پریده‌ است، آنقدر به در خیره شدم که تمام درز و شکاف‌های آن را بهتر از خودش می‌شناسم ولی تو گویی هیچ‌وقت نمی‌رسی!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
من و این خانه آنقدر خاطره‌ی مشترک از نبودنت داریم که خاطرات بودنت را هر روز کدر‌تر و بی‌رنگ‌تر می‌کند اما این دل پریشانم به همین‌ها هم قانع است و دو دستی بقچه‌ی خاطراتت را سفت چسبیده است مبادا خاطره‌ای کم شود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
مردمک‌های چشمم دیری‌ست پلک روی همه‌ی جهان بسته‌اند و در این تاریکی وهم آور روشنی نگاه آبی‌ات را می‌جویند ای زیبایی همه‌ی دریاهای جهان تا کی باید برای پیدا کردن مرواریدی چون تو ناخدای کشتی‌های دلتنگی و انتظار شوم؟!

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
می‌دانی روژناک جانم همه عشقشان را در یک کافه‌ی زیبا یا در مجلس عروسی میان شادی و هلهله یا حتی در خیابان پیدا می‌کنند و این فقط من و تو بودیم که یک‌دیگر را در مجلسی سرار غم و سیاهی یافتیم مجلسی که نامش ختم زندگی بود و برای ما آغاز دلدادگی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
گویی از همان اول عشق‌مان را با تیرگی و سیه روزی در قلب‌هایمان نهادند تا دل‌خوش به طناب‌های پوسیده‌ی احساسمان نباشیم و خود را گول نزنیم که پایان این دلدادگی رخت سفید خوشبختی است بلکه تاریکی و تباهی دل‌هایمان است.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
وای می‌دانی برای من تو از همان اول هم میان این همه سیاهی مانند ماهی نورانی بودی که از آسمان آمده تا غم‌ها و سیاهی‌های دلم را میان تار و پود مهربانی‌اش جای دهد و این تن خسته‌ی مرا در آسمان عشق پرواز دهد شاید کمی سبک شوم از غم‌هایم

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
دخترک خسته و درمانده اما صبور و محکم دل شب را می‌شکافت و غول‌های دلتنگی را یکی پس از دیگری با سلاح بغض شکست می‌داد دلش نمی‌خواست باور کند ولی انگار بغض‌هایش از او یک آدم قوی ساخته بود که دیگر دلتنگی نمی‌توانست او را محاصره کند.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
بعد تو کمتر می‌اندیشم به خیلی چیزها به اینکه چرا رهایم کردی یا اینکه چرا از اول به من دروغ گفتی و هزاران چیز دیگر بعد از تو من آدمک‌ آهنی شده‌ام که گرامافون مغزش فقط دور خاطرات خوش بودنت می‌چرخد نه بدی های روزگار.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
روژناک جانم با نبودنت دلم مانند شب تار چادری سیه رنگ پوشیده و تنهایی‌اش را بغل گرفته است ای آغاز و انتهای بغض‌های من! نام تو هر دم چون ذکر بر لب‌هایم جاری‌ست گویی دلم در تیرگی نخ‌های بختم به دنبال روشنایی حضورت می‌گردد.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,532
مدال‌ها
6
دلبرکم، گه‌گاهی که سرت خلوت می‌شود به طاقچه‌‌ی خیال من هم سر بزن پنجره‌ی دلتنگی را بگشا و بگذار احساست هوایی بخورد روژناک جانم یادت باشد گل رزی این حوالی هر صبح و هر شب منتظر نوازش دستان پر مهر باغبانش بر روی گیسوان لطیفش هست.

آخرین ویرایش:
بالا پایین