جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● روژیا اثر فاطمه سلمانی ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط -پریزاد- با نام ● روژیا اثر فاطمه سلمانی ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 982 بازدید, 20 پاسخ و 10 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● روژیا اثر فاطمه سلمانی ●
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,266
مدال‌ها
12
Negar_۲۰۲۳۱۲۲۶_۲۰۲۰۰۲.png
عنوان: روژیار (آفتاب،روشنایی)

ژانر: عاشقانه، تراژدی

نویسنده: فاطمه‌سلمانی

ناظر: @mila
ویراستار: @Mahi.otred
کپیست: @الههِ ماه؛

خلاصه: آه بر این سپیده‌دم طلوع بخش عاشقی را که چنین آدم را شیفته جان می‌کند و در می‌گذرد زِ هر چه زمانِ آدمی... آدمی را که ارزشش به قدر گنجایش یک قطره اشک چشمان یار است و به رویِ بار اتمام جهان بخشی‌ِ لبخند یاری‌ست بی‌وفاه.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ARMINA

سطح
4

منتقد ادبیات
منتقد ادبیات
کاربر ویژه انجمن
Dec
2,460
15,250
مدال‌ها
11

1683008322482.png عرض ادب و احترام خدمت دلنویس عزیز و ضمن تشکر بابت انتخاب "رمان بوک" برای انتشار آثار ارزشمندتان.
حتما پیش از آغاز نوشتن، تاپیک زیر را مطالعه کنید تا دچار مشکل نشوید:
[قوانین تایپ دلنوشته کاربران]

پس از بیست پست، در تاپیک زیر درخواست نقد شورا دهید:
[تاپیک جامع درخواست نقد دلنوشته]

بعد از ایجاد تاپیک نقدر شورا برای دلنوشته‌تان، می‌توانید در تاپیک زیر درخواست تگ بدهید:
[درخواست تگ دلنوشته | انجمن رمان‌بوک]

پس از گذاشتن بیست پست از دلنوشته، می‌توانید در تاپیک زیر برای آن درخواست جلد دهید:
[تاپیک جامع درخواست جلد دلنوشته و اشعار]

و انشاءالله پس از به پایان رسیدن دلنوشته‌تان، در تاپیک زیر اعلام کنید:
[اعلام پایان - دلنوشته کاربران]

دلنویسان عزیز، هرگونه سوالی دارید؛ می‌توانید در اینجا مطرح کنید:
[سوالات و مشکلات دلنویسان]
با آرزوی موفقیت برای شما،
[تیم مدیریت تالار ادبیات]

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,266
مدال‌ها
12
صدایم زدند از آن پشت به حقیقت‌هایِ روشنِ عاشقانه غمگین که چنان من‌را دل‌گیر از روژیار هستیِ می‌کرد که‌ زِ روشنایی باطل یار‌ بی‌وفاه بود حسرت‌ها به دل..‌. .

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,266
مدال‌ها
12
حسرت‌هایی که به کام عاشقانه‌هایم ضربه‌یِ نخست دیوانگی را زد و من‌را باخت بر عالم روشنایی‌هایم که تو سازند‌ه‌اش بودی و من فتح‌کننده آن کوه روشنایی حقیقت‌هایِ دیرینه.

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,266
مدال‌ها
12
حقیقت‌هایی دیرینه‌ که کلیدهای حرف‌های‌ دلنشین من و تو بود‌. آری درست که تو بی‌فاه‌تر از آن‌چه‌که فکر‌ کرده بودم بودی اما کاِین دل بیمار که تو درمانش بودی مرا فریب داد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,266
مدال‌ها
12
فریبی که صد‌ها سال هم بگذرد نمی‌توانم آن‌ها را از دل و روح خود بیرون کنم!
مگر می‌شود که زندگی‌ات را ببازی به فردی نادان اما به‌قدر دیوانگی‌ات او را باز همانند قبل دوست بداری؟

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,266
مدال‌ها
12
من همان‌کَس بودم که در میان یک‌عالم افراد جهان دل‌باخته تو شدم اما چه دل‌باخته‌ای و چه طمع‌عشقی را بگویم را تجربه کردم؟
غمگین‌شدن‌هایم در مدت نبودت را بگویم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,266
مدال‌ها
12
یا غصه‌هایی را که با حرف‌‌هایت زده‌ای بگویم؟
بگویم گفتی نمی‌خواهم‌ کسی را که به راحتی دل می‌بازد؟ لعنت به من! چه ساده بود رها‌ شدنم توسط تو اما اگر می‌دانستی که چه‌سختی‌هایی را برایت به‌جان خریدم من‌ را این‌گونه ظالمانه‌ رها نمی‌کردی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,266
مدال‌ها
12
گرچه رهایی من‌را کمی قانع‌کرد! قانع‌از این‌که دیگر نیازی نیست شب‌ها در خانه‌ای که نور دروغ در آن‌ است منتظرت بمانم.
یا مانند یک حسرت کوچک که موهایم را نوازش کنی و در کنار گوشم زمزمه‌‌وار بگویی دوستت دارم.

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,815
13,266
مدال‌ها
12
دوستت دارم‌هایی که هرگز از زبان تو نشنیدم و حسرت برای عمری که در کنارت پَرپَر زدم تا بگویی دوستت دارم اما زبانت نچرخید و چیز نگفتی تا دوست‌داشتن‌هایم برایت بی‌رنگ شود... آن‌قدر بی‌رنگ که خودت هم متواضع این همه‌ تغییر ناگهانی‌ام شدی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین