جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته تکمیل شده ● سکوتِ پُر تمنا اثر دنیا ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کامل شده کاربران توسط DOonYa با نام ● سکوتِ پُر تمنا اثر دنیا ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 674 بازدید, 22 پاسخ و 14 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کامل شده کاربران
نام موضوع ● سکوتِ پُر تمنا اثر دنیا ●
نویسنده موضوع DOonYa
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 22
بازدیدها 674
اولین پسند نوشته 14
آخرین ارسال توسط DOonYa
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,845
8,853
مدال‌ها
5
اگر روزی هزار بار هم بگویم برگرد باز کم است، هر لحظه، هرجا و در همه حال، من دیوانه‌وار خواهان بازگشتت هستم.
خنده‌دار است بعد از این همه تحقیر! می‌دانم جان شیرینم، امّا قلب من این حرف‌ها حالی‌اش نمی‌شود، فقط تو را می‌خواهد، فقط تو... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,845
8,853
مدال‌ها
5
تو برگرد من برایت زیرو رو می‌کنم این دنیای پوشالی را... . برایت از همان لبخندهایی می‌زنم که می‌گفتی جانت برای چالِ روی گونه‌ام می‌رود، همان لبخندهای از ته دل، نه این لبخندهایی که چشم هر بیننده‌ای را پر از اشک می‌کند.
تمامِ نفس‌هایم فدای ناز نگاهت، تو برگرد من به جایت پر از ندامت می‌شوم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,845
8,853
مدال‌ها
5
حس می‌کنم که مرده‌ام و تماماً الکی هر بار دست بر روی تار و پود نخ‌نمای زندگیِ خود می‌اندازم.
خواب‌های طلایی این دخترک بی‌حس رو‌به‌رویت، رویاهای از دست رفته بیداریَش است!
این‌جاست که باید گفت: مرغ آمین درد آلودی‌ست که آواره بمانده درست مثل من... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین