جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● فردای بی‌تو اثر زری ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب توسط itszari. با نام ● فردای بی‌تو اثر زری ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 662 بازدید, 22 پاسخ و 13 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب
نام موضوع ● فردای بی‌تو اثر زری ●
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
فردای بی‌تو، همانند یک لبخند پر از بغض قوی‌ام.
اما حقیقت را نمی‌توانم تغییر دهم. نمی‌توانم اشک‌هایم را پاک‌ کنم. نمی‌توانم قلبت را صاف کنم. نمی‌توانم انسانیت را به تو یاد دهم. دیگر خیلی چیزها شدنی نیست. مثل بودن تو در زندگی من. مثل کنار نیامدن من با فردای بی‌تو.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
لبخند زدم که کَس نداند درد من، وگرنه مگر دیوانه بودم که بر غم نبودت قهقهه‌ای مستانه سر دهم؟
من لبخند زدم تا دردهایم را از چشم همگان پنهان کنم. آرزویم این است که روزی از چشمانم دردهایم را بفهمی. من پس از نبود تو متوجه شدم که همه‌چیز دروغ است. من با کارهایت، هرروز ذره‌ذره نابود و همانند آب ته‌نشین شدم. اما لبخند، بر لب نشاندم تا همگان بگویند این لبخندها دروغ است.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,314
مدال‌ها
7
فردای بی‌تو آن روزی‌ست که لانه‌ای که در قلبت ساخته‌ام ویران می‌شود. ویرانه‌ای که با غم همراه است. غمی که رد آن هرگز از روی سی*ن*ه‌ی چالاک من پاک نمی‌شود.

بالا پایین