جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● مهر خونین اثر ملیکا علی عابدی ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط (:Shaparak با نام ● مهر خونین اثر ملیکا علی عابدی ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 613 بازدید, 29 پاسخ و 9 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● مهر خونین اثر ملیکا علی عابدی ●
نویسنده موضوع (:Shaparak
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط (:Shaparak
موضوع نویسنده

(:Shaparak

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
گفته بودی اشتباه است، گفته بودی خیلی کوچکم. چه‌کنم دل است دگر عقل ندارد، نمی‌داند چه زمانی عاشق شود چه زمانی فارغ!

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4

سرم را از قفسه‌ی سی*ن*ه‌ات جدا می‌کنم به جسم بی‌جانت نگاهی می‌اندازم و اشک‌هایم بی‌اختیار پایین می‌آید! دستت را آرام در دستم می‌گیرم، با خود زمزمه می‌کنم:
دخترا بیشتر از همه بابایی اند
.​

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
به راستی پشت این جمله یک پدری است که همیشه دخترش به او تکیه می‌کند.
پس کو؟ چرا من ندیدم؟ من از پدر فقط نامش را شنیدم.

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
و تو از پدر بودن فقط یاد گرفته‌ای پول دربیاوری! بدون آن‌که بدانی من حضورت، وجودت، حمایتت و عشقت را به خود خواستار بودم!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
دستی بر چشمانت می‌کشم.
- آروم بخواب بابایی!
آری آرام بخواب، همه لیاقت پدر شدن را ندارند، همه لیاقت مرد شدن را ندارند!

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
من از عشق پدر خیری ندیدم و پناه بردم به عشق غریبه! غریبه‌ای که اکنون غریبه‌تر شده با این تفاوت که من او را بهتر از عالمی می‌شناسم!

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
پدر چرا با من چنین کردی؟ چرا مانند بقیه مقابلم ننشستی و ببینی بر اثر چه کمبودی به عشق پناه بردم! عشق برای من پر کردن محبت‌های پدرانه بود، کسی که مانند پدرم در آغوشم گیرد!

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
اما دلم برایت تنگ می‌شود. برای غرغرهایت، برای اخم‌هایت و برای غیرت بی‌جایت که همان واسطه‌ی مرگت شد!
باید به من قولی دهی!

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
قول بده در آن دنیا صاحب فرزند نشوی!
یا قول بده مانند من با او برخورد نکنی، آخر همه مثل من طاقت زیادی ندارند!
اصلاً قول بده آن‌قدر او را غرق در محبت کنی که برای شنیدن چند جمله سمت پسرکی نرود!

موضوع نویسنده

سطح
1

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,123
2,907
مدال‌ها
4
تو می‌خواستی مرا قربانی آبرویت کنی؟ مگر با وجود یک پسر آبروی تو خواهد رفت؟ زمانی آبرویت رفته که عشق به خانواده‌ات را برای خود منع کرده‌ای!
- من چیز زیادی نمی‌خواستم فقط یه دلگرمی ساده برای این‌که بتونم زندگیم رو ادامه بدم، تا نرم محتاج یه پسر بشم و در آخر بابایی که بودنش بهتر از نبودش بود رو از دست بدم!
خوب بخوابی بابای قشنگم!
سلام من رو به مامان برسون:)

بالا پایین