جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● ناپدید اثر اسماء براتیان ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط Dijor با نام ● ناپدید اثر اسماء براتیان ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 909 بازدید, 22 پاسخ و 12 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● ناپدید اثر اسماء براتیان ●
نویسنده موضوع Dijor
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Dijor
موضوع نویسنده

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,191
مدال‌ها
5
روز من تو روشن‌ترین نقطه وجودم هستی! شب من تو افضل‌ترین امیدم هستی! و من چه بد شانس هستم که تو را آن‌قدر بعید می‌بینم؛ اما این آدمی که شیفته و شیدایت شده به همین هم قناعت پیشه کرده است.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,191
مدال‌ها
5
هر چه نگاه می‌کنم، این قلب مغرورم کسی را جز خود لایق تو نمی‌بیند، تو فقط به من می‌آیی، و من خودم را در کنار تو وسیم‌تر از هر وقت دیگری می‌بینم پدیده‌ی ناپدیدم.

موضوع نویسنده

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,191
مدال‌ها
5
تو همچو جیران می‌مانی، با هر حرکت ناخوشایند از من دوری می‌کنی، ای‌کاش می‌شد سکونت تو را در قلبم مبحوس کنم تا دگر حتی اگر ترسیدی بدانی که مخدومت هیچ‌وقت بد تو را نمی‌خواهد!

موضوع نویسنده

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,191
مدال‌ها
5
من از نبودت در گِش خود واهمه دارم، این دل اگر بودن تو را حس نکند همچو غامضی سرد با تپش‌های بی‌هدف به تعیش خود ادامه می‌دهد؛ حیاتی بودنت را حس می‌کنی پدیده من؟

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,191
مدال‌ها
5
می‌دانی هرچه این پدیده بودنت در قلبم مستقرتر باشد، جاودانگی تضمین بخش‌تری می‌آورد؛ ای ناپدید کننده‌ی اسف و تشویشم، جاودانه بمان در دلم!

موضوع نویسنده

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,191
مدال‌ها
5
کلید قلبت کجاست پدیده زیبایم؟! تو فقط نشانی‌اش را بده، لازم باشد تا ماه هم برای داشتنش می‌روم، لازم باشد به دنیای محاذی هم می‌روم آری من تو را این گونه می‌خواهم!

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,191
مدال‌ها
5
تو همچو کاکتوس می‌مانی، وسنی به نوازش کسی نداری، اما بگذار من خار‌هایت را شفقت کنم، زیرا یقین دارم پشت این خار‌های زننده، پوسته‌ای ترد وجود دارد.

موضوع نویسنده

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,191
مدال‌ها
5
وجیه و ناب هستی! آرمون من تو اسمت قشنگ است، چشم‌هایت شکیل است، نگاه کوتاهت تماشایی است، حرف‌هایت صبیح است و بیشتر از هر چیز بودنت در دل و خاطرم خیلی قشنگ است!

موضوع نویسنده

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,191
مدال‌ها
5
هرگاه تو کنارم می‌ایستی، شاید گمان کنی این یک نهضت ساده است، ولی بودن تو در کنارم درحالی که شب و روز برای دیدنت لحظه شماری می‌کردم بدجور قلبم را به تفنن می‌گیرد.

موضوع نویسنده

Dijor

سطح
2

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
1,332
4,191
مدال‌ها
5
پدیده‌ی ناپدید در دلم، ایمای قلبم نام تو شده است، این قلب را من پیش‌کش چشمانت کرده‌ام، این قلب مغرورم با همه در جدال است ولی در مقابل تو مظلومی تسلیم! پس بمان.

بالا پایین