جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● هم‌جوار با درختانِ بی‌صدا اثر s.h مبینا ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط mobina01 با نام ● هم‌جوار با درختانِ بی‌صدا اثر s.h مبینا ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,188 بازدید, 25 پاسخ و 19 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● هم‌جوار با درختانِ بی‌صدا اثر s.h مبینا ●
نویسنده موضوع mobina01
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط mobina01
موضوع نویسنده

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,700
27,711
مدال‌ها
9
«دلبرجان» قرار نیست از عشقت پشیمان بشوم. منی که از عشقی در دل می‌پرورم تنها قلب عاشق و خداوند باخبر‌اند، منی که سال‌ها مروارید عشقت را در گَنجه‌ای چفت و بست کرده‌ام چطور آن همه دلدادگی بی‌دلبر را از یاد ببرم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,700
27,711
مدال‌ها
9
خود را شبیه درخت بید مجنون می‌دانم چون همانند آن سر به زیر افکنده‌ام و با خودت که نه، با عشقت که در دل و رویایت که در سرم می‌پرورانم خوشم. من مغرورانه عاشقت هستم. من هرگز سبک‌سری نمی‌کنم تا در دلت بیفتم.

موضوع نویسنده

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,700
27,711
مدال‌ها
9
می‌گویند همه می‌توانند مشهور شوند. کسی با کار خیر یا شغل و آثاری که دارد، کسی هم با اختلاس و پولشویی؛ اما به‌نظرم مهم است. مهم است که چگونه در دل کسی بیفتی، مهم است که وقتی مورد توجه قرار می‌گیری، درباره‌ات چه فکری می‌کنند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,700
27,711
مدال‌ها
9
جلب توجه‌ات به من به هر قیمتی؟ نه متشکرم! من هرگز این کار را نخواهم کرد. من دلم می‌خواهد فقط محبوب دل عزیزان خود باشم. سنگ‌ریزه که باشی با هر نسیم کوچکی از جای بلند می‌شوی؛ اما تکه آجر نه! هیچ نسیم کوچکی نمی‌تواند آن را از جای براندازد‌.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,700
27,711
مدال‌ها
9
به سمت من بیا که برایت در دلم آرزوها دارم. بیا که این دلم شده چینیِ بند زده مادربزرگم که به هیچ وجه نمی‌خواهد دورش بیندازد. من نمی‌توانم از تو بگذرم. اصلاً به من بگو، مگر کسی از جان خود می‌گذرد؟

موضوع نویسنده

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,700
27,711
مدال‌ها
9
خیال کن که تو را بکشم، خیالی محال! ¹چاقو را در قلب خود فرو می‌کنم؛ تو کشته خواهی شد یا من؟!
گفته بودم که اگر بی‌خبر از قلبت باشم، عشق سرکشم را سرکوب می‌کنم. گوشه چشمی داشته باش تا برای همیشه جاودانه باشم.

¹.گَروس عبدالملکیان

موضوع نویسنده

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,700
27,711
مدال‌ها
9
کسی که عاشق است هیچ‌گاه به مرگ نمی‌اندیشد. در خیالش ارزشمندترین دارایی جهان را در قلبش دارد. همچو مرواریدی که در صدف قلبش پنهان کرده. ذهن و خیال انسان عاشق، فراتر از مادیات است. عاشق حتی اگر بمیرد هم جاودانه است؛ او هیچ‌گاه از مرگ نمی‌ترسد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,700
27,711
مدال‌ها
9
گفته بودم که از عشقت پشیمان نمی‌شوم، حتی اگر تا ابد و یک روز آن را در سی*ن*ه پنهان کنم! حتی اگر مدتی از یاد برود، من از آن پشیمان نخواهم نشد. به قول شاعر:
من بلد نیستم که از عشق پشیمان بشوم
پای تو مانده‌ام آن‌قدر که ویران بشوم

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,700
27,711
مدال‌ها
9
تو که نمی‌دانی برای دیدنت به ماهی تشنه می‌مانم. راستی ماهی که تشنه نمی‌شود، ماهی بدون آب می‌میرد! من اما نمی‌میرم فقط کمی منزوی‌تر می‌شوم، فقط کمی گوشه‌گیرتر، فقط گاهی دلم کمی برایت تنگ می‌شود و خدا می‌داند پشت این «فقط‌ها» چه‌خبر است!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,700
27,711
مدال‌ها
9
*من سال‌هاست بعدِ تو مُرده‌ام
ولی هنوز عطرت که می‌وزد کفنم تیر می‌کشد.
هیچ می‌دانی مرده‌ی متحرک بودن یعنی چه؟! می‌دانی درختان در پاییز عاشق می‌شوند؟! آن‌ها در پاییز غوغا و هیاهویی به پا می‌کنند، عاشق پر از شور و شعف است! اصلاً، عاشق دیوانه است!

*نجمه زارع

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین