جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

دلنوشته تکمیل شده ● وهم برگشتَنَت اثر الهه.جی.اچ ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته دل نوشته های کامل شده کاربران توسط 'elahe با نام ● وهم برگشتَنَت اثر الهه.جی.اچ ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 900 بازدید, 21 پاسخ و 12 بار واکنش داشته است
نام دسته دل نوشته های کامل شده کاربران
نام موضوع ● وهم برگشتَنَت اثر الهه.جی.اچ ●
نویسنده موضوع 'elahe
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط 'elahe
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
کاش خدا کاری کند، همان‌گونه که جان دادیم، دل بکنیم، این به صلاح هردوی ماست، زیرا که در تقدیرمان نرسیدن نوشته شده است، از نشدن و نگذاشتن نام برده شده است... .

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
می‌دانی جگر گوشه؟ جگر گوشه!؟ مرا به‌خاطر فراموشی‌هایم ببخش، هنوز بی‌تو بودن را یاد نگرفته‌ام، هنوز ممنوعه شدنت را باور نمی‌کنم، من همان بودم که عشق را برای قصه‌ها می‌دانستم؟ حالا ببین حالِ منِ دیوانهِ عاشق را... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
چیست این عشق؟ که هم درد دارد، هم رنج دارد، هم شیرین است.
وای به حال آن روزی که تمام رویاهایی که بافتی نخ کش شود، وای بر قلبِ عاشقِ شکست خورده... .

موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
چه کنم؟ چه کنم با یادت در همه‌جا؟ چه کنم با خطراتِمان در کوچه پس‌کوچه‌های خیالم؟ با عطر نفس‌هایت در خیابان‌هایی که باهم قدم زدیم، شوخی کردیم، دست در دست هم راه رفتیم، عاشقانه در چشمان هم زل زدیم، رقصیدیم، دست بر گردن هم انداختیم، چه کنم با عاشقانه‌هایمان که در خیالم بافتم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
حال بگو برایم، گناه دو عاشق چیست؟ عاشق می‌شوند، تلاش می‌کنند، در سختی‌ها کنار هم می‌مانند، اما آدم‌ها نمی‌گذارند، نمی‌گذارند سناریو‌هایی که باهم در مغزشان دارند به واقعیت بپیوندد و دردی را به آن دو تحمیل می‌کنند که کلمات برای توصیف آن درد بسیار کم هستند.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
محبوبِ من، بیا باهم از عشق بنوازیم، بر روی تار‌های گیتارت، داستان عشقمان را ابدی کنیم، با در آمیختن صدایمان، عشق و آزادیِ همهء عشاق را به گوش دنیا برسانیم، بیا، فقط بیا... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
تو را همان لحظه‌ای ممنوعه کردم که رسیدنمان، خیالی بیش نبود، محال بود، بر در خاطراتت مهرِ ممنوعه بودن را زدم، هنوز جای مهر بر در خیس است، بس که این دلِ دیوانه، بی‌توجه به ممنوعه بودنت باز به اتاق خاطراتمان می‌رود و آن‌ها را مرور می‌کند، بعد از تمام شدن کارش باز آن مهر را محکم می‌کوبد، امان از این دل... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
حال بگو، هر وقت که باران می‌بارد، من چه کنم؟ چه‌گونه تو را به یاد نیاورم؟ چه‌گونه با یادت در زیر باران و موسیقی مورد علاقه‌ات قدم نزنم؟ چه‌گونه خاطراتمان را به دست فصل‌های رهگذر زندگی بسپارم؟ فقط بگو چه‌گونه؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
بگو چه‌گونه بدون تو سر کنم؟ بدون دستان گرم و زندگی بخشت؟ بدون صدای دلنشینت که موسیقی این روز‌هایم شده است؟ بدون حرف‌هایت که تک به تک در مغزم حک شده اند؟ بدون قلبی که هر لحظه و هرجا به امید دیدنِ اتفاقی‌ات می‌تپد؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

'elahe

سطح
5

[سرپرست علوم‌ و فناوری]
پرسنل مدیریت
سرپرست علوم و فناوری
مدیر تالار کپیست
گوینده انجمن
کپیست انجمن
Jul
2,905
13,489
مدال‌ها
9
هرگاه دو عاشق را می‌بینم، یادم خودمان می‌افتم، یاد خیال بافی‌هایِ شیرینِمان، یاد لقب‌های شیرینی که بهم می‌دادیم، یاد شوخی کردن و بعد دنبال کردن هم؛ می‌دانی در این بازی همیشه تو برنده می‌شدی و در آخر با یک بغل و لبخند دل نشینت به همه‌چیز پایان می‌دادی، این باخت‌ها، باخت‌های شیرین زندگی‌ام بودند؛ کاش در این بازی هم باز تو برنده شوی.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین