جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● ژیکان اثر دلارام ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط DELARAM با نام ● ژیکان اثر دلارام ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,764 بازدید, 21 پاسخ و 15 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● ژیکان اثر دلارام ●
نویسنده موضوع DELARAM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELARAM
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,726
مدال‌ها
17
در این شهر پُرغم تنها نشسته‌ام تا شاید راهی دیار عشق شوم. در حالی که از دور به ما نگاه می‌کنی بی‌اندازه خواهان تواَم و هنوز هم احساسم اسیر چشم‌های تو است هناسم!

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,726
مدال‌ها
17
هنوز غزل‌هایی در وصف عشق‌هایی بی‌انتها می‌نویسم. آن را می‌خوانی دلبرم؟ شنیدی که با رفتنت چقدر ویران شده‌ام و دیگر مسکنی برای درد‌های بی‌درمانم ندارم. عشق یعنی خلاصه شدن در تمام تو ژیوانم!

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,726
مدال‌ها
17
دلبستگی به تو مانند اسارت در وجودم بود. حالا که در کنار آرامگاه‌ تو اشک می‌ریزم تنها به چند دقیقه بودنت کنارم فکر می‌کنم. هیچ‌وقت مرا محکوم به بی‌احساسی نکن چاوم!

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,726
مدال‌ها
17
با دلتنگی و بغض مشغول دیدن عکس‌هایت هستم. تند و زیر لب واژه‌ای مانند "عشق" یا جمله‌ای مانند "دوست داشتن" را زمزمه می‌کنم. می‌دانی من هنوز سر قول‌هایم می‌مانم، قول می‌دهم کمی دیگر به دیدنت بیایم جانانم!

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,726
مدال‌ها
17
چرا دیگر خورشید تابش سابق را ندارد. هوا بارانی‌ست و ابر می‌گرید. من هم با چشمانی به رنگ خون قلم به دست می‌نویسم برای تو، تا نوشته‌های پشت دیوار تنهایی‌ام را بخوانی.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,726
مدال‌ها
17
دروازه‌های دلم را برای تو گشودم تا در حصار آغوشت ساکن شوم. امشب بیا و غزل‌هایم را بخوان تا تمام خاطرات بر روحِمان شلیک شود. بیا و در جای ابدی‌ات ضامنی برای آرامش هر روز من پیدا کن هناسم!

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,726
مدال‌ها
17
من غرق در عقربه‌های ساعت در دورترین فاصله از تو دفتر را ورق می‌زنم و به دنبال عاشقانه‌ای پُرهیاهو میان درد و غم هستم. این دو واژه وجودم را احاطه کردند و تو دیگر گریه‌های خاموش مرا نمی‌بینی.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,726
مدال‌ها
17
در آینه به خودم نگاه می‌کنم و جز تصاویر تار و تیره و مُبهم چیزی نمی‌بینم. دلبرکم! من دیگر آن لبخند سابق را بر لب ندارم و جز روحی خسته و شکسته و پَر کشیده چیزی برای من باقی نمانده است.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,726
مدال‌ها
17
در احساس شاعر بودنم جای بریدگی دیده می‌شود. من حتی دیگر نمی‌توانم مانند سابق غزل‌هایی در وصف تو بنویسم. می‌دانی که من در جهنمی مطلق در راه جان دادنم، تا شاید در آن‌جا بتوانم تو را ملاقات کنم.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,726
مدال‌ها
17
من همان شیدای بی‌دلم که هنوز بعد از مرگ معشوقه‌اش در انتظار اوست. حقیقت چشمان تو را فقط ساعت‌ها باید می‌دید تا می‌توانست خواند. پاییز رسید و طلوع زیبای خورشید را که همیشه دوست داشتی، من تماشا می‌کنم و تو نیستی که این را ببینی!

بالا پایین