جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فایل شده ● گلاره چاوانم اثر دلارام ●

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات توسط DELARAM با نام ● گلاره چاوانم اثر دلارام ● ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 637 بازدید, 23 پاسخ و 20 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات
نام موضوع ● گلاره چاوانم اثر دلارام ●
نویسنده موضوع DELARAM
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELARAM
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,714
مدال‌ها
17
من داشتم به جهنم خاطراتت پرواز می‌کردم،‌ تِلو‌تِلو خوردم و دست خونی‌ام را به پنجره کشیدم. حک شد! اثر آخرین خاطرات فکری‌ام هم‌ همانند گذشته جذاب بود. لب‌های فروبسته‌ام و چشمان خسته‌ام، نشان از پایان احساسم بود!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,714
مدال‌ها
17
گیانم! گمان می‌کنم چشم‌هایم موج‌های دریایی سابق را ندارند و پُر تَلاطم شده‌اند. طوفانی و بی‌فروغ! حال که پلک‌هایم دارند روی هم بسته می‌شوند فقط صدای سوختن شومینه و زمزمه‌هایی عاشقانه می‌آید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,714
مدال‌ها
17
وَهم برگشتنت در لحظات آخر به سراغم آمده است. می‌دانی من حتیٰ در آخرین لحظات زندگی‌ام در پیله‌های تنهایی‌ام رشد می‌کنم، در آینه‌ی جادویی شب می‌نگرم و با تمنا از مالک آن نرمی دستانت را حس می‌کنم.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,714
مدال‌ها
17
صدای شیون و فریاد وجودم را پر کرده، من بریتان تو نبودم! گناه کرده بودم. ژیوانم! تو چرا با غصه در حال نظاره‌‌ی مکان ابدی‌ام بودی؟ تو که سراسر، خاطراتم را از یاد بردی... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,714
مدال‌ها
17
چرا همانند روزهای قبل بی‌اهمیت به ویانت نگاه نمی‌کردی؟ پرستش همتای تو هم برایم مثل نگاه به ماهلین شب‌هایی است که وزش باد تکه‌ای از موهای به رنگ شبت را به رقص در می‌آورد.

موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,714
مدال‌ها
17
ژیانم! من بودم که در دوست داشتن تو قد کشیده بودم و آن‌قدر در آغوشت گم شده بودم که حالا خودم نمی‌دانم چه کردم با احساسم و قلبم! تو رَهگذر خیال هر شب من بودی و هر صبح یادم می‌آمد که چقدر از تو دورم... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,714
مدال‌ها
17
در یک کلام، وجودم پُر شده از دردهای بی‌درمان، ولی من هنوز محو تماشای حصارهای پشت درهای قلبت هستم. در انتظار تو! چگونه می‌توانم از بودن تو بگذرم زمانی که نفس‌های تو نیاز شعرهایم است و نگاهت نیاز بودنم است!

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,714
مدال‌ها
17
حالا که زیر خرمن‌ها خاک خوابیده‌ام، ندیدنت دلم را بی‌قرار کرده است. دلیل نبودنم! حرف‌هایت از نوازش برایم شیرین‌تر است و خنده‌های صُبحَت دلم را به سوی امواج دریا می‌برد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,714
مدال‌ها
17
نبض طوفانی قلبم هنوز هم در حال تپش است و دلبرم تو نقطه اَمن من، وسط بی‌پناهی‌ام بودی! آیا به دیدارم می‌آیی، هم‌گناه مهربانم؟ فهمیدم که آدمیزاد در دلتنگی‌هایش فقط از معشوقه‌اش یاد می‌کند... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

DELARAM

سطح
7

⦋نویسنده ادبی انجمن⦌
نویسنده ادبی انجمن
Dec
2,542
19,714
مدال‌ها
17
دلبر جانم شب که می‌شد من بودم و لالایی نفس‌هایت، دلم می‌خواست غزل‌هایی بگویم در وصف چشمانت و چه بی‌رحمانه بود دوری از تو! به وسعت آغوشت و در کرانه چشمانت همین قدر لمس کردن را فراموش کردم... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا پایین