با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!سلام جانم.سلام یه سوال من موضوع و خلاصه فرستادم و تایید شده الان دارم پارت گذاری میکنم .نباید ناظر داشته باشم؟؟؟چطوریه
بخشش افسونسلام جانم.
اسم رمانتون رو لطف می کنید؟
بررسی شد و براتون ناظر انتخاب کردم خسته نباشید.بخشش افسون
متشکرم🌹🌷بررسی شد و براتون ناظر انتخاب کردم خسته نباشید.
سلام عزیزم.سلام من تازه عضوانجمن شدم برای همین نمیدونم وقتی یک پارت ازرمانمونوشتم چجوری میتونم پستش کنم پارت اول رونوشتم وروقسمت پاسخ دادن کلیک کردم ولی گفتن که اینوتاپایان رمان نبایدبزنم حالاسوالم اینه وقتی یک پارت رونوشتم اگه ازسایت خارج بشم نوشته ام باقی میمونه یابایدروقسمتی چیزی کلیک کنم 🤷🏻♀️
خواهش میکنم.ممنون
غم عشق را تجربه خواهم کرد
ممنون ازراهنماییتونخواهش میکنم.
ببینید این تاپیک رمانتون هست و شما باید اینجا پارتهاتون رو ارسال کنید.
و اما در مورد اینکه نوشتهی شما باقی میمونه یا نه! بله باقی میمونه و اگه شما یه مدت نباشید رمانتون اینجا سر جاش هست. که البته اگه برای رمانتون تا دوماه پارت نذارید، رمانتون به متروکه منتقل میشه که باید به یکی از مدیران تالار رمان خبر بدید که از متروکه خارجش کنن![]()
انجمن رمان نویسی رمان بوک
انجمن رمان نویسی رمان بوک، بهترین مرجع آموزش نویسندگی و تایپ رمان و بزرگترین جامعه حمایت از نویسندگان با ایده ها ، اخبار و فرصت های طلایی برای حمایت شماromanbook.ir
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک