جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تایپ رمان توسط MHP با نام |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆| ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 34,765 بازدید, 1,070 پاسخ و 24 بار واکنش داشته است
نام دسته تایپ رمان
نام موضوع |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط lily_hozak

ساراگل

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
143
554
مدال‌ها
2
سلام یه سوال من موضوع و خلاصه فرستادم و تایید شده الان دارم پارت گذاری میکنم .نباید ناظر داشته باشم؟؟؟چطوریه

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
May
779
3,677
مدال‌ها
5
سلام یه سوال من موضوع و خلاصه فرستادم و تایید شده الان دارم پارت گذاری میکنم .نباید ناظر داشته باشم؟؟؟چطوریه
سلام جانم.
اسم رمان‌تون رو لطف می کنید؟

*بهار*

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
306
920
مدال‌ها
1
سلام من تازه عضوانجمن شدم برای همین نمیدونم وقتی یک پارت ازرمانمونوشتم چجوری میتونم پستش کنم پارت اول رونوشتم وروقسمت پاسخ دادن کلیک کردم ولی گفتن که اینوتاپایان رمان نبایدبزنم حالاسوالم اینه وقتی یک پارت رونوشتم اگه ازسایت خارج بشم نوشته ام باقی میمونه یابایدروقسمتی چیزی کلیک کنم ⁦🤷🏻‍♀️⁩

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
May
779
3,677
مدال‌ها
5
سلام من تازه عضوانجمن شدم برای همین نمیدونم وقتی یک پارت ازرمانمونوشتم چجوری میتونم پستش کنم پارت اول رونوشتم وروقسمت پاسخ دادن کلیک کردم ولی گفتن که اینوتاپایان رمان نبایدبزنم حالاسوالم اینه وقتی یک پارت رونوشتم اگه ازسایت خارج بشم نوشته ام باقی میمونه یابایدروقسمتی چیزی کلیک کنم ⁦🤷🏻‍♀️⁩
سلام عزیزم.
خوش اومدی.
اسم رمان‌تون چیه؟

*بهار*

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
306
920
مدال‌ها
1
ممنون
غم عشق را تجربه خواهم کرد

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
May
779
3,677
مدال‌ها
5
ممنون
غم عشق را تجربه خواهم کرد
خواهش می‌کنم.
ببینید این تاپیک رمان‌تون هست و شما باید اینجا پارت‌هاتون رو ارسال کنید.

و اما در مورد اینکه نوشته‌ی شما باقی می‌مونه یا نه! بله باقی می‌مونه و اگه شما یه مدت نباشید رمان‌تون اینجا سر جاش هست. که البته اگه برای رمان‌تون تا دوماه پارت نذارید، رمان‌تون به متروکه منتقل میشه که باید به یکی از مدیران تالار رمان خبر بدید که از متروکه خارجش کنن

*بهار*

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
306
920
مدال‌ها
1
خواهش می‌کنم.
ببینید این تاپیک رمان‌تون هست و شما باید اینجا پارت‌هاتون رو ارسال کنید.

و اما در مورد اینکه نوشته‌ی شما باقی می‌مونه یا نه! بله باقی می‌مونه و اگه شما یه مدت نباشید رمان‌تون اینجا سر جاش هست. که البته اگه برای رمان‌تون تا دوماه پارت نذارید، رمان‌تون به متروکه منتقل میشه که باید به یکی از مدیران تالار رمان خبر بدید که از متروکه خارجش کنن
ممنون ازراهنماییتون

بالا پایین