- May
- 779
- 3,677
- مدالها
- 5
خواهش میکنم جانم.ممنون ازراهنماییتون
قلمتون مانا.
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!خواهش میکنم جانم.ممنون ازراهنماییتون
اجازه بدید تا مدیران تایید کنن رمانتون رو.سلام تازه وارد و نوقلمم هستم درخواست ناظر دارم برای رمانم
"هوالرحمن"
رمان:"دختر عشایر".
نویسنده:نورکاربر98 7371
ژانر: تراژدی,عاشقانه.
مقدمه:
"پرودگارا تو آنقدر زیبا و مهربانی که زندگی با تمام تلخ
بودنش,برایم زیباست,تورا بابت تمام داشته ها و نداشته هایم
شکرمیگویم,جانا تو لایق بهترین ستایشی!
خلاصه:
با بقیه آدمهای هم سن و سالش فرق داشت، خانه اش همیشه مانند باد جابجا میشد.
دخترک عشایر نشین قصه همیشه بلند پروازی میکرد، مانند همه دختر ها عاشقش میشوند...
اما سرنوشت ، زندگی اش را تغییر میدهد.
@مهلا فلاحسلام ببخشیدشمابرام توضیح دادین میشه عکس بفرستین وقتی یک پارت ازرمانموتایپکردم چجوریمیتونم پستش کنم یعنی بعدتایپ هیچ کاری نکنم خودبه خودپست وواردنظرسنجیمیشه...من واقعامتوجه نمیشم لطفابیشترتوضیح بدین
سلام.سلام ببخشیدشمابرام توضیح دادین میشه عکس بفرستین وقتی یک پارت ازرمانموتایپکردم چجوریمیتونم پستش کنم یعنی بعدتایپ هیچ کاری نکنم خودبه خودپست وواردنظرسنجیمیشه...من واقعامتوجه نمیشم لطفابیشترتوضیح بدین
سلام ممنون همچنین.سلام خسته نباشید❤️
برای گذاشتن عکس شخصیت ها باید چیکار کنیم؟
بله ممنون 💜سلام ممنون همچنین.
تو این ساب بزنید عکس شخصیتهاتون رو.
![]()
خواهبله ممنون 💜
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک