با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!خود مدیر موقع تأیید براتون ناظر میذارهسلام برای درخواست ناظر باید به کجا پیام بدیم ؟
توی تایپ رمان تاپیکشون هست و میتونید ببینید فقط بسته شده و امکان دادن پیام و ارسال پارت نیست.سلام
از کجا میتونم رمان هایی که بعد از چندماه نویسنده بنا به دلایلی اونا رو نمینویسه و بسته میشه پیدا کنم!؟
یعنی میتونم همین طوری تاپیک رمان ایجاد کنم ؟ کجا باید برای تأیید پیام بدم در اون صورت ؟خود مدیر موقع تأیید براتون ناظر میذاره
خیر قبلش باید توی تاپیک تأیید آثار رمان رو بفرستید بعد تأیید میتونید تاپیک رو ایجاد کنیدیعنی میتونم همین طوری تاپیک رمان ایجاد کنم ؟
خب لطف کنید لینک تاپیک تأیید رمان رو برای من بفرستید، چون پیداش نکردم و تازه وارد انجمن شدم. سپاس فراوانخیر قبلش باید توی تاپیک تأیید آثار رمان رو بفرستید بعد تأیید میتونید تاپیک رو ایجاد کنید
خب لطف کنید لینک تاپیک تأیید رمان رو برای من بفرستید، چون پیداش نکردم و تازه وارد انجمن شدم. سپاس فراوان![]()
لینک بدید باز کنیمسلام ببخشید من رمانم بسته شده چیکار باید بکنم ؟
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک