جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

مهم |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تایپ رمان توسط MHP با نام |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆| ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 48,549 بازدید, 1,099 پاسخ و 24 بار واکنش داشته است
نام دسته تایپ رمان
نام موضوع |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MAHER

Aramesh.

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,240
3,491
مدال‌ها
5
سلام روزتون زیبا
اگر رمان کامل باشه چطوری باید قرارش بدیم؟
سلام عزیزم.
نام رمان، نویسنده، ژانر و خلاصه رو در این تاپیک ارسال می‌کنید.
پس از درنظر گرفتن ناظر، ناظر با شما خصوصی میزنه و بعد از تاییدیه توسط ناظر تاپیک اثرتون رو ایجاد می‌کنید و منتظر تایید توسط کادر مدیریت میمونید؛ سپس تا اتمام رمان پارت‌گذاری می‌کنید.

Aramesh.

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,240
3,491
مدال‌ها
5
سلام روزتون بخیر
من چندتا سوال داشتم.
رمان‌های کامل و تمام شده فقط روی سایت میرن؟
کلا شرایط رفتن رمان روی سایت چیه؟
و اینکه چطوری باید رمانمون از طریق نشانی سایت بره بین خط خبریِ گوگل؟
مثلا بین آخرین‌ و جدیدترین‌های گوگل آدم میگرده،
یهو می‌بینی زده که:
رمانِ .... اثرِ.... در رمان بوک مثلا.
سلام وقت بخیر.
چگونگی قرار گیری رمان در خط خبری گوگل بستگی به میزان بازدید‌های رمان در سایت داره.

رمان کامل شده هم باید تاپیک بزنید و پارتگذاری کنید

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Saba.N

Pastil

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Dec
1
0
مدال‌ها
2
سلام من میخوام که رمان بنویسم و منتشرش کنم و جزو نویسنده های اینجا بشم باید چیکار کنم?

Aramesh.

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,240
3,491
مدال‌ها
5
سلام من میخوام که رمان بنویسم و منتشرش کنم و جزو نویسنده های اینجا بشم باید چیکار کنم?
سلام عزیزم.
نام رمان، نویسنده، ژانر و خلاصه رو در این تاپیک ارسال می‌کنید.

پس از درنظر گرفتن ناظر، ناظر با شما خصوصی میزنه و بعد از تاییدیه توسط ناظر تاپیک اثرتون رو ایجاد می‌کنید و منتظر تایید توسط کادر مدیریت میمونید؛ سپس تا اتمام رمان پارت‌گذاری می‌کنید.

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,070
مدال‌ها
2
سلام خسته نباشید، ببخشید یک سوال داشتم خدمت‌تون، وقتی این‌جا رمان رو پارت‌گذاری کنیم آیا ممنوعه که داخل اینیستا‌هم پارت‌گذاری کرد؟!

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,273
مدال‌ها
12
سلام خسته نباشید، ببخشید یک سوال داشتم خدمت‌تون، وقتی این‌جا رمان رو پارت‌گذاری کنیم آیا ممنوعه که داخل اینیستا‌هم پارت‌گذاری کرد؟!
سلام وقت بخیر
خیر مشکلی نیست اما باید انجمن رمان بوک اولین نشر دهنده رمان باشه.

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,070
مدال‌ها
2
سلام، چه‌طور می‌شه رمان‌های تکمیل شده رو کامل برای پی‌دی‌اف شدن فرستاد؟؟

Aramesh.

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jan
2,240
3,491
مدال‌ها
5
سلام، چه‌طور می‌شه رمان‌های تکمیل شده رو کامل برای پی‌دی‌اف شدن فرستاد؟؟
سلام شما باید اول نام رمان، نویسنده، ژانر و خلاصه رو در این تاپیک ارسال می‌کنید.
پس از درنظر گرفتن ناظر، ناظر با شما خصوصی میزنه و بعد از تاییدیه توسط ناظر تاپیک اثرتون رو ایجاد می‌کنید و منتظر تایید توسط کادر مدیریت میمونید؛ سپس تا اتمام رمان پارت‌گذاری می‌کنید و بعد درخواست نقد، طراحی جلد و پس از اعلام پایان در تاپیک مربوطه ، به تالار ویرایش منتقل و پس از پی دی اف شدن در صف انتشار روی سایت قرار میگیره.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: baran-83

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,009
1,070
مدال‌ها
2
سلام شما باید اول نام رمان، نویسنده، ژانر و خلاصه رو در این تاپیک ارسال می‌کنید.
پس از درنظر گرفتن ناظر، ناظر با شما خصوصی میزنه و بعد از تاییدیه توسط ناظر تاپیک اثرتون رو ایجاد می‌کنید و منتظر تایید توسط کادر مدیریت میمونید؛ سپس تا اتمام رمان پارت‌گذاری می‌کنید و بعد درخواست نقد، طراحی جلد و پس از اعلام پایان در تاپیک مربوطه ، به تالار ویرایش منتقل و پس از پی دی اف شدن در صف انتشار روی سایت قرار میگیره.
ممنونم🫀

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: Aramesh.
بالا پایین