- Mar
- 1,998
- 5,469
- مدالها
- 8
توی پست رمانتون لینک گذاشته شده اعلام پایان کنید تا به تالار ویرایش منتقل شهسلام عزیزم، سال نو پیشاپیش مبارک بعد از پایان رمانم چه باید بکنم؟
با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!توی پست رمانتون لینک گذاشته شده اعلام پایان کنید تا به تالار ویرایش منتقل شهسلام عزیزم، سال نو پیشاپیش مبارک بعد از پایان رمانم چه باید بکنم؟
سلام من رمانم در حال تایپه ولی خب زیاد زیاد مینویسم و مشکل اینجاس که زود تر برم سر اصل مطلب بهتره و اتفاقات رو خلاصه توضیح بدم یا مفصل توضیح بدمو اتفاقات یکم به تاخیر بندازمباسمه تعالی
باسلام خدمت نویسندگان و کاربران عزیز رمان بوک!
هرگونه سوال راجب رمان و تایپ رمان دارید میتوانید در این تاپیک از مدیران تالار کتاب بپرسید.
° لطفا تنها سوالات خود را بپرسید و از اظهار نظر یا پاسخ به سوالات دیگر کاربران ناآگاه خودداری کنید.
*خواهشا غیر مدیران کل و مدیران کتاب، مدیران دیگر جوابگو نباشند!*
سپاس از همراهی شما
|مدیریت تالار کتاب|
سلام وقت بخیر؛ وارد تالار کپیست و ویرایش بشید، بخش ویرایش و بعد وارد ساب صحیح بنویسیم بشید. یک تاپیک با عنوانسلام خسته نباشید لطفا بفرمایید ممنوعه های داخل رمان چه چیزایی هستن
هیچکَس پاسخگو نیست؟؟سلام خسته نباشید؛ چرا برای من هیچ لینکی داخل انجمن بالا نمیاره؟
خیلی وقتِ که اینطوریه!
قبلا هم گفتم اما کسی جوابی به من نداد.
الان همخواستم برای نقد رمانم درخواست بدم که لینک برام بالا نیومد.🥲
بعضی اوقات که امتحان کردم باز نشد اون چندبار دیگه هم که امتحان کردم ارور داد و یا کلا اومد صفحه ی اول انجمنکلا باز نمیشه یا ارور لینک و سایت ناشناس میده؟
به احتمال زیاد باگ خوردین. به @MHP پیام بدینبعضی اوقات که امتحان کردم باز نشد اون چندبار دیگه هم که امتحان کردم ارور داد و یا کلا اومد صفحه ی اول انجمن
چشمبه احتمال زیاد باگ خوردین. به @MHP پیام بدین
ما که پول نداشتیم دماغامان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک