جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته تایپ رمان توسط MHP با نام |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆| ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 34,289 بازدید, 1,070 پاسخ و 24 بار واکنش داشته است
نام دسته تایپ رمان
نام موضوع |☆پرسش و پاسخ تایپ رمان☆|
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط lily_hozak
خ

خاتون

مهمان
سلام من چون کاربر عادی هستم توی تاپیک خودم نمیتونم پست هام رو ویرایش کنم امکانش هست همچین دسترسی به من بدین؟

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: MAEE

TANTO

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Jan
216
544
مدال‌ها
3
.

آخرین ویرایش:
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: MAEE

بیادتم

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Apr
2
6
سلام بعد خلاصه نویسی باید منتظر تایید ناظر باشیم یا بعد۱۵پارت بررسی میشه؟

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
May
779
3,677
مدال‌ها
5
سلام بعد خلاصه نویسی باید منتظر تایید ناظر باشیم یا بعد۱۵پارت بررسی میشه؟
مدیریت رمان رو تایید می‌کنن؛ نهایتا ۱۲ ساعت طول می‌کشه تایید اونم در صورت انلاین نشدن مدیران که همیشه مدیران انلاین هستن و تایید می‌کنن.
بعد از ارسال پست تایید در تاپیک تایپ رمان شما، شما می‌تونید پارت‌های خودتون رو ارسال کنید.
بعد ار ارسال هر پارت به ناظر که تو گروه اد میشید اطلاع بدین که پارت رمانتون چک بشه و ایراداتی که ناظر بهتون اطلاع میده رو درست کنید.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: آرام

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,821
23,759
مدال‌ها
8
سلام من امروز خلاصه رمانم رو نوشتم چقدر طول می کشه تایید شه تا بتونم پارت هاش رو بزارم ؟

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر محروم شده
May
779
3,677
مدال‌ها
5

شایان

سطح
4

کاربر رمان بوک
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Mar
158
1,170
مدال‌ها
2
سلام من موضوع واسموخلاصه رمانموفرستادم والان بایدچیکارنم کجابایدشروع به تایپ رمانم کنم
سلام، خسته نباشید
باید صبر کنید تا رمانتون تایید بشه توسط تیم مدیریت، بعد داخل همان تاپیک پارت گذاری کنید

ILLUSION

سطح
8

نویسنده افتخاری
نویسنده افتخاری انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
Mar
3,785
39,374
مدال‌ها
13