جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مطالب طنز 🤣🤣طنز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته مطالب طنز توسط توکـیو با نام 🤣🤣طنز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 497 بازدید, 33 پاسخ و 10 بار واکنش داشته است
نام دسته مطالب طنز
نام موضوع 🤣🤣طنز
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط F.S.Ka

گاااایز خوب بود

• بله

رای: 4 100.0%
  • خیر

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    4

F.S.Ka

سطح
2

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,654
10,592
مدال‌ها
5
مامانم همیشه میگه تو تحت تاثیر دوستاتی! اگه اونا بپرن تو چاه تو هم می‌پری؟
مامان جان! اگه قرار بر پریدن توی چاه باشه من اونیم که ایده رو میده و بقیه اجرا میکنن؛ تو یه مغز متفکر زاییدی نه یه دنبال کننده‌ی ساده:)

• خنده
واکنش‌ها[ی پسندها]: Fati-Ai

F.S.Ka

سطح
2

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,654
10,592
مدال‌ها
5
من کلا چهره‌ی مسخره‌ای دارم؛ اواخر سال تحصیلی یکی از دوستام اومد پیشم گفت ثنا ببخشید، من اون اوایل فکر میکردم تو خری، اسبی، از اینایی که جفتک میندازی....
هنوز حرفشو کامل نکرده بود جفت پا رفتم تو صورتش؛ نذاشتم بچه تفکراتش خراب بشه تا بفهمه دفعه دیگه غلط زیادی نکنه:)

• خنده

F.S.Ka

سطح
2

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,654
10,592
مدال‌ها
5
تعریف میکرد:
همسرم اومده لطف کنه بهمون برامون غذا درست کرده، یه قاشق خوردم مرغه شیرین بود میگم این چرا شیرینه؟ میگه عسل زدم بهش خوشمزه بشه میگم ایدش از کجا به سرت زد میگه یانگوم زد به مرغ کلی پادشاه ازش تعریف کرد :/

• خنده

F.S.Ka

سطح
2

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
بازرس انجمن
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
فعال انجمن
Jul
1,654
10,592
مدال‌ها
5
یه روستایی هست اطراف کرج محصول این روستا گیلاسه.
چند سال پیش گنجشکا حمله میکنن به این روستا گیلاسارو نابود میکنن، اهالی روستا با هم میشینن فکر میکنن چیکار کنن که گنجشکا نیان تو روستا، بعد از کلی همفکری تصمیم میگیرن پل ورودی روستارو خراب کنن^_^

• خنده
بالا پایین