جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درحال ترجمه The Unveiling | رونمایی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب‌های در حال ترجمه توسط DOonYa با نام The Unveiling | رونمایی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,257 بازدید, 24 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب‌های در حال ترجمه
نام موضوع The Unveiling | رونمایی
نویسنده موضوع DOonYa
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DOonYa
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
به زودی او وارد اتاق شد که مانند خورشید بود. شعله‌ور بود، آتشی که در اجاق بود، آدم را نقاشی می‌کرد.
دیوارهای نارنجی و زرد اگرچه در تمام لیلیا جایی به این گرمی و پر جنب و جوش نبود، معامله‌ای که با هنری انجام شد، او را به آن رساند.
او به جایی که عمو روی تخت و پوستر دراز کشیده بود نگاه کرد و سپس به روآن که در صندلی کنار آن نشسته بود نگاه کرد:
"او می خوابد؟"
قبل از اینکه بتواند جواب بدهد، پلک‌های عمو بالا رفت. "آنی."
با عجله جلو رفت، روی لبه تشک فرو رفت و پیشانی او را بوسید. "من این‌جا هستم."
"شما... خانوم رو نگاه کن."
همانطور که او به ندرت انجام می داد. "من تلاش کرده ام."
آستینش را لمس کرد. «آخرین باری که مادرت این لباس را پوشید، به یاد دارم.
چنین زن زیبایی بود."
این همان چیزی بود که همه النا برتان را به یاد آوردند. متاسفانه، یا شاید
خوشبختانه، آنین از زنی که او را به دنیا آورده بود کوتاه آمد.
عمو آرتور آهی کشید. "آیلیل اکنون مال هنری است."
اگرچه آنطور که آنین می خواست بود، او احساس رضایت کمی داشت. "تیس."
«جوناس من درست می‌گفت. هانری پادشاه بهتری خواهد ساخت.»
آنین صورتش را جمع کرد. "استراحت کن عمو."
بارون بهتری را جوناس می ساخت.
اگر ولفریث نبود.
پلک هایش به سمت پایین می لرزید. و شوهر بهتری می ساختم... برای شما
مادر."
شروع کرد و نگاهی به روآن انداخت که او هم با تعجب تکان خورد.
عمویش نفس کشید: «دوست داشتیم».
آنین سرش را تکان داد. "دایی؟"
روآن خنده ای تلخ و کوتاه کرد. "پس راهش این بود."
آنین با نگاه کسی روبرو شد که اولین بار شوالیه پدرش بود
نزدیک است تا برجستگی‌ها و کبودی‌ها را بدون در نظر گرفتن اینکه وجود داشته باشند، راحت کند.
تصادفی یا با خلق و خوی وحشتناک اربابش مواجه شد.
او به یاد طنز بدی که از آنها دریغ نکرده بود، خم شد
مادر. اگرچه پدر کورنلیوس آنین و یوناس را شرور اعلام می کرد،
آنها با مرگ کسی که پدرشان بود، آسوده شدند. به زودی
پس از آن، آنها با مادرشان به لیلیا آمده بودند و روون آورده بود
آنها هیچ ک.س نبود که آنین بیشتر به آن اعتماد کند. تمام آنچه او به او آموخته بود: اسب،
شاهین، شمشیر، نیزه، کمان. هرگز او را مانند جوناس نخواهد شناخت
او را می شناختم، اما او دوست بود.
شقیقه هایش را فشرد. "او بود."

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
آنین به او خیره شد. چه چیزی او را تا این حد به درد آورد؟ بله، او از مادرش مراقبت کرده بود،
ولی...
او در خاطرات مادرش و روآن به دنبال عقب افتادن و ستایش شدن بود. آنجا چیز زیادی برای جلب توجه نبود، جز اینکه روآن همیشه نزدیک و مهربان بوده است.
و چقدر مادرش برای حضور بی دریغ او سپاسگزار بوده است. اما چرا داشت روآن اینقدر اهمیت می‌داد؟ آیا او بیشتر از این اهمیت می داد؟ همانطور که به نظر می رسید عمویش هم داشت
این کار را انجام شده؟
او در برابر شوالیه زانو زد. "آیا او را دوست داشتی، روآن؟"
دستی را روی صورتش کشید. «چه مردی این کار را نکرد؟ حتی پدرت، تمام ظلمش، الینا را دوست داشت."
"آه، روآن." دستی به آرواره او کشید. "من نمی دانستم."
" هیچ ک.س نمی دانست."
"حتی مادرم نه؟"
او می‌دانست، و برای مدتی فکر می‌کردم که فقط احساس می‌کند، اما این کار را نکرد.» چهره ها
تاریک شد و به عمو نگاه کرد. "به نظر می رسد "آرتور از او مراقبت می کرد."
آنین نگاه او را به جایی که عمویش ساکت بود دنبال کرد. او فقط شش ساله بود
وقتی مادرش از دنیا رفت، غافل از آنچه بین زن و مرد می گذشت. النا عشق آرتور را پس داد؟
همانطور که آنین به عمویش خیره شده بود و آرزو داشت که او بیدار شود تا شاید بداند
راز مادرش، او از استراحت مطلق روی صورتش متاثر شد.
به سی*ن*ه اش نگاه کرد و منتظر شد تا بلند شود. این کار را نکرد. او به اطراف پیچید
و یک گوش را به سی*ن*ه عمو فشار داد، اما هر چقدر هم که فشار آورد، قلبی که
دیگر ضرب و شتم شنیده نمی شد. نفس نفس زد و به روون نگاه کرد. "هی، نیست رفته."
هی خیره شد
آنین دوباره روی پاشنه هایش فرو رفت. مادرش به او باخت، سپس جوناس، حالا عمو.
اگر روآن نبود، او واقعاً تنها بود. بازوانش را به سمت او در آغوش گرفت. اگر چه
به خودش گفت که گریه نمی کند، اشک گونه هایش را خیس کرد.
او نمی دانست چقدر در بدبختی نشسته بود، اما سرانجام روآن دراز کشید
دستی روی شانه اش گذاشت و به آرامی گفت: ایلیل الان مال توست.
چه اهمیتی داشت؟ اگرچه او ایلیل و مردمش را دوست داشت، حتی اگر دومی باشند
وقتی او گذشت، سرشان را تکان داد، کسی نداشت که آن را با کسی در میان بگذارد. دیگر
فردا بیا، همه چیز از او گرفته خواهد شد. "نه. ایلیل متعلق به یکی از مردان هنری."
ابروهای روآن به هم گره خورد. "از چه چیزی صحبت می کنید؟"
اشک لعنتی! به هیچ وجه خوب نیست و چشم های ورم می کند. "من فردا قراره ازدواج کنم." او ایستاد، به سمت پنجره رفت و کرکره ها را باز کرد. "من موافقت کردم برای اینکه هنری عمو را مجبور به انصراف از استفن نکند.»

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
اگرچه روآن به ندرت به احساساتش خ*یانت می کرد، اما خشم را احساس کرد. این او را شگفت زده کرد، اگرچه می دانست که محبت می کند، اما او مرد هنری بود.
"او می خواهد با چه کسی ازدواج کنی؟"
در حالی که هوای خنک شب گرمای طاقت فرسا را از بدنش خالی می کرد، گفت: «حتی نمی دانم. او در این مورد فردا تصمیم می گیرد.»
اما عمویت مرده است.
"و شما فکر می کنید که این چیزی را تغییر می دهد؟" او نفس نفس زد. همه چیز را تغییر داد.
او با شرایط هنری موافقت کرده بود تا از درد عمویش در امان بماند، و او نمی‌توانست دردی را تحمل کند
احساس طولانی تری داشته باشید اما جرات کردی؟ اگر دردش نبود، شاید لبخند می زد. بله
آنین برتان جرات کرد.
رو به روآن کرد. "من لیلیا را ترک خواهم کرد."
"کجا میخواهی بروی؟"
به جایی که برای چهار سال آرزوی جسارت داشت. "قلعه ولفن."
نفس تندی کشید. "ما در این مورد صحبت کرده ایم، آنین. تو باید انتقام را کنار بذاری شب بخیر-"
«مرا می بری؟ یا تنها بروم؟"
هرگز او را ندیده بود که چنین مبارزه کند، زیرا اگر موافقت می کرد، به پادشاه آینده خ*یانت می کرد
اگرچه او می دانست که نباید آن را بپرسد، به کمک او نیاز داشت. "شما همچنین می خواهید انتقام جوناس را بگیرند. انکار میکنی؟"
"من نمی توانم." صدایش ترک خورد. "اگر چه من از ولفن انتقام خواهم گرفت و اگر من می توانستم به او نزدیک شوم، آن را خودم ارائه دهم، آنچه شما می توانید در نظر داشته باشید یعنی مرگ تو."
سپس این ترس برای او بود که ماندگار کرد. او به سمتش عبور کرد. "آیا تو فکر می‌کنی اگر مجبور شوم ازدواج کنم نمی‌میرم؟»
"شما از خون روی دستان خود صحبت می کنید."
خون قاتل برادرم! صرف نظر از اینکه ولفن بود یا خیر که طناب را به جوناس انداخت وگرنه او از طریق برادرش این کار را انجام می داد
مرده بود "چه به من کمک کنی یا نه، من این کار را خواهم کرد."
دستی روی فک ریشش کشید. "چطور؟"
"شما به من کمک خواهید کرد؟"
به آرامی سرش را خم کرد.
سپس او انتقام خود را خواهد گرفت. «در سالن یک اسکوتر هست هنگامی که هنری توسط هنری دستگیر شد، به ولفن سفر می کرد.
"جیم براز."
سپس او نیز صحبت را شنیده بود. من به مقالات او نیاز دارم و همه چیز را آنجا یاد خواهم گرفت
دانستن اوست."
او هدف او را فهمید، اما دیگر استدلالی نکرد. "من باید با او و اسکورتش آلو ببرم.»
"ما ساعت قبل از سحر را ترک می کنیم."
"من آماده خواهم شد." از خورشید عبور خواهم کرد.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
"روآن؟"
از روی شانه اش نگاه کرد.
آنین دست‌هایش را زیر لباس‌هایش فرو کرد و زمزمه کرد: «متشکرم.»
با فرو رفتن چانه اش رفت.
وانمود می کند که تردیدهایی را که به دنبال تضعیف اراده او هستند، احساس نمی‌کند،
آنین به خودش گفت که این کار را انجام خواهد داد و وقتی این کار تمام شد، این کار را انجام خواهد داد.
صلح را بشناس
جوناس اصرار کرد که انتقام مال تو نیست.
"اشتباه می کنی." نگاهی به عمویی انداخت که به نظر می رسید دوستش داشته و مورد علاقه مادرش بوده است.
او با میل به دعا برای او دست و پنجه نرم می کرد که با ترس از او رقابت می کرد
تلاش برای جلب توجه خدا در حالی که قلب او بسیار فاسد بود. در پایان، او
جلو رفت و لب هایش را به گونه پیرمرد لمس کرد. «خدایا، دایی خوب."
آیا آرتور یکی بود؟ روآن روی پله ها ایستاد و به سمت دیوار سنگی چرخید
کف دستش را به آن فشار داد، سپس پیشانی اش را. اگرچه او آرزو داشت که دیگر هرگز به تاریکی باز نگردد، او چندین سال پوست شب را کنار زد و یک بار دیگر آن را دید.
آرتور نیز آنجا بوده است، ساعتی قبل از دروگو ولفریت و او آمده بود
همراهان در قلعه توقف کردند تا یک شب اقامت کنند - شبی که شوهر النا هنوز از لندن برنگشته بود. اگرچه آرتور هرگز این کار را نکرده بود، احساسات خود را نسبت به همسر برادرش نشان داد، نه او نسبت به او، شاید چنین بود. با این حال در تمام این سال ها روآن معتقد بود که این دروگو ولفریث است. و از او متنفر بود.
آن شب در تالار، شوالیه‌ساز معروف نتوانست شوالیه‌ها را حرکت دهد
نگاه از الینا گرفت و لعنت بر او فرستاد، آن ک.س که تمایل داشت از چیزهای زیاد شریک شود و نوشیدنی با او بازی کرده بود.
مسخره کرده بودند، جام پشت جام می کوبیدند، با حسادت می خندیدند.
روآن را به شدت گرفت و فراموش کرد که الینا متعلق به چه کسی است.
روآن دستانش را از دیوار سنگی پایین کشید و سرش را به سمت پایین کشید
طرفی برای فرار از خاطرات کار نابخشودنی که در باورش انجام داده بود
دروگو- اما ممکن است آرتور باشد. در واقع، به احتمال زیاد بود. حسادت سوخت در مردی که روآن از زمانی که النا و فرزندانش را به لیلیا آورده بود خدمت کرده بود. چگونه او از نام ولفریث متنفر بود، و حالا، به نظر می‌رسید، بیهوده است. با این حال، وجود داشت گناه مرگ جوناس که ولفریث‌ها متحمل شدند. و برای روآن، نیاز دارند انتقام آن مرگ را بگیرند، گرچه بخشی از او از او خواست که راهی بیابد تا آنین را از مسیر خود بازگرداند، مرد جوانی که او دوستش داشت به قتل رسیده بود. مرد جوانی که به عنوان یک پسر به او دادند اگرچه او هرگز نتوانست آن را همانطور که جوناس را دوست داشت دوست داشته باشد، اما به او اهمیت می داد، برای دختر النا هر هزینه‌ای که می شد، پسر دروگو به صورت نوع پرداخت می کرد.
اما فقط در صورتی که آنین بتواند بکشد. از آن رووآن مطمئن نبود. فورسوت، بود
او حتی برای تمرینی که باید برای نزدیک شدن به ولفریث تحمل کند، آماده شد؟
همانطور که او خواسته بود، روآن او را آموزش داده بود و سعی کرده بود وقت خود را با او بگذراند
مرهم از دست دادن جوناس. با این حال، او تمام آنچه را که می خواست از نخواسته بود، از پسری خواستار مردانگی شده اند.
خوشبختانه، بعید به نظر می‌رسید که به مقصد جام براز، چیز زیادی مورد نیاز باشد
همانطور که او برای کلیسا بود. بنابراین، آنین برتان در نقش Jame Braose این کار را نمی کند، انتظار می رود بسیاری از اسلحه و squiring بداند. تنها چیزی که باید بداند این بود که کجاست!
بهتر است یک خنجر را غرق کنید تا قربانی آن دوباره بلند نشود. و روآن
می تواند به او آموزش دهد.

موضوع نویسنده

DOonYa

سطح
3

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
5,842
8,893
مدال‌ها
5
فصل چهار
جنگل های قلعه ولفن، انگلستان

آنین با خیره شدن به انعکاس مخدوشش، منتظر آبی بود که توسط او آشفته شده بود.
دستانش را ثابت کند و صورتش را به هواپیماهای آشنا برگرداند. وقتی این کار را کرد، احساس کرد که هیچ ک.س نمی داند چه چیزی در زیر شلنگ گشاد، شلنگ پنهان شده است، و بری - دومی در کشاله ران پا می‌کرد تا مبادا لبه تن پوش او بلند شود.
موهای سیاهی را که دو شب گذشته کوتاه کرده بود به فک خود کشید. از هرکاری
برای نگاه کردن به پسر انجام داده بود، او بیشترین سهم را داشت. با این حال، او بیش از حد از قربانی شدن غمگین نبود. بزرگترین مدرک زنانگی اش. در واقع موهایش خیلی اوقات یک مانع ثابت شده بود.
ریه‌هایش را پر از هوای ترد کرد. بهار. بیداری از مرگ زمستان، دنیا را فرا گرفت و به کسانی که هیچ نداشتند امید داد. پشت سر گذاشتن کهنه و دردناک و به وجود آمدن چیزهای جدید و شاد. برای مقداری آرامش.
سعی می‌کنم به عمویی که تا به حال در زمین بود و هنری که در حال حاضر بود فکر نکنم، او که مطمئناً از ناپدید شدنش برانگیخته شده بود، انگشتانش را روی صفحه جدید کشید، شاخه‌های علف در کنار چکمه‌هایش. تیغه‌ها دوباره متولد شدند، همان‌طور که او در این کار بود
دنیای انسان وقتی انعکاس روآن روی شانه‌اش ظاهر شد، دید که روآن لباس را پوشیده است، رنگ‌های خانواده‌ای که برای خودش گرفته بود و ریش او را تراشیده بود، دومی او را جوان‌تر نشان می دهد و اطمینان می دهد که او را نمی شناسند.
نگاهش را در استخر دید. "آماده‌ای، جیم براز گیتر؟"
او ایستاد. "من هستم."
"هنوز من زن را می بینم."
"چون شما زن را می شناسید." پابندهایی را که او را می‌بندد می‌کشید
سی*ن*ه های کوچک زیر تونیکش...
"شاید." کلاهی روی سرش گذاشت. «تا حد امکان، این را بپوشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین