جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

همگانی آباتوا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط Smile با نام آباتوا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 158 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع آباتوا
نویسنده موضوع Smile
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Smile
موضوع نویسنده

Smile

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jun
1,742
2,544
مدال‌ها
2
در افسانه‌های زولو (آفریقا)، آباتوا، به انسان‌های بسیار کوچکی اطلاق می‌شود که می‌توانند زیر چمن مخفی شوند و مورچه‌سواری کنند. گفته می‌شود آنان کوچ‌کننده‌هایی هستند که همواره برای تفریح، به شکار می‌پردازند.

موضوع نویسنده

Smile

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jun
1,742
2,544
مدال‌ها
2
طبق افسانه‌ها، اگر کسی به یک آباتوا بربخورد، معمولا چنین سؤالی از او پرسیده می‌شود: «اولش از کجا منو دیدی؟» فرد باید پاسخ دهد که آباتوا را از یک کوه یا جای دوری دیده است. گفته می‌شود آباتواها، نسبت به اندازه‌ی خود، بسیار حساس هستند و اگر کسی پاسخ دهد که در همان لحظه آن‌ها را دیده است، سعی خواهند کرد با تیرهای سمّی، او را بکشند.

موضوع نویسنده

Smile

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jun
1,742
2,544
مدال‌ها
2
اگر فردی به طور اتفاقی پایش را روی یک آباتوا بگذارد، مجازاتش مرگ است. آباتواها به دلیل خلق و خوی خجالتی‌شان، فقط می‌توانند دیده شدن توسط بچه‌های کمتر از 4 سال، جادوگران و زنان حامله را تحمّل کنند. اگر زنی حامله، در هفتمین ماه بارداری خود، یک آباتوای مرد ببیند، پسر خواهد زایید.

پ.ن: اوکی ولی من آمادگی اینو دارم که با تموم موجودات تخیلی مبارزه کنم :|

موضوع نویسنده

Smile

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jun
1,742
2,544
مدال‌ها
2