جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی آباتوا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط Smile با نام آباتوا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 112 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع آباتوا
نویسنده موضوع Smile
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Smile
موضوع نویسنده

Smile

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jun
1,742
2,544
مدال‌ها
2
در افسانه‌های زولو (آفریقا)، آباتوا، به انسان‌های بسیار کوچکی اطلاق می‌شود که می‌توانند زیر چمن مخفی شوند و مورچه‌سواری کنند. گفته می‌شود آنان کوچ‌کننده‌هایی هستند که همواره برای تفریح، به شکار می‌پردازند.

موضوع نویسنده

Smile

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jun
1,742
2,544
مدال‌ها
2
طبق افسانه‌ها، اگر کسی به یک آباتوا بربخورد، معمولا چنین سؤالی از او پرسیده می‌شود: «اولش از کجا منو دیدی؟» فرد باید پاسخ دهد که آباتوا را از یک کوه یا جای دوری دیده است. گفته می‌شود آباتواها، نسبت به اندازه‌ی خود، بسیار حساس هستند و اگر کسی پاسخ دهد که در همان لحظه آن‌ها را دیده است، سعی خواهند کرد با تیرهای سمّی، او را بکشند.

موضوع نویسنده

Smile

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jun
1,742
2,544
مدال‌ها
2
اگر فردی به طور اتفاقی پایش را روی یک آباتوا بگذارد، مجازاتش مرگ است. آباتواها به دلیل خلق و خوی خجالتی‌شان، فقط می‌توانند دیده شدن توسط بچه‌های کمتر از 4 سال، جادوگران و زنان حامله را تحمّل کنند. اگر زنی حامله، در هفتمین ماه بارداری خود، یک آباتوای مرد ببیند، پسر خواهد زایید.

پ.ن: اوکی ولی من آمادگی اینو دارم که با تموم موجودات تخیلی مبارزه کنم :|

موضوع نویسنده

Smile

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jun
1,742
2,544
مدال‌ها
2