با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!هیچکس از آقای قاضی جذابتر نیست، بار دیگر بشنوم حکم اعدامتان را صادر میکنم⚖😒خانم قاضی
بنده از یه خانمی شکایت دارم
این حجم از جذابیت و مهربانی درست نیست !
ایشون دیگه رکورد های جذابیتو رد کردن
⚖با سلام✋آقای قاضی ، من الان دقیقا باید چیکار کنم؟
بیکارم و بی حوصله😐
از جایی که خودشیفتگی یک بیماریست نه جرم،- آقای قاضـــی....؟!
- جون دل قاضی
امر کن قشنگم❤😌
هم اینا، هم اونایی که میخونن لایک نمیکنن رو حکم مرگشونو صادر میکنم جون دل😎🤌🏻آقا قاضی من از تمام کسانی که رمانام رو لایک میکنن اما نمیخونن شکایت دارم:/ میشه حکم خفه کردنشون رو صادر کنین؟
با سلام.باسلام خدمت سرکار خانم قاضی
خسته نباشید عرض میکنم به همهی :
خودیها، نخودیها و بیخودیها
بنده هر صباح که در انجمن آنلاین میشوم
تمام شریانهای قلبم به درد میآید
کاربری پررویی که مرتبا در حال دزدی آثار میباشد
و با هر آنچه دیگران نوشتهاند، خودنمایی کرده و درحال پز دادن است
آیا اینکه دهن مبارک را باز کنم و هر آنچه که نه در شان من و نه در شان امت اسلامی است
را بارش کنم جائز است و یا لاجرم مثل تمام این یک ماه،
مهر سکوت بر لبانم بنشانم و با خوردن حرص جای غذا
غمباد بگیرم؟
سلام آقای قاضی!خب دوستان. اول سلام. از اونجایی که رنک قاضی انجمن نداریم؛ لازم دیدم یه تاپیک قاضی داشته باشیم.
اینجا شما به عنوان یه شهروند، شکایت میکنید و قاضیالقضات(خود بنده) به شکایاتتون رسیدگی میکنم.
اما فرم شکایت:
بند یک: بردن نام از فردی که ازش شاکی هستید یا مخاطبتونه، چه مستقیم و چه غیر مستقیم ممنوعه.
مصداق همون حرف رو رو زمین بنداز صاحابش ورش میداره.
بند دو: هرگونه توهین، الفاظ رکیک و چیز نامناسب، پیگرد قانونی و الهی داره.
بند سه: فقط قاضی میتونه به شکایتا رسیدگی کنه. لطفا از ارسال موضوعات متفرقه خودداری کنید.
تبصره: مطالب جهت طنز حقیقی دارد. اگر به خودتان بگیرید تقصیر ما نیست😊
فقط ناراحت نشوید.
با تشکر.
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک