با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!بنده در خصوص اب و هوا تحصیلات چندانی جز جغرافیای دوران مدرسه ندارم، ولی با دادگاه الهی صحبت میکنم سگ سرما را با گرمای خر تبکنان معاوضه کنند.آقای قاضی
قضیه ناموسیه
برفش مای بقیهاس
سگ سرماشو میاره برای ما
اینم شد زندگی د عاخه نوکردتم؟
دست مریزاد آقای قاضیبنده در خصوص اب و هوا تحصیلات چندانی جز جغرافیای دوران مدرسه ندارم، ولی با دادگاه الهی صحبت میکنم سگ سرما را با گرمای خر تبکنان معاوضه کنند.
در خصوص روابط انسانی نیز سگشان را به آخور ببندید که بفهمند برای چـ*ص ناله به ایشان خدمت نمیکنید.🔨⚖
شاکی گرامی، قصاص زیادهرویستجناب آقای محترمه و بقیه مواردِ قاضی، سلام
حکم اون معلمی که دو درسی که هنوز نداده رو وارد امتحان میان ترم میکنه و ازتون میخواد اون سوالا رو درست هم بنویسین چیه؟ سرشو ببرم حکم قصاص رد نکنین یهو...
اگر در ردهی سنی ۱۲ تا ۱۸ هستید، گذراستمن شکایت دارم از تک تک نویسنده ها که من رو سرکار گذاشتن
من دیشب تا ساعت چهار شببببب داشتم یه رمان رو میخوندم که فکر میکردم پایانش تلخه و تلخ بود و نبودش رو دقیقا نمیدونم:/
اون نویسنده با احساسات من بازی نکرد بلکه با خواب من بازی کرد...
من امروز کلاس داشتم امتحان داشتم... ری*دم به امتحان....
تکلیف من بدبخت توی این بازی کثیفی که من و نویسنده ها باهم راه انداختیم چیه؟
دوست عزیز بغل کردن باید از روی علاقه شخصی باشد نه اجبارآقای قاضی
از یه خانمشکایت دارم
وقتی بهش گفتم بغل
لبخند زد. بغلمنکرد😞😂
قلبم شیکست.
قلبیم بوزگوندی
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک