با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشتهباشید.
اکنون ثبتنام کنید!آن خانم اشکال خود را پذیراستآقای قاضی
از یه خانمشکایت دارم
وقتی بهش گفتم بغل
لبخند زد. بغلمنکرد😞😂
قلبم شیکست.
قلبیم بوزگوندی
هر غلطی دلت میخواد بکن فقط پای من وسط نباشهبنده از قاضی هم شکایات دارم.
خانم چکشِ شصتِ قاضی، رسیدگی کنید.
@آساهیر
این قاضی ما امروز با همسران و رفقای ما تبانی کرده و اقدام به رِیدَن در اعصاب این حقیر را داشته.
زنیکا،
ایخریش بل ایکنی یا خدمت سر هل ایکنی؟
موگویم وشیا قاضی!
شکایات داریم،
ای یارو که هی دلوم شیکستن دلوم شیکستن ایکنه، اول بش بگو فارسیه پاسداریه کنه تا بعد ببینوم چیکارش کنیم
بعدم بل مو بگوم با گاوها چه کار باید کرد
باید فرستادشان اردوگاه کار ایجباری
پشت در کمین کنید و به محض ورودشان، قبل از اینکه محال سخن گفتن پیدا کنند، با شصت، دندان و هرچیزی جز سامان مورد عنایتشان قرار دهید، بلکم سر به راه گردند، انشالله.🔨⚖یا قاضی!
شکایت دیگرم را زیر درخت آلبالو جای گذاشته بودم که به ذهنم بازگشت؛ تکلیف اینانی که میبینند به عمد نور اتاق را گرفتهای لیکن مثل بلانسبت «زین حالو سوییها» چراق را کلید میزنند چیست؟! با آنها چه کنم که نگویند چرا تنها نشستهای یا مگر ما غریبهایم؟
بنده از قاضی هم شکایات دارم.
خانم چکشِ شصتِ قاضی، رسیدگی کنید.
@آساهیر
این قاضی ما امروز با همسران و رفقای ما تبانی کرده و اقدام به رِیدَن در اعصاب این حقیر را داشته.
زنیکا،
ایخریش بل ایکنی یا خدمت سر هل ایکنی؟
دوست گرامیهر غلطی دلت میخواد بکن فقط پای من وسط نباشه
ما که پول نداشتیم دماغمان را عمل کنیم و گونه بکاریم، ما که خط لب نداشتیم و مژه مصنوعی نداشتیم، ما که موی بلوند و قد بلند نداشتیم، ما که چشمهایمان رنگی نبود؛ رفتیم و کتاب خواندیم! و با هر کتابی که خواندیم، دیدیم که زیباتر شدیم، آنقدر که هربار که رفتیم در آینه نگاه کردیم، گفتیم: خوب شد خدا ما را آفرید وگرنه جهان چیزی از زیبایی کم داشت. میدانی آن جراح که هرروز ما را زیباتر میکند، اسمش چیست؟ اسمش "کتاب" است! چاقویش درد ندارد، امّا همهاش درمان است. هزینهاش هرقدر هم که باشد به این زیبایی میارزد. من نشانی مطب این پزشک را به همه ی شما می دهم: رمان بوک! بی وقت قبلی داخل شوید! این طبیب مشفق، اینجا نشسته است، منتظر شماست!
*ثبت نام*
سلام مهمان عزیز
برای حمایت از نویسندگان محبوب خود و یا نشر آثارتان به خانواده رمان بوک بپیوندید:
کلیک برای: عضویت در انجمن رمان بوک