جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Bevis با نام آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 4,987 بازدید, 106 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع آموزش طرز تهیه 32 فینگر فود ساده و کم هزینه
نویسنده موضوع Bevis
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Bevis
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
روی کیک مرغ را با سلفون بپوشانید و ۲ تا سه ساعت در یخچال قرار دهید. سپس ظرف را از یخچال خارج کنید و سلفون را از روی کیک بردارید. اگر مایه کیک مرغ اضافه آمده می‌توانید مثل خامه کیک، روی سطح بیرونی نان‌های تست را با آن بپوشانید. برای تزیین کیک مرغ مجلسی آن را با نخودفرنگی، ذرت و در صورت دلخواه گوجه‌فرنگی، شوید، جعفری و برش‌های زیتون تزیین کنید.
طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و مجلسی با نان تست و گردو برای تولد و مهمانی




نکته: فراموش نکنید که مایه کیک مرغ باید به غلظت مایه سالاد الویه باشد. از سوی دیگر مقدار مواد طبق سلیقه و ذائقه خود و خانواده‌تان قابل تغییر است. برای مثال می‌توانید مقدار ماست و سس مایونز را بیشتر یا کمتر کنید. مقدار مرغ را بیشتر کنید یا تعداد تخم‌مرغ‌ها را کمتر کنید. می‌توانید از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید یا هر نوع ژامبونی که می‌پسندید را به مایه کیک مرغ اضافه کنید. یک نکته دیگر طرز تهیه کیک مرغ و گردو است. اگر طعم گردو را دوست دارید به مقدار دلخواه گردوها را ریز کنید و در ترکیب مواد کیک مرغ استفاده کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۶- طرز تهیه وافل مرغ با سس بوفالو​



طرز تهیه وافل مرغ با سس بوفالو




اگر تا به حال طعم انواع وافل شیرین و خوشمزه را امتحان کرده باشید، می دانید که وافل نوعی نان فوق العاده لذیذ است که معمولاً برای صبحانه یا به عنوان میان وعده و در کنار انواع میوه و شکلات خورده می شود. اما وافل مرغ نوعی فینگر فود خوشمزه و جدید است که درست کردن آن بسیار سریع است و در عین حال طعم و ظاهر بی نظیری دارد. برای درست کردن این فینگر فود با مرغ شما به وافل، ماست یونانی، سس مایونز، سس بوفالو، فیله مرغ نگینی، بلوچیز و ساقه کرفس خرد شده نیاز دارید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه وافل مرغ با سس بوفالو؛ یک پیش غذای عالی و خوشمزه​


طرز تهیه وافل مرغ با سس بوفالو؛ یک پیش غذای عالی و خوشمزه

اگر تا حالا اسم وافل مرغ به گوش‌تان نخورده یا آن را در منو رستوران یا مهمانی ندیده‌اید باید بگوییم که وافل مرغ یکی از پیش‌غذاهای محبوب ایرانی و البته جدید است. این فینگرفود را به راحتی و با مواد ساده، می‌توان در دورهمی‌ها و مهمانی‌ها در کنار غذای اصلی تهیه کرد. اصلا هم پیش‌غذای وقت‌گیری نیست. در عین حال جذاب و فانتزی و اتفاقا خیلی هم پیش‌غذای مجلسی‌ای است. در این مطلب از مجله کوروش طرز تهیه وافل مرغ با سس بوفالو را به‌عنوان یک پیش غذای عالی و خوشمزه برای شما آماده کرده‌ایم. در ادامه با ما همراه باشید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
طرز تهیه وافل مرغ با سس بوفالو؛ یک پیش غذای عالی و خوشمزه




مواد لازم



زمان تقریبی آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه​

مناسب برای ۶ نفر​



ماست یونانی: ۲ قاشق غذاخوری

سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری

سس بوفالو: ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پودر سیر: ۱/۴ قاشق چایخوری

نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: به مقدار لازم

فیله مرغ نگینی شده : ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پنیر کپک زده (بلو چیز): ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

ساقه کرفس خرد شده: به میزان دلخواه
 
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
طرز تهیه وافل مرغ

طرز تهیه وافل مرغ با سس بوفالو؛ یک پیش غذای عالی و خوشمزه




مرحله اول طرز تهیه وافل مرغ​



فیله مرغ را نگینی یا حبه‌ای خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید.

به میزان کافی به آن زردچوبه و نمک و فلفل اضافه کنید و اجازه دهید سرخ شود.

مقداری آب به مرغ اضافه کنید و بعد از جوش آمدن آب، حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود ۳۰ دقیقه بپزد.

مرحله دوم​


داخل یک ظرف مناسب، ماست یونانی، سس مایونز، سس بوفالو، نمک، پودر سیر و فلفل را با هم ترکیب کنید تا مخلوطی یکدست داشته باشید.

مرغ آبپز شده را از آب مرغ جدا کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید.

پنیر کپک زده یا بلو چیز را خرد کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

مرحله سوم​



طرز تهیه وافل مرغ با سس بوفالو؛ یک پیش غذای عالی و خوشمزه




در آخرین مرحله از طرز تهیه وافل مرغ، وافل‌ها را به هر تعداد که می‌خواهید آماده کنید. با این مقدار از مواد، حدود ۲۴ وافل می‌توانید تهیه کنید.

یک قاشق غذا خوری از مخلوطی را که تهیه کرده‌اید روی هر وافل قرار دهید.

روی مخلوط مرغ را با کرفس و پنیر کپک‌زده، تزیین کنید. می‌توانید در طرز تهیه وافل مرغ به‌جای کرفس از سبزیجات دیگر استفاده کنید.

وافل با مرغ یا وافل مرغ شما، آماده سرو است.



نکته: در پنیر کپک زده یا بلو چیز، نوعی کپک خوراکی و مفید به پنیر تزریق می‌شود که بوی تند و طعم قوی دارد. بد نیست بدانید که یک کیلوگرم پنیر بلو چیز ارزش غذایی معادل ۱۲ تا ۱۴ کیلوگرم شیر تازه گاو را دارد.


طرز تهیه سس بوفالو​



طرز تهیه وافل مرغ با سس بوفالو؛ یک پیش غذای عالی و خوشمزه




سس بوفالو، یکی از بهترین و پرطرفدارترین سس‌ها برای طعم دادن به بال و کتف کبابی یا استفاده در کنار بعضی فست‌فودهاست. همچنین می‌توان آن را در کنار فلافل و کتلت و سمبوسه، سرو کرد. در ادامه طرز تهیه سس بوفالو را برای شما آورده‌ایم.



مواد لازم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2
زمان تقریبی آماده سازی مواد: 5 دقیقه
زمان حدودی پخت سس بوفالو:۵ دقیقه

سس گوجه فرنگی تند: ۱/۳ لیوان دسته‌دار فرانسوی

کره: ۴ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۱/۳ قاشق چایخوری

پودر پیاز: ۱ قاضق چای‌خوری

سرکه سفید: ۱ و ۱/۲ قاشق غذاخوری

نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری

شکر: ۱/۳ قاشق چایخوری



طرز تهیه سس بوفالو​



طرز تهیه وافل مرغ با سس بوفالو؛ یک پیش غذای عالی و خوشمزه




ابتدا کره را به روش بن ماری (قرار دادن روی حرارت غیرمستقیم مثل بخار آب) ذوب کنید و در یک ظرف مناسب بریزید.

سس گوجه تند، پودر سیر، پودر پیاز، شکر، سرکه سفید و نمک را به کره اضافه کنید.

سس را حرارت دهید تا خودش را بگیرد و به غلظت دلخواهتان برسد.

سس بوفالو را در بطری بریزید و در جای خنک نگه دارید.



نکته: بنا به ذائقه خودتان می‌توانید میزان تندی سس بوفالو را تغییر دهید. مثلا از سس گوجه‌فرنگی‌ای استفاده کنید که تندی ملایم یا زیادی دارد. حتی می‌توانید در پایان به سس بوفالویتان فلفل قرمز اضافه کنید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

۷- طرز تهیه جامبو شلز شکم پر​



طرز تهیه جامبو شلز شکم پر




جامبو شلز در واقع نوعی پاستا به شکل صدف های بزرگ است که شما می توانید داخل این صدف ها را با هر چیزی که دوست دارید پر کنید و از آن به عنوان یک غذای فانتزی در مهمانی ها استفاده کنید. جامبو شلز شکم پر از آن دسته فینگرفودهای مجلسی است که می توانید آن را به سلیقه خودتان درست کنید. معمولاً داخل جامبو شلز به وسیله موادی مثل سالاد الویه، گوشت، مرغ، اسفناج و پنیر و … پر می شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه جامبو شلز شکم پر به ۵ روش مختلف​


طرز تهیه جامبو شلز



جامبو شلز یکی از انواع پاستا و فینگر فود خوشمزه و فانتزی مخصوص مهمانی، تولد، دورهمی و حتی سلف سرویس رستوران و مراسم عروسی است. جامبو شلز را می‌توانید در انواع مختلف سرد و گرم تهیه و سرو کنید. ۵ طرز تهیه شکم پر پنیری، الویه، سوخاری، گراتن، تن ماهی، گوشت، مرغ و اسفناج و … را از سرویس آشپزی در مجله کوروش بخوانید.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
موضوع نویسنده

Bevis

سطح
0
 
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
141
215
مدال‌ها
2

طرز تهیه جامبو شلز سرد الویه​



طرز تهیه جامبو شلز سرد الویه




برای درست کردن پاستا صدفی یا همان جامبو شلز به صورت سرد با الویه با عنوان یک فینگر فود سرد ابتدا باید طبق روال همیشه که سالاد الویه درست می‌کنید آن را آماده کنید. سپس جامبو شلز را مثل ماکارونی و طبق دستور روی بسته در آبجوش، نمک و روغن بپزید و آبکش کنید. در ادامه جامبو شلزهای آبکش شده را با سالاد الویه پر و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. از این فینگر فود سرد برای سرو در انواع جشن تولد و مهمانی آماده کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.


طرز تهیه جامبو شلز شکم پر مرغ و اسفناج پنیری و جامبو شلز گوشت​

طرز تهیه جامبو شلز شکم پر مرغ و اسفناج پنیری و جامبو شلز گوشت


مواد لازم​



فیله مرغ: ۶ تکه

کره: ۳۰ گرم

سیر: ۲ حبه

پیاز: ۱ عدد متوسط

اسفناج: ۵۰۰ گرم

پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه

پنیر پارمزان: به مقدار لازم

نمک، فلفل قرمز و سیاه، آویشن، پودر پاپریکا: به مقدار لازم

پنیر خامه‌ای: ۱ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی رنده شده: ۱ عدد

جامبو شلز: ۱ و نیم بسته

سس بشامل
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: No Name
بالا پایین