- May
- 141
- 215
- مدالها
- 2
روی کیک مرغ را با سلفون بپوشانید و ۲ تا سه ساعت در یخچال قرار دهید. سپس ظرف را از یخچال خارج کنید و سلفون را از روی کیک بردارید. اگر مایه کیک مرغ اضافه آمده میتوانید مثل خامه کیک، روی سطح بیرونی نانهای تست را با آن بپوشانید. برای تزیین کیک مرغ مجلسی آن را با نخودفرنگی، ذرت و در صورت دلخواه گوجهفرنگی، شوید، جعفری و برشهای زیتون تزیین کنید.
نکته: فراموش نکنید که مایه کیک مرغ باید به غلظت مایه سالاد الویه باشد. از سوی دیگر مقدار مواد طبق سلیقه و ذائقه خود و خانوادهتان قابل تغییر است. برای مثال میتوانید مقدار ماست و سس مایونز را بیشتر یا کمتر کنید. مقدار مرغ را بیشتر کنید یا تعداد تخممرغها را کمتر کنید. میتوانید از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید یا هر نوع ژامبونی که میپسندید را به مایه کیک مرغ اضافه کنید. یک نکته دیگر طرز تهیه کیک مرغ و گردو است. اگر طعم گردو را دوست دارید به مقدار دلخواه گردوها را ریز کنید و در ترکیب مواد کیک مرغ استفاده کنید.

نکته: فراموش نکنید که مایه کیک مرغ باید به غلظت مایه سالاد الویه باشد. از سوی دیگر مقدار مواد طبق سلیقه و ذائقه خود و خانوادهتان قابل تغییر است. برای مثال میتوانید مقدار ماست و سس مایونز را بیشتر یا کمتر کنید. مقدار مرغ را بیشتر کنید یا تعداد تخممرغها را کمتر کنید. میتوانید از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید یا هر نوع ژامبونی که میپسندید را به مایه کیک مرغ اضافه کنید. یک نکته دیگر طرز تهیه کیک مرغ و گردو است. اگر طعم گردو را دوست دارید به مقدار دلخواه گردوها را ریز کنید و در ترکیب مواد کیک مرغ استفاده کنید.