- May
- 141
- 215
- مدالها
- 2
طرز تهیه
مرحله اول
ابتدا فیلههای مرغ را به صورت نواری برش بزنید و با نمک و فلفل سیاه مزهدار کنید. در یک تابه فیلههای مرغ مزهدار شده را بدون روغن و کره گریل کنید و سپس آنها را از تابه خارج کنید. در همان تابه کره بریزید و وقتی کره آب شده حبههای سیر رنده شده را در کره تفت دهید. بوی سیر که بلند شد اسفناجهای شسته و خرد شده را اضافه کنید تا آب اسفناج کشیده شود.
مرحله دوم
سپس فیلههای مرغ را ریز خرد کنید و به اسفناجها اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری سر پر پنیر خامهای اضافه کنید و خوب هم بزنید. به مقدار دلخواه هم پنیر پارمزان اضافه کنید، هم بزنید و شعله گاز را خاموش کنید. فر را هم روشن کنید و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.